💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 558
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Тази седмица Виктория ще бъде коментатор в "Пресечна точка" по Нова.
 А относно ролята на продукцията в развитието на играта ( Лъвица и Gt22),  имаше интересни подробности в Надкаста на Алекса. В началото редакторът, който работел с Алекса все подпитвал, ровел и не оставал доволен от това, което чува и Алекса му казал : " Слушай, кАжи к..во искаш да чуеш и да се случи и аз ще го кажа и направя."

Освен това спомена, че имало съперничество между редакторите ( някой има ли представа колко са в екипа) и всеки се стреми да "изчопли" нещо супер интересно и сензационно.
  Изводът за мен е , че Алекса е бил подходящ и благодатен "материал" за редакторска работа.
Гледах го тази неделя, Алекса като си е избрал да му режисират всичко си е отново негов избор. Всеки участник сам си избира какво да говори. Рали като е говорила само хубави неща и са я подпитвали да каже нещо по-пикантно не го е направила, затова и много не я даваха. То и в живота дори и да не ти подават директно реплики пак си избираш дали да си себе си или да говориш, това което предполагаш че ще е най-удобно.

Всичко зависи от целта и какво си готов да направиш , за да я постигнеш. Алекса си каза, че играе за 100 хил. и е готов на всичко, за да ги спечели. Просто на него му се получиха нещата ( с много помощ, разбира се ), докато  Фифо, Георги нямаха късмет. Честно казано, струва ми се , че след като подсигуриха Алекса на финалната битка и съответно затрудниха, когото трябва, няма намеса от продукцията кой да победи. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че възможно да принудят Фифо да се забави на пъзела.
P.S.  Да не се обърка някой, че Алекса ми харесва. Опитвам се просто, да разбирам хората, без да ги съдя.
За протокола, харесвам Георги от жените Мани, а на Гого се възхищавам.
 Всичко си казах, ЧАО, надявам се до догодина.

# 106
  • SF
Не е нужно да е спортно състезание, за да не се нагласят нещата. Ясно е, че няма жури и не се следи всяка дъска в битките, но правилата са нужни, за играта да е истински интересна. Иначе интригата не е кой ще се справи най-добре, а дали ще отгатнем продукцията кого е нагласила. Което този сезон го направихме първите седмици и после само въртехме очи.

Стратегията е важна, интересна, забавна, но няма никакво значение в така поставен формат. В България имаме съпротиви и приемаме стратегията за нещо мръсно, което всъщност, иронично, понякога също е стратегия за някои от участниците (да отстраняват конкуренти, които играят против тях). Тези, които сме гледали чужди формати, отдавна сме свикнали и сме оценили интригите и стратезите. Но те не могат да виреят, когато толкова неща са нагласени. Как да правиш смели стратегически ходове, като продукцията ще те издаде са сеир? Ама друг няма да го издаде, даже ще му даде супер предимство. Това е като да играеш не се сърди човече, само дето някой има зарове, които от всички страни имат шестици, а на теб ако ти се падне, някой ти ги взима и те кара да мяташ пак.

О, ако се върнеш да четеш, което е абсурдно и няма нужда, но ще видиш колко ядосана бях от това да се изпорти най-интересният ход на участници. Изключително възмутена бях от назидателният тон на Ралица, с който даде наклон на мисленето на всички - не, че всички единодушно биха одобрили и биха се зарадвали, но Ралица доста наля в посока срамно и позорно. И всички запяха в общия хор: Срам и позор, момичета!
Не можех да си намеря място по време на другарския съд, когато Фейгин плачеше, а Алекса и Виктория й четяха морал. А после великодушно я амнистираха. Бррр.
Но точно защото не е спортен турнир - едни неща са излъчени, други са спестени...  24 часа, трябва да се съберат в 12-16 минути заедно със синхроните и надписите.  
Иначе и темата ни показва, че на един му се гледат драми и се възмущава защо не е излъчено какво е правил Валери, чии имидж се пази...
Други искат спорт и мускули. Трети да се пазят тайни, четвърти да няма тайни, пети - по малко от всичко това, шести - по много от всичко това. Ми, няма как. Доверяваме се на избора на продукцията и гледаме.
И съответно харесваме или не харесваме. Simple Smile
Те се стараят всеки сезон да бъде по-интересен и по-предизвикателен от предишния, но концепцията трябва да спазва. А нашите съвети са твърде разнопосочни и често неприложими.
Добро утро!

