💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 642
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 560
А аз очаквам, че утре ще сформират официалните отбори, но на отпадналите ще им бъде даден втори шанс в някакво скрито племе.

# 1 561
А аз очаквам, че утре ще сформират официалните отбори, но на отпадналите ще им бъде даден втори шанс в някакво скрито племе.
Присъединявам се! И според мен утре отпадат 4ма и те заедно с останалите 4ма, които допълват бройката до 32 ще ги разкрият в понеделник като отбор на резервите, подобно на миналата година.

# 1 562
Не е спойлер, в трейлъра за сезона представиха няколко участници
ОК, съгласявам се.
И на мен много ми хареса, а както изглежда утре ще е още по интересно.
Дано.

# 1 563
  • Другата България
Гледах между другото, защото имам гости.
Обаче, все пак имам впечатления на прима виста.
А те са - тотал щета като за прима виста.
Единственото ми успокоение е, че всъщност синьото племе, което според мен ще е третото официално племе, ще влезе утре. Затова и днес нито имаше имена на племената, нито знамена, нито каквото и да е друго.
Дано в него нещата са малко по-добре. В него очаквам Дени от “Един за друг“ и майка ѝ /не , не е спойлер, защото това е писано по-напред в темата/, както и Елвиса и жената от Монтана/Враца. Освен това футболистчето също - Мастагарков.
Очаквано и съвсем логично беше, че ще разделят двойките, как иначе ще има интрижки, драми, съспенси ала Тупарев! Всъщност според мен ще оставят четвърто племе с вероятно резерви, които като миналата година ще влизат “изненадващо“, за да подсилват трите основни племена. Но трите основни цвята ще си останат червено, ситньо и жълто.
От видяното тази вечер моите фаворити са Ива от жените и Момчил от мъжете. Не знам защо Радев и Цвети не можаха да ме “грабнат“. Както и Дунев и Мария Оряшкова. Но както казах, гледах много отгоре - отгоре.

# 1 564
Аз идвам да кажа да не четете коментарите в фб под визитките, че има постната снимка с намерена страница от сценария.. Та от нея е ясно кои 3-ма са в топ 10, тоест от последната седмица.

# 1 565
На мен ми направи впечатление, че реферчето ги взе за мезе халките, даже мина за втори път вместо господин мускул. Струва ми се скрита лимонка откъм умения и изглежда да се вживее доста в играта, ще го следя.

Също така Румен Радев ми направи добро впечатление, особено с пъзела. Неговата визитка също не даваше заявка за комплексни умения, може нарочно да ни ги спестяват на част от участниците.

Хареса ми Дунев, Цвети и Калоян също, дано те двамата се отпуснат и скоро покажат възможности. Останалите нищо особено за момента.

Чакам си любимите сини, събрани от кол и въже и профила на стратезите -пъзелисти Grinning До момента никой не даде заявка за стратегии, каквито даваха Неделчо, Туджаров и Илиян във визитките, сигурно са си в другия отбор.

Edit: Пропуснах братята и Ива, те също ми се струват добре подготвени и ми допадат.

# 1 566
  • Другата България
КАжи честно! Joy
Пак ли са намерили страници от сценария?
Това не може да е истина.....

# 1 567
Радвам се, че двойките спечелиха. Надявам се на достойно представяне на Краси Дунев. Винаги ще го помня с неговото изпълнение на висилка на Олимпиадата в Атланта'96 и как се радваше, когато се приземи. За мен тази Олимпиада е много специална, защото бях ученичка и е първата Олимпиада, от която имам спомени от цели състезания и как не спах нощем, за да гледам спортната гимнастика и леката атлетика.

Ще се върна да изгледам първата половина от тази вечер, тъй като я пропуснах. Изчетох коментарите, искам да видя визитките на представените участници, колкото и да са напудрени. Още в първия сезон имаше забравени страници от сценария на плажа, явно за доста неща не са си взели поука.

# 1 568
  • София
Миналата година жените бяха доста по-подготвени. Щеше да им отива определението "амазонки". Даже и домакинята се справяше страхотно по трасето.
Тия тръгват с ебати гредата спрямо визитките.
Неделчо, имаш нов кандидат съперник на пъзелите. Да видим как ще продължи.
Рано е още да се каже, че някой ще доближи качествата на Филип и Гого.

# 1 569
КАжи честно! Joy
Може, може. Ако искаш мога да ти шушна на лични. Пак имам познат вътре и си изкарва почти до края.

# 1 570
  • Другата България
КАжи честно! Joy
Може, може. Ако искаш мога да ти шушна на лични. Пак имам познат вътре и си изкарва почти до края.
Joy Hug Heart
Радвам се да те “видя“.
Засега се въздържам от инфо, то току що почна, егаси! Дори темата за спойлерите се насилвам да не чета, но ако се разочаровам и утре така, както и днес, директно ти идвам на лични.

# 1 571
Пропуснах първи епизод, но чакам сезона с нетърпение! Дано е честно този път...

# 1 572
Предполага се утре, че ще влезнат другите двама братя ( сигурно не са намерили сестри 😁 ) и майката и дъщерята. Усещам , че мистър крака си заминава и половината женски каст.😁 Интересно кои ще останат и дали няма на третият ден още хора да вкарат? Защото както някой писа бройката не излиза .
И аз не мога да го сметна. Сега са 18, влизат още 10 и УЖ който бие - остава. Това ги прави 14 човека, което не се дели нито на 3, нито на 4, така че вероятно ще има още един "кастинг" или някой утре ще падне, но няма да отпадне, за да останат например 24 (3 племена с по 8 човека).
Димо в началото каза, че влизат 32 участници, а това са само 28, така че още 4 човека явно ще бъдат на самотен остров или пък ще се бият за места, както беше при Симеон.

# 1 573
Връщам се към съдията (Крум). От Maximale Revenge са качили пост за него. Той е част от екипа им и основен тестър на съоръженията, което го прави доста добре подготвен за тресетата участник. Отново нищо общо с визитката и реалността. Ето го поста: https://www.instagram.com/p/CwsradnIcQc/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 1 574
Браво на Ива! Purple Heart
И на съдията - като торпедо беше. От жените ме дразни само русата кифла, както тя сама се определи, май е Виктория.
Пеньо/Гатьо се вживя като капитан, но май не му се получи много добре ръководенето. Иначе добре се справи в играта. Културистът Ники очаквано много тромав. Мъжете пак сексистки се държат - не като конкуренти гледат на жените, а като на жени и слаб противник, хубава работа, но българска.

Неравносотойни отбори - жените като цяло по-дребни, а бяха с равен старт с доста по-високите мъже, трябваше по-равностоен старт като за първа игра, отборът на двойките също е с предимство - подкрепят се повече от другите.

Общи условия

Активация на акаунт