💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 579
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 180
Сладур!

# 181
  • София
Той Алекса отдава заслуженото, защото е хитрец и сигурно не иска да му затрият и тоя профил Joy Явно и навън продължава да гради образ.

Ла Викинга, горчивина е може би думата? Той Генчо бая си изля, а на Филип му стана много гадно на финала, и може би още повече сега, като е гледал реакциите на феновете, защото се е почувствал яко ощетен. Всеки приема по различен начин нещата, не разбирам този позив едно негативно нещо да не се каже за любимец, че ще го опетни.

# 182
Мисля, че Гого практикува подобен метод или този https://www.wimhofmethod.com/

По-назад някой беше писал за потапянето в студена вода.

Аз съм голям фен на Ледения човек Simple Smile

# 183
  • SF
Есме,
Така е, не за всички. И аз не обичам обобщенията. Поправям се, да кажем, че за голяма част от редовно пишещите през сезона има голямо разочарование и не им се пише. Мисля, че така стои по-добре. Simple Smile

Е, не им се пише... Няма вече какво да се джвака. Не всеки има инстаграм и време да рови в него. Сега тук само снимки и информация от там ще се търкалят. След края на предаване, съвсем естествено е интересът да спадне. Да не е Ковид пандемия, че да е толкова съдбоносно. Сигурно има и трима обидени, които са спрели да пишат в темата като бойкот, че Алекса е ИЗБРАН за победител.
Всяко състезание, избори, арт конкурс си има своите разочаровани и ръкопляскащи.
Миналата година бях фен на Андрей и твърдя, че той беше яко хейтен. Той и коалицията с тогавашната Джаферович - Елизабет, на която също бях фен. И все още се мърмореше, че сме си дали наградата на казахстанец. А той просто беше върха! Сега се вади аргумент, че продукцията е познала кого да ни избере.
Тая работа с разочарованите, които спрели да пишат, я забрави. Спираме да пишем по съвсем други причини. 3 дни след Световното в Катар и за него ще се спре да се говори с изключение на много пряко заинтересованите, които също ще насочат вниманието си в друга посока. Просто на тях ще им трябват още 3 дни.

# 184
  • София
Лондончани Blush

Скрит текст:

Мирела за H&M Flowers Hibiscus

Скрит текст:

# 185
  • София
На Илиян му личи, че е модел, много добър усет за стойка. Мирелка има още да учи, и на двете й снимки врата й го няма, и още доста грешки забелязвам. В моделството красотата не е достатъчна, трябва й много присъствие и да знае как да заеме хубава поза. Дано използва моментната слава да се научи, за да може да продължи и след като шумът около игрите окончателно изчезне.

# 186
Не знам дали тук е правилното мясно,но чета че някои потребители следят и другия формат с патриотично-стопанска насоченост.Та да попитам във Ф.според вас каква е намесата на продукцията при наличието на смс-вот?Не съм следила формата,но ми стана интересно.
Благодаря!

# 187
  • София
'Лефтеров фешън'

# 188
Мисля, че Гого практикува подобен метод или този https://www.wimhofmethod.com/

По-назад някой беше писал за потапянето в студена вода.

Аз съм голям фен на Ледения човек Simple Smile

Да, този е, в един пост ми се видя, че беше тагнал Вим Хоф.
Моите 5 стотинки по темите от последните страници:
- да, не всички са разочаровани, но мнозинството сме, така че е нормално да се говори за всеобщо настроение. А това, че сме мнозинство го доказват всички анкети.
- не мисля, че   Фифо/Генчо и т.н. злорадстват . Не може за всеки комплимент от фен, който си споделяш на стори, да допълваш "благодаря, но и Алекса беше такъв". А и да злобееха - имат право, прецакани са. Особено Георги, но и Фифо, че и Генчо.

# 189
Влизам само и само да дам по един глас за Гого - де що има любимец, победител, комплексмост, личност, морал, качества, пример - все ще е Гого. Simple Smile

# 190
Дяволче,
Умолявам те, сложи моралните победители Фифо, Георги и Гого на корицата!
Нека дори и така да покажем отношението си към продукцията! Алекса да си виси по официалните страници, ние да си гледаме момчетата-герои.

# 191
  • Буркина Фасо
Дяволче,
Умолявам те, сложи моралните победители Фифо, Георги и Гого на корицата!
Нека дори и така да покажем отношението си към продукцията! Алекса да си виси по официалните страници, ние да си гледаме момчетата-герои.
нека да има и момичета. Smiley
примерно домакинята.

# 192
# 193
Гласувах, обаче 6 разрешени гласа ми се видяха много малко. Имах нужда от около 16. Честно,  броих ги.

# 194
  • София
Алекса, Елица, Жени:

Скрит текст:

Мирослава:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт