💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 594
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 210
Игри на волята приключи и вълната от интерес очаквано рязко спадна, но пък, ако случайно все още ви интересуват подкастите и мислите, че има какво да научите от Мирослава, с голямо закъснение, но все пак дойде.. Grinning Заповядайте: https://youtu.be/Wv-q_0LYDgc

За сега имам още няколко идеи за видеа, а февруари месец като започнат Сървайвър и Ергенът ще продължа с подкастите с участниците от там, ако ви е интересно, следвайте.
Благодаря на всички огромни фенове от този форум, радвам се, че има и зрители, които гледат обективно и интелигентно над нещата!
Поздрави!

# 211
4 сезона придуцентИтИ показват, че не ги е еня за позицията на зрителите. Пък вие си я заявявайте 😁

Засега единственото бг реалити, което до някаква степен се влияе от мнението и предложенията на зрителите, е Фермата (поне от тези, които гледам).
Иначе щом само аз влизам да убия малко време, пробвайте, по-забавно е.

# 212
  • софия
Хареса ми Дяволо какво е написал за темата и как сме избухнали и белязали рекорди. Чувствам се някак горда, че всички заедно допринесохме за това. А защо не се пише, освен изказаните от него причини добавям още една. Няма какво да се чете, 5 страници протести каква била снимката на темата. Като подмените победителя ще стане какво? Не ни харесва истината и за това да си живеем в сапунен мехур. Хубаво е да можем и да губим с достойнство. 
 Чакалче, благодаря за всички подкастове с които ни помогна да видим и другата страна на участниците. Ще продължавам да очаквам нови неща. Имам един въпрос към теб. Вики беше при теб, тая стена трудно се бърка. Ще има ли подкаст с нея или се е разкиснала работата?

# 213
  • София
Гласувах в новата анкета, но никак не ми стигнаха дадените гласове 😊
Моя победител в този сезон - Филип.
Любим участник- Юлиян С1, Ваня С2 и Филип С4. Не мога да избера само 1 😊
Най-комплексен участник - Филип, тук исках и Юлиян да отбележа, но нямаше как, наложи се да избирам между последните 2 въпроса да дам по 2 гласа, или да ги сложа за любими участници. А и съм сигурна, че Юлиян все пак ще събере гласове.
Най-комлексна участничка - Ваня Сезон 2.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 16:55 от gg__

# 214
Хареса ми Дяволо какво е написал за темата и как сме избухнали и белязали рекорди. Чувствам се някак горда, че всички заедно допринесохме за това. А защо не се пише, освен изказаните от него причини добавям още една. Няма какво да се чете, 5 страници протести каква била снимката на темата. Като подмените победителя ще стане какво? Не ни харесва истината и за това да си живеем в сапунен мехур. Хубаво е да можем и да губим с достойнство. 
 Чакалче, благодаря за всички подкастове с които ни помогна да видим и другата страна на участниците. Ще продължавам да очаквам нови неща. Имам един въпрос към теб. Вики беше при теб, тая стена трудно се бърка. Ще има ли подкаст с нея или се е разкиснала работата?

Още някъде видях да се пише, че Вики е била при мен, но явно е станала някаква грешка и някой има като моята стена.. Grinning Вики не е идвала при мен, подкаст при мен с Вики, Алекса, Елица и Джаферович няма да има, предполагам всички знаят причините.

# 215
  • Другата България
Вики пък защо няма да идва при теб? За Алекса и Елица разбрах, ама Вики защо?

# 216
Гласувах в новата анкета, но никак не ми стигнаха дадените гласове 😊
Моя победител в този сезон - Филип.
Любим участник- Юлиян С1, Вана С2 и Филип С4. Не мога да избера само 1 😊
Най-комплексен участник - Филип, тук исках и Юлиян да отбележа, но нямаше как, наложи се да избирам между последните 2 въпроса да дам по 2 гласа, или да ги сложа за любими участници. А и съм сигурна, че Юлиян все пак ще събере гласове.
Най-комлексна участничка - Ваня Сезон 2.
🛁
Не е неделя все още. Рано е

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 12:31 от me_for_president

# 217
Много ми стана симпатична тази Ваня. Гледах я в Надкаста и сега клипчето й с Гого. Дано да участва в Ол старс, че да я видя как играе. Стари сезони не ми се гледат.

# 218
  • София
Няма какво да се чете, 5 страници протести каква била снимката на темата.
Честно казано, на мен ми е неудобно да гледам как молбите се превръщат в заповеди и на човек, който абсолютно доброволно отделя от времето си в продължение на три месеца да оформя и поддържа теми с нова информация, снимки и данни, му се казва какво може и не може да прави. Корицата не е активна част от темата и с нищо не пречи или допринася за писането в нея. Позиция най-ясно може да се изрази като не се гледа следващия сезон и това се отрази на рейтингите. Съмнявам се, че ще се случи, защото четвърти сезон е най-успешният досега (за мен и най-добрият) и дори самите играчи вече участват в кампанията за популяризиране на кастингите за следващия сезон.

# 219
Част от участниците са на Коледен благотворителен турник за деца с увреждания.

Там са още Виктория, Елица и Алекса.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 16:08 от emiliq.nikolova88

# 220
  • София
Чудя се дали участниците не са задължени да участват в рекламната кампания за следващия сезон?

Иначе на мен ми е неудобно от целия натиск върху Дяволо. Той не ни е длъжен и не мисля, че ние трябва да му определяме какво да сложи на корицата. Темата се оформя на доброволни начала и Дяволо и Бенгън влагат безпрецедентен труд в нея. Да не говорим, че Дяволо каза, че корицата ще бъде сменена, а и вече почти няма интерес към темата. Нека не си го изкарваме върху съфорумци заради простотиите на продукцията.

# 221
Аз пък друго се чудя.... Защо не обсъждам благотворителните дейности и забавни клипчета на участниците и примерно да сравняваме любимците ни кой какво посещава, подкрепя и защо, а ще се на ада Дяволо за нещо си...?
Цял сезон защитаваме и хейтим определи и хора, герои от едно Реалити, а не коментираме с какво се занимават след формата.

Защото Жорката например не е присъствал на нито едно такова събитие... Незаинтересован от нищо. Все пак е публична личност, хвалещ се точно колко е добър и тука го ожалихте горкичкият как бил останал самотничък... Хич не е за жалене. Никъде го няма. Фифо също не е от тези с инициативите, а двамата са уж най-харесваните участници според анкетите.

Виктория, Алекса и Елица са на всички. Гого не го коментирам, защото той е навсякъде.

# 222
Надявам се всички да са там със сърцата си, а не както Жорката казва "Моралът те удря". Дано не ги е ударил просто моралът. Simple Smile

# 223
  • Буркина Фасо
Аз пък друго се чудя.... Защо не обсъждам благотворителните дейности и забавни клипчета на участниците и примерно да сравняваме любимците ни кой какво посещава, подкрепя и защо, а ще се на ада Дяволо за нещо си...?
ада на Дяволо ....rotfImbo 

# 224
  • софия
Надявам се всички да са там със сърцата си, а не както Жорката казва "Моралът те удря". Дано не ги е ударил просто моралът. Simple Smile
Ще кажа от това, което аз съм видяла до сега. Вики, Гогата, Алекса, Ели, Цецо, Касим и Зори не са спирали от момента в който станаха известни да подкрепят каузи. Много са нещата, които правят. Ако ви интересува лесно се намира какво са правили до сега. И в лайфове го обсъждаха.

Общи условия

Активация на акаунт