💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 598
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 225
Редактирам се. Жорката го е ударил Моралът. Там е, заедно с Фейгин.

А относно правописните грешки. Заради редакторът на телефона е. Колкото и да се опитвам да ги избягвам - винаги са там. Но това тук е известно.

# 226
Надявам се всички да са там със сърцата си, а не както Жорката казва "Моралът те удря". Дано не ги е ударил просто моралът. Simple Smile
Ще кажа от това, което аз съм видяла до сега. Вики, Гогата, Алекса, Ели, Цецо, Касим и Зори не са спирали от момента в който станаха известни да подкрепят каузи. Много са нещата, които правят. Ако ви интересува лесно се намира какво са правили до сега. И в лайфове го обсъждаха.
Така е и аз това видях, и ми стана интерестно за всички останали затова оставих коментара. Още повече, че тагването е недвусмислено.Wink

# 227
Аз пък друго се чудя.... Защо не обсъждам благотворителните дейности и забавни клипчета на участниците и примерно да сравняваме любимците ни кой какво посещава, подкрепя и защо, а ще се на ада Дяволо за нещо си...?
Цял сезон защитаваме и хейтим определи и хора, герои от едно Реалити, а не коментираме с какво се занимават след формата.

Защото Жорката например не е присъствал на нито едно такова събитие... Незаинтересован от нищо. Все пак е публична личност, хвалещ се точно колко е добър и тука го ожалихте горкичкият как бил останал самотничък... Хич не е за жалене. Никъде го няма. Фифо също не е от тези с инициативите, а двамата са уж най-харесваните участници според анкетите.

Виктория, Алекса и Елица са на всички. Гого не го коментирам, защото той е навсякъде.

Несериозно е това призоваване за публичен линч, едва ли не. Както каза Фифо или някой друг (не съм съвсем сигурна) - “това, че един е заслужаваш да спечели, не значи, че и други не са заслужавали”. Същото е и с благотворителността - не се измерва кой повече или пръв, важното е да е искрено.

# 228
  • Другата България
Разбира се, че е несериозно, да не говорим колко е субективно, относително и разбира се, пристрастно.
Друг е момента именно с показността и яхването на “5те минути слава“, която всички искат да оползотворят по възможно най-добрия за себе си начин. Нещо, писано много пъти поне от мен през сезона - че след него всеки ще намери различно поприще и начин да извлече дивиденти от участието си, дали чрез реклама на каквото и да е, дали чрез популяризиране на кауза, дали чрез благотворителна акция....
Друг е въпроса, че всичкото това прекалено набиване в очите на зрителите “колко сме благородни и добри“ лично на мен ми е малко преиграно. Човек трябва да е такъв всеки ден, не само след като е станал “известен“. Щото известността е преходна, а добротата остава. И не е нужно някой да си гради или руши мнението за участник заради проявите му СЛЕД формата, именно заради горните причини.

# 229
Аз пък друго се чудя.... Защо не обсъждам благотворителните дейности и забавни клипчета на участниците и примерно да сравняваме любимците ни кой какво посещава, подкрепя и защо, а ще се на ада Дяволо за нещо си...?
Цял сезон защитаваме и хейтим определи и хора, герои от едно Реалити, а не коментираме с какво се занимават след формата.

Защото Жорката например не е присъствал на нито едно такова събитие... Незаинтересован от нищо. Все пак е публична личност, хвалещ се точно колко е добър и тука го ожалихте горкичкият как бил останал самотничък... Хич не е за жалене. Никъде го няма. Фифо също не е от тези с инициативите, а двамата са уж най-харесваните участници според анкетите.

Виктория, Алекса и Елица са на всички. Гого не го коментирам, защото той е навсякъде.

