Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 051
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
ох добре, не съм единствената Blush Hug, която шофирайки и мислейки си за хилядите задачи, които ме чакат на работа, забравям да оставя детето, вече е голямо и си ходи само Grinning

# 646
  • Варна
Номер 2, 3 и 4 са болни - температура с разни екстри всеки. Аз преуморена от работа и притеснение по тях, вече отмарям с форума. Гледам и се чудя пет минути кво му е смешното на това хубаво момче 🙃

темата нали е

Важното, е че после се опитах да пусна хладилника с дистанционното, вместо телевизора, в много опасна близост един до друг. От пускането на пералня се отказах, кой знае кво щях да сътворя 🤐

# 647
Вчера детето си играеше с една такава вакуумна дръжка за капаци на тенджери. Реших да му показвам как мога да стана еднорог и си я лепнах на челото, доста време се лигавих. ММ се прибра след час и като ме видя се втрещи, реши, че съм се блъснала във вратата. Имам огромна синина на челото.
Поне показах на детето нагледно как НЕ се прави.

# 648
Среднощ е, не вечерях, щото не ми се ядеше, обаче в момента червата ми свирят пета симфония на Шостакович. Никак не ми се ходи до кухнята и се оглеждам за скрити лакомства около себе си. Понякога си нося в спалнята шоколад, чипс, бонбони и разни други гадости в пакетче, с които залъгвам освирепелия ми стомах. Върху шкафа локализирам пакет Кроки. Яяя, донесла съм си Кроки, а съм забравила. Дори съм го отворила и малко се е разсипал. Ставам, да го взема, посягам хищно към джънка и… в ръцете ми увисва един екстейшън. Съвсем изключих, че утре съм на фризьор и искам по-специална прическа, та извадих екстейшъните (набутани в малка цветна торбичка) да са ми пред погледа, щото иначе няма да ги взема със себе си. Почувствах се като индианец, скалпирал руса бледолика.
Само че индианците не са носели очила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
  • София/Севлиево
Аз днес сътворих чутовен гаф.Слагам да готвя обяд, който ще нося у свекърите(всяка събота обядваме там, обикновено свекървата готви,а ние носим скара,ама днес ММ вика "сготви твойта манджа с месото и зеленчуците"-една от малкото дето винаги ми се получават добре)...Та слагам аз в мултикукъра под налягане,че ще стане по-бързо,обаче по едно време гледам не работи.Викам си,край изгоря(щото го включих на две други места и не тръгва), пресипах съдържанието в една друга тенджера и го сложих на котлона.Изчаках Фърста да изстине и почнах да го чистя(а ММ ми избира нов по интернет),когато забелязах,че захранването дето влиза в тенджерата е леко извадено,наместих го,включих и,о ,чудо-машинката работи.Спрях поръчката,обаче реших ,че ще доготвя на котлона.1 час ври на максимална мощност,опитах месото,абе като че ли е сурово,ММ опита и вика"добре е,давай да го носим",а като сипахме на свекъра се падна леко сурово-ужас,срам, позор...Добре че свекървата каза,че гледала шеф Манчев и Ангелов и те казали,че месото не бива да е преварено,а леко сурово...Май скоро няма да се навия да готвя и нося храна у тях...

# 650
И аз с изпълнение в кухнята, да не остана назад че не съм се разписвала скоро...
Ще прави Натка кифли. Ама с такъв мерак ги омесих, навивах там, мазах, ръсих... ще рече човек че ми бяха зор, а аз тесто може да се каже че не ям. Карай да върви, меракът ми е за правенето а яденето е под въпрос, има кой да ги изяде. От вечерта ги мярнах някъде си из нета и щом изпих кафето, си вързах престилката.
Да, обаче действието се развива в кухнята на майка ми. Нейната фурна е малко със собствено мнение и си знам че трябва да ги включа само на долен реотан и чак накрая (евентуално) да включа и горния, ако искам да станат както трябва. Мятам, провиквам се "Хей, Гугъл, нагласи ми таймер за 15 минути! Мерси!" и излизам да атакувам лехата с марулите, че тях повече ги обичам от печивата.
След 15-20 минути отварям фурната, да видя какво става. Кифлите опечени отгоре, ама на границата вече, аха да ги изтърва. Лелее, представям си отдолу какви ще са тогава, щом и отгоре вече са се опекли така!
Ами, не съвсем. Отдолу си бяха живо тесто... Що да включа долния реотан, като мога горния Joy
Доопекох ги някак, покрити отгоре и вече само с долно печене, ама при целия ми мерак да ги направя, резултатът не беше съвсем на ниво, според мен малко сухички са станали. Добре че малко бройки бяха, гледам че повечето са ги изяли вече. Ама да ги преглъщат там с кисело мляко ако трябва, щото аз подозирам че скоро няма да направя пак Grinning

# 651
Муня пътува надалеч. Сменя самолети, летища, разгеле пристига на последното. И нали знаете кое е първото място, което веднага посещаваш? Правилно, WC-то. Та, муня се оглежда, вижда, влиза. Свършва каквото там, хлъцва от непознатата технология за почистване и излиза. И вижда какво? Наредени под конец 10 писоара!!! Flushed Тук мунския мозък се чува вече как скърца, преработвайки на бавни обороти видяното. Как, защо, къде?!? Така и не разбра муня защо е влязла в мъжката тоалетна, вместо в дамската. Късмет е, че часът беше късен и пътниците малко.

# 652
Последната история ми напомни мое подобно изпълнение от преди няколко години. Бях