Къде видяхте "призоваване за публичен линч". Аз разбрах следното "Обсъждаме несериозни теми, а има много по-смислени". Подкрепата трябва да се прави със сърцето иначе е лицемери и ако Жорката, Фейгин и т.н не са там, защото не го усещат никой няма право да ги осъжда. Това е честна позиция. Другото е осъдително
Къде видяхте "призоваване за публичен линч". Аз разбрах следното "Обсъждаме несериозни теми, а има много по-смислени". Подкрепата трябва да се прави със сърцето иначе е лицемери и ако Жорката, Фейгин и т.н не са там, защото не го усещат никой няма право да ги осъжда. Това е честна позиция. Другото е осъдително 
Може пък Алекса, Виктория и Елица да са там да чистят имидж и да трупат дивиденти, и слава? Аз предпочитам да не съдя по такива "действия", защото за мен мотивите са от значение. Но е хубаво, че покрай другото, се подпомагат благотворителни каузи. Не смятам обаче, че ако някой не се занимава с това, е лош човек. Препоръчани теми