Скрит текст:
Лично аз много се радвам, че махнаха Белото Мите от първия сезон, ходенето на гости на местни бабки, да чистят, символично!, запустял параклис и т.н. Но тогава имаха идея да представят и региона, обитателите му, поминъка. Някак не се получи в спортно предаване да  се вплитат и тези идеи. Освен това, 4 поредни години се снима на едно и също място и ако трябва все странджанските обичаи да гледаме...
Така че, догодина ще има нововъведения. Колко честно ще ни се стори, е друг въпрос. За мене беше честно Георги да спечели и всеки негов ход в игрите, ми изглеждаше честен (критикувах го, че не мислеха много, много с Генчо). Мои приятели харесваха по същите причини Алекса, Валери, Мани. Всеки си има фаворит и си го фаворитизира. И ако точно той спечели - супер! - продукцията е честна!

А човек от продукцията да отиде на подкаст е толкова нормално, колкото и всеки един от нас да отиде в подкаст и да разкаже подробности за компанията, в която работи или за фирмата, която управлява - счетоводство, договори, клиенти, маниер на работа...]Лично аз много се радвам, че махнаха Белото Мите от първия сезон, ходенето на гости на местни бабки, да чистят, символично!, запустял параклис и т.н. Но тогава имаха идея да представят и региона, обитателите му, поминъка. Някак не се получи в спортно предаване да  се вплитат и тези идеи. Освен това, 4 поредни години се снима на едно и също място и ако трябва все странджанските обичаи да гледаме...
Така че, догодина ще има нововъведения. Колко честно ще ни се стори, е друг въпрос. За мене беше честно Георги да спечели и всеки негов ход в игрите, ми изглеждаше честен (критикувах го, че не мислеха много, много с Генчо). Мои приятели харесваха по същите причини Алекса, Валери, Мани. Всеки си има фаворит и си го фаворитизира. И ако точно той спечели - супер! - продукцията е честна!

А човек от продукцията да отиде на подкаст е толкова нормално, колкото и всеки един от нас да отиде в подкаст и да разкаже подробности за компанията, в която работи или за фирмата, която управлява - счетоводство, договори, клиенти, маниер на работа...

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 10:22 от Esmee

# 107
Тази седмица Виктория ще бъде коментатор в "Пресечна точка" по Нова.
 А относно ролята на продукцията в развитието на играта ( Лъвица и Gt22),  имаше интересни подробности в Надкаста на Алекса. В началото редакторът, който работел с Алекса все подпитвал, ровел и не оставал доволен от това, което чува и Алекса му казал : " Слушай, кАжи к..во искаш да чуеш и да се случи и аз ще го кажа и направя."

Освен това спомена, че имало съперничество между редакторите ( някой има ли представа колко са в екипа) и всеки се стреми да "изчопли" нещо супер интересно и сензационно.
  Изводът за мен е , че Алекса е бил подходящ и благодатен "материал" за редакторска работа.
Гледах го тази неделя, Алекса като си е избрал да му режисират всичко си е отново негов избор. Всеки участник сам си избира какво да говори. Рали като е говорила само хубави неща и са я подпитвали да каже нещо по-пикантно не го е направила, затова и много не я даваха. То и в живота дори и да не ти подават директно реплики пак си избираш дали да си себе си или да говориш, това което предполагаш че ще е най-удобно.