Несериозно е това призоваване за публичен линч, едва ли не. Както каза Фифо или някой друг (не съм съвсем сигурна) - “това, че един е заслужаваш да спечели, не значи, че и други не са заслужавали”. Същото е и с благотворителността - не се измерва кой повече или пръв, важното е да е искрено.
Многооо сериозно Wink Къде видяхте "призоваване за публичен линч". Аз разбрах следното "Обсъждаме несериозни теми, а има много по-смислени". Подкрепата трябва да се прави със сърцето иначе е лицемери и ако Жорката, Фейгин и т.н не са там, защото не го усещат никой няма право да ги осъжда. Това е честна позиция. Другото е осъдително Simple Smile

# 230
Може появяването им да е моментно и дори лицемерно, но повярвайте за каузите е важно. Всяко популяризиране, безплатно такова, на една кауза е добре дошло за нея. Незнам дали сте забелязали, но по телевизията не дават благотворителните каузи, като изключим Българската Коледа. Години наред сме се борили с телевизиите да отразят едно наше събитие, няма и няма, не генерира зрители. Така че мога само да им кажа Браво! За хората там, това е от голямо значение!

# 231
  • Другата България
Е, едното не изключва другото разбира се.

Коалициите в сезон 4 на ИВ. С право Гошо е объркан.

Мани. winner of the Female International Athlete of the year 2022 at the Pure Elite End Of Year Awards.

Мишето и гаджето.

Зори, Мира и Ралица в реклама, всяка на нещо.
Скрит текст:

# 232

Многооо сериозно Wink Къде видяхте "призоваване за публичен линч". Аз разбрах следното "Обсъждаме несериозни теми, а има много по-смислени". Подкрепата трябва да се прави със сърцето иначе е лицемери и ако Жорката, Фейгин и т.н не са там, защото не го усещат никой няма право да ги осъжда. Това е честна позиция. Другото е осъдително Simple Smile

Вие продължавате с Вашата вендета към Жорката и Фейгин. Move on, дет’ се вика. Приемете, че са харесвани въпреки грешките им и че явно се стараят да се поучават от тях. Не знам защо се изживявате като последна и абсолютна морална инстанция

# 233

Вие продължавате с Вашата вендета към Жорката и Фейгин. Move on, дет’ се вика. Приемете, че са харесвани въпреки грешките им и че явно се стараят да се поучават от тях. Не знам защо се изживявате като последна и абсолютна морална инстанция
Сега, ако може точно в този пост ми обяснете за "вендетата" срещу Жорко и Фейгин? И какво не Ви допада точно в него и как по-точно се изживявам, като "последна и абсолютна морална инстанция"? Искам да чуя логика?.Когато си позволявате да хвърляте обиди в пространството би следвало да обясните. Веднъж вече Ви помолих да четете преди да говорите. Явно и това не помага. Може да не занимаваме аудиторията, но държа да ми обясните. Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 18:26 от dundinka

# 234
Мира рекламира Алтея....приятно съм изненадана и от двете страни. Голям фен съм на тази козметика и се радвам, че си подбират лицата.

# 235
  • Другата България
Мдааа, от доста време ги гледам тия двамата на задната седалка, и все се чудех кога нещо ще се случи /евентуално/ между двамата. Кога ли?

# 236
Лефтеров явно няма никакъв вкус за жени.

# 237
  • София
Редактирам се. Жорката го е ударил Моралът. Там е, заедно с Фейгин.

А относно правописните грешки. Заради редакторът на телефона е. Колкото и да се опитвам да ги избягвам - винаги са там. Но това тук е известно.

Ако го няма, е лош, ако е там, го ударил "моралът" Rolling Eyes Може пък Алекса, Виктория и Елица да са там да чистят имидж и да трупат дивиденти, и слава? Аз предпочитам да не съдя по такива "действия", защото за мен мотивите са от значение. Но е хубаво, че покрай другото, се подпомагат благотворителни каузи. Не смятам обаче, че ако някой не се занимава с това, е лош човек.

# 238
  • София
Лефтеров е с Илина от доста време.

# 239
  • Другата България
Лефтеров е с Илина от доста време.
А, там ли е излязъл Бъгс Бъни от цилиндъра? Това беше другото ми съмнение, като ги гледах по общите снимки. Ако е сигурно - браво. Аз Илина я харесвах, харесвам я.
Ама и с Мани имаше заигравка, затова се усъмних.

Общи условия

Активация на акаунт