💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 593
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Гласувах, единствено на първия въпрос избрах отговор за сезон 4, защото няма друга опция, на всички останали от моя любим сезон 3.

Корицата е крайно неприятна и неуместна при положение, че настроенията в темата са диаметрално различни.
Не виждам, кому е нужно да си го причиняваме традиционно.

# 196
  • Бургас
Евгения и Мирослава с напомпани устни.

# 197
  • София
Корицата може да е "неприятна", но не е "неуместна", имайки предвид, че авторът на темата създава темите си по определен начин и корицата на последната тема преди нов сезон на дадено риалити винаги е със снимка на победителя. Diavolo дори не е фен на Алекса, просто се опитва да бъде обективен и да следва собствените си правила, и въпреки това в последните няколко страници му се оказва "социален натиск" да промени корица, която дори не е сложил заради проява на фаворизиране, а точно обратното.

# 198
  • София
Ние, пишещите в темата определяме правилата и от нас зависи, как тя да изглежда, за да ни е приятно да пишем тук.
Дяволо знае, че не е лично. Традицията може да бъде нарушена, не е нужно повече време да ни гледа дразнещо отгоре.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 22:37 от Иля

# 199
Аз към корицата, всеки път, като отворя темата 🙈

# 200
  • SF
Изобщо не гледам никакви корици. Все ми е едно какво ще има на тях. Ако искате и вашите снимки си качвайте. Дяволо определя какво ще има на корицата, защото той е автор на темата. Как така ние ще определяме! Ние да не сме двама-трима и да се разберем.
На какви глупости обръщаме внимание...

# 201
  • София
Много сме, елементарни сме.

# 202
  • Другата България
Бъдещ победител в ИВ.

# 203
Бъдещ победител в ИВ.

Ако е чужденец, шансовете му скачат с двеста Trollface

# 204
Бъдещ победител в ИВ.
Докато навърши 18, този формат няма да го дават вече Wink

# 205
Ма тая книга каква реклама ѝ хвърлихааа.
То не беше директни хвалби, то не беше за награда, то не беше участник случайно (но дълбоко и обстойно) се зачел преди битка.
Не вярвам в книга продуцирана-от-продукцията да има нещо полезно.  Който може, по-добре да се свърже с някой по-пресен участник и оттам каквото научи ще е много по-полезно.

# 206
Teмата не е Дяволо, той я само пуска и оформя. Той не може еднолично да решава. Да пусне анкета, кой искате да  е на корицата.
Какви традиции при оформяне на темата, минала година ги пускаше главно Смайли. Към края на миналия сезон той застъпи.
Все пак истината е, че Дяволо прави невероятно оформление на темите, а Бенгън страхотна статистика.

# 207
Ама то корица ли имало?! Все я пропускам в експресния скрол от чаршафната анкета. Нали имаше статистика за възрастта на пишещите тук. Дами, състарявали сте се май, по като на детска градина ми бие 🤣

Това е просто някаква тема, за  някакво си преходно предаване, с някакви си измислени герои/злодеи на по 20г. Дяволо чак се извинява, че не чете или че не е ъпдейтвал...
Само аз ли влизам тук, за да хабя време.

# 208
  • SF
Само ти.

А Дяволо може еднолично да си решава каквото му се прииска и си решава еднолично. Той не ни е слуга. Той също би трябвало да е тук за забавление. Едва ли получава хонорар за темооформител.
Тези анкети нищо не показват. Аз съм отявлен фен на предаването и редовно пиша тук, а не съм попълнила нито една. Те са на принципа на "отзовалите се" и могат да служат само за забавление.
Но, естествено, време имате, попълнете си анкета, даже няколко анкети и решете какво да се сложи на корицата. Подложете го на сериозно гласуване. Вие тези анкети за нищо ги нямате. Накрая на корицата ще пише НСИ.

# 209
  • София
Това не е просто корица, а заявяване на позиция- не сме съгласни с победител с продуктово позициониране.

Общи условия

Активация на акаунт