💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 170 353
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 935
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много добър кастинг, браво, браво.
Има от всичко. Също така съм доволна,че разцепиха роднинските линии,за да е по-справедливо.
Това,което не ми харесва е,че Радев и брадатия брат останаха при "лузърите".И двамата заслужават да продължат по-дълго.

Бизнес дамата от Джакс вече ме дразни до безкрайност. Е,може ли още не си си събула обувките и да започваш интриги и да създаваш проблеми? Аз,аз Момчил това,Момчил онова..Ама Момчил ще ви дърпа в битките.. Лелката да си ходи вече.
Цвети и тя дразни - голяма сухарка се оказа,вечно нещо не й е наред,все някой й пречи.

Отбора на Амазонките - пълна трагедия,очаквам ги перманентно на реката.Не мисля,че има битка,която могат да спечелят. Виктория или първа ще си замине или ще се откаже.

# 1 936
Ето и традиционната анкета за качество на епизод 2.
Моля кликнете на картинката за да се отвори линка.

# 1 937
  • Козлодуй
Здравейте, кога ще бъде следващия епизод?

# 1 938
Здравейте, кога ще бъде следващия епизод?
Довечера от 20 ч.

# 1 939
Ива ли има бебе?

# 1 940
Не.Една от близначките.

# 1 941
  • София
Не, Бамби, тоест Красима.

# 1 942
Момчил сякаш го сложига при Старейшините за да има с кого американката да се заяде и да става сеир

# 1 943
Еееее, отварям да пиша коментар и бам пресен спойлер, много благодаря!

И все пак да си напиша каквото исках.
Трябва да се извиня на всички, които се бяха разчувствали от Елица и Алеко. Миналата година направо не можех да ги дишам като ревнеше Елица и той заговореше за пандичката. Чудех се кой може да се върже на този сценарий, a тази година се оказа, че съм аз.
Като си взимаха "сбогом" двойките баща и дъщеря и аз ревнах, при все че и на мен и на тях беше ясно, че никой не си тръгва и загубилите ще са резерви. Преди две години баща ми почина и просто ме издържах.

Стискам палци на сите братя, Крум, Ива, Цвети, Радев, Калоян.
Виктория много мрънка, обаче вчера като накара мъжете да отстъпят и тя да мине напред, направо ми напълни душата. Каза си момичето, че ще си ползва чара и си остана вярна на думата!

# 1 944
То трябва в някакви подземия и катакомби скрит да се снима с дистанционно управлявани камери, че да не изтече нищо в тоз поток на информация Simple Smile
И аз ги гледам, макар силно да ме дразнят мелодрамите и по възможност превъртам само игрите.

# 1 945
Еми аз във ФБ не влизам, официална страница не гледам, ТикТок нямам. Целенасочено следя само тази тема, защото не обичам да си развалям сериалите със спойлери, но явно наистина е неизбежно.

# 1 946
Пфу, успях да избягам от Спойлера, но чувствам, че тича по петите ми и няма спасение! Нищо де, ще го финтирам сега, пък утре ще видим...
Гледах и двата епизода. Засега още ги наблюдавам и се въздържам да си определям фаворити. Има много свестни и симпатични участници и потенциално много неприятни типове. Дразнителите са истински професионалисти и стискам палци на свестните, да успеят да им устоят. То си е част от играта.

# 1 947
Еми аз във ФБ не влизам, официална страница не гледам, ТикТок нямам. Целенасочено следя само тази тема, защото не обичам да си развалям сериалите със спойлери, но явно наистина е неизбежно.
И аз нямам ФБ и ТТ, епизодите ги следя повече по темата, отколкото по ТВ (даже 1во чета тук, после ходя търся и връщам интересните  моменти). Ама и да има спойлер все тая Simple Smile Спойлерите никога не можеш да си сигурен дали са каквото са.. Та пак си е 50:50 с тях и без тях Simple Smile

# 1 948
  • София
Добър ден на всички! Добре дошли на новите попълнения в редиците.

Много ми харесва кастинга тази година. За момента само Цвети ме дразни с плюенето по отбора пред екипа, а иначе мълчи. Хареса ми на визитка и на битката, но с това мрънкане дразни повече от  Виктория, на която ѝ е студено. Като иска сериозни теми да си отвори устата и да говори. Даже има шанс и лидер да им стане, ако ги надъха, но не.. Като мишка на синхрони само се оплаква.

# 1 949
И аз нямам ФБ и ТТ, епизодите ги следя повече по темата, отколкото по ТВ (даже 1во чета тук, после ходя търся и връщам интересните  моменти). Ама и да има спойлер все тая Simple Smile Спойлерите никога не можеш да си сигурен дали са каквото са.. Та пак си е 50:50 с тях и без тях Simple Smile
Еми не съм много съгласна. Верен/неверен не искам да чета спойлери. Струва ми се много лесно всъщност. Ако искаш да четеш/пишеш  спойлери, влизаш в темата със спойлери, ако не, четеш/пишеш в тази. Ако пък чак толкова ти е спешно да напишеш нещо тук, използваш опцията скрит текст.
Както и да е, минало е, нищо страшно не е станало, просто е дразнещо и неуважително, но живи и здрави, ще коментирам други ситуации като се появят.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 10:44 от Jenaiassez

Общи условия

Активация на акаунт