Всичко зависи от целта и какво си готов да направиш , за да я постигнеш. Алекса си каза, че играе за 100 хил. и е готов на всичко, за да ги спечели. Просто на него му се получиха нещата ( с много помощ, разбира се ), докато  Фифо, Георги нямаха късмет. Честно казано, струва ми се , че след като подсигуриха Алекса на финалната битка и съответно затрудниха, когото трябва, няма намеса от продукцията кой да победи. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че възможно да принудят Фифо да се забави на пъзела.
P.S.  Да не се обърка някой, че Алекса ми харесва. Опитвам се просто, да разбирам хората, без да ги съдя.
За протокола, харесвам Георги от жените Мани, а на Гого се възхищавам.
 Всичко си казах, ЧАО, надявам се до догодина.
За мен ключовият момент с Алекса е капитанската битка на която нямаше отпаднал, нищо че бързаха да гонят по един куп хора другите седмици и уж беше "на живот и смърт".

Замислих се, че дори и да не са искали да бутат някого е много логично, че не отпадна Алекса тогава. Фифо с един куп грошове, имунитет и брадва и самите му физически умения го прави сигурен финалист и отпада интересът в сюжетната линия "Жени срещу Фифо и Гого". Отпада им и сюжетната линия "Алекса най-достойният мъж" и "Алекса срещу Генчо". Реално свършват всякакви по-големи интриги и зачакаме кой ще спечели мъжкия финал още от тогава.

И това дори ако си затворим очите за другите побутвания на Алекса и това, че ИВ ще стартира в Сърбия. За мен той е готвен за финал, така че поне да има щум около него. А издънката на пъзела от страна на Фифо го прави и победител.

# 108
Поздравления за човека, който е правил статистиката за синхроните.

Останах доста изненадан, че Генчо е с най-много синхрони този сезон - интересна идея да ни покажат играч, който дори не е във финалната седмица. Смятам, че той го заслужава де - имаше интересни "вражди" и ситуации

# 109
  • София
Да поясня относно бройката на синхроните

Появи се потребител, който публикува това инфо някъде след началото на втората фаза, но след това така и не се появи повече, за да го ъпдейтва регулярно. Аз от натрупания опит във форумните среди имах точно такива опасения и понеже ми стана много любопитно и започнах от тогава да я поддържам сам статистиката и да осъвременявам инфото регулярно с всяка нова тема. Ако въпросния потребител се появи отново със своето класиране по синхрони, то ще пиша на модератор да добави неговото инфо вместо моето, защото той си е титуляра и защото аз си признавам, че се затрудних и не гарантирам, че това инфо което виждате е на 100% вярно. НО, приемете го с над 90% сигурност. Ако има грешки, то те са от сорта, '+/- 5 бр.'

Simple Smile

# 110
Споко Дяволче,чуден си!

# 111
  • София
😃😋

# 112
Харесва ми как въпреки договора играчите все пак успяват да бъзнат, че не са съгласни с нагласения победител и отдават заслуженото на моралните победители.
Разбирам Фифо как се чувства, а на Гого безкрайно се възхищавам/даже завиждам за дзен състоянието! Blue Heart

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 17:19 от Малечка Палечка

# 113
Слагай го и това на корицата, Дяволо - много е добро. Нека стои слипът, ама и ние имаме права. Все пак тук ти си от продукцията!

# 114
С уговорката, че аз горе-долу долюбвам Алекса (но само горе-долу). Просто всеобщите нагласи са:
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 115
  • Другата България
Пълна промяна.

# 116
Прилича на Дана Интернешънъл.

# 117
В това лице няма нищо естествено... Странно ми е как хората се натискат да изглеждат така, ако не става дума за сценичен грим или грим за нощен клуб.

# 118
  • При семейството си
Помпани ли са устните или е само грим (и кой е гримьорът)?

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:55 от Elpis

# 119
  • Буркина Фасо
Пълна промяна.
Скрит текст:

кой е този ?

Общи условия

Активация на акаунт