Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Ха, и аз съм в класацията с моите костилки без маслини! Иначе скоро не съм се излагала. Но случи ли се, веднага ще споделя. 😉
Това е много сладурско!

# 151
Ххаха. Да и аз в разказа на една история купих бал за костюма Grinning

# 152
  • София
Не е много мунско, но все пак.
Снощи от прозореца виждаме, че кола е паркирала напряко пред нашата, ММ не знае чия е. Почваме да се възмущаваме, аз съм тръгнала до магазина и предлагам на минаване да му лепна бележка. Пиша на хартиено тиксо "Утре да не си търсиш колата",  приближавам отзад решително и... в последната минута виждам че таблото свети, забавям ход и виждам човек, който си пише на телефона
Като смекчаващо обстоятелство ще спомена, че вчера сутринта моята кола беше запушена от някакъв съсед, ММ знае кой какво кара, а имал и телефона на онзи, но ако не беше вкъщи? Аз не съм длъжна да следя кой какво кара, аман от тези "добросъседски" отношения, блокът има 90 апартамента.

# 153
  • София
Страдам от професионално изкривяване... 😀
В офиса бюрото ми е срещу вратата. По протокол щом влезе клиент, поздравявам и го поканвам да седне.
Тази сутрин бях на изследвания и не пих кафе вкъщи. Когато приключих, седнах в едно кафене да си изпия кафето. Харесах си маса срещу вратата, за да гледам навън ( до прозореца беше заето). Та пия си кафе, гледам през стъклената врата как вали навън и след малко влезе една жена. Тогава професионалистът в мен рязко проговори: " Добро утро! Заповядайте!" и учтиво посочих с ръка стола срещу мен. Жената ме изгледа със смесица от недоумение и страх и забърза към касата. А аз си дадох сметка, че е най-добре да седна на масата в ъгъла - далеч от вратата, за да не прогоня клиентите на заведението.

# 154
  • София
Аз моите съседи ги "научих" да не паркират пред мен - сядам и започвам да свиря бясно, докато не дойде някой. Не е много приятно, сутрин рано. Отказаха се Simple Smile

# 155
Аз моите съседи ги "научих" да не паркират пред мен - сядам и започвам да свиря бясно, докато не дойде някой. Не е много приятно, сутрин рано. Отказаха се Simple Smile
Аз и да свиря, файда няма. 3/4 от спалните са в другата посока, няма кой да ме чуе... Една сутрин, тръгвайки с децата на училище изчаквах двама да се разпаркират (имам си спиък с номерата на колите с имената и телефоните на комшиите Smiling Imp), та... свикнах вечер късно да проверявам и да пренаредим тетриса по нощите, вместо сутрин рано Wink И винаги гледам да съм на улицата, не зад блока, ама като няма място и зад блока се качвам...
Скоро не съм се проявявала за нашата тема... като не броя оставянето на телефона на балкона, в банята, в хладилника и обикаляне като гламава да го търся...

# 156
Тук не е за хитринки, но  аз ги използвам за да няма мунски изпълнения - ключът ми за колата заедно с другите ключове са на дълг оранжев ключодържател като от тези за врата. Така не ми се губят в чанти. Отделно  телефона ми е на дълга верижка като за чантичка на тялото се носи и за градски транспорт е изключително удобно. Продават хиляди модела вече и от двете .

# 157
Тук не е за хитринки, но  аз ги използвам за да няма мунски изпълнения - ключът ми за колата заедно с другите ключове са на дълг оранжев ключодържател като от тези за врата. Така не ми се губят в чанти. Отделно  телефона ми е на дълга верижка като за чантичка на тялото се носи и за градски транспорт е изключително удобно. Продават хиляди модела вече и от двете .
Не е изключено и в този случай да има мунски изпълнения. Щом си търсим телефоните, докато говорим по тях, какво остава да ги търсим и докато ни висят на вратовете. 😉😀
Иначе добре предложение, благодаря 😘🤗❤️

# 158
Едновремешните мобилни телефони като бяха малки, често се носеха окачени на врата, ама сегашните... трудно ми е да си го представя, все си мисля че ще се пречка това нещо. То в джобовете на повечето дамски дрехи не може да се носи комфортно, камо ли да ми се подмята под якето примерно.

# 159
Има в Амазон и Али експрес ,аз от 2 години ползвам различни варианти ,трябва да има протектор телефона.
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-rev2&sou … &bih=756&dpr=1.31

https://m.es.aliexpress.com/wholesale/cord%C3%B3n+m%C3%B3vil+cuello.html?
https://m.shein.com/es/Clear-Phone-Case-With-Chain-Lanyard-p-633 … s&rep=dir&ret=mes

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 20:35 от candela

# 160
  • Street of Dreams
Понякога не разбирам защо хората трябва да са толкова криви. Винаги има начин да се разберат и помагат. Където живее баща ми, понеже е страшно населено, има практика съзнателно да се запушваме. Слагаш си номера на стъклото, ако някой трябва да тръгва някъде - изтичваш надолу. Никога не съм чакала повече от минута. Днес си ти, утре е другия - всички са в трудна ситуация и се разбират. Ако се караха и си свиреха, това прави качеството на живот още много по-ниско.
Наскоро и аз си взех апартамент в бг и спираме в общ двор. Лятото всички имат гости с коли и в двора става същото. Нямаме проблеми, освен с един вкиснат дядка, който ми изскочи гол до кръста (толкова много е бързал да ми се кара) и направо пяна му излизаше от устата, как щял да извади колата. Имаше как, с маневра. Просто жалка картина беше този човек.

Пък ако ме покани някоя Пандичка на нейната маса на кафе, дори да разбера че е Муня или да я помисля за луда, поне ще й се усмихна и ще й благодаря за поканата. Голямо чудо.

# 161
Аз, за по-просто, най-често си забравям телефона, когато излизам. Избягвам да карам кола без телефон в себе си, но ми се случва непрекъснато.

# 162
  • Sofia
Снощи взех да проверявам тото фиш с числата от четвъртък,а той бил за неделя...добре, че не го скъсах 🤑
...имах преди 1-2год.подобен случай,но го бях унищожила вече,а в пункта в който Мм пуска тото си остана една невзета печалба 🥺

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 13:47 от Doli

# 163
  • София
Снощи взех да проверявам тото фиш с числата от четвъртък,а той бил за неделя...добре, че не го скъсах 🤑
...имах преди 1-2год.подобен случай,но го бях унищожила вече,а в пункта в който Мм пуска тото си остана една невзета печалба 🥺
Колко беше печалбата?

# 164
  • Sofia
Към 20хил.
Минавах няколко пъти,питах,не беше взета...преживях го ,но не си признах пред Мм 😁

Намерих си поста от тогава 🤑
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 22:00 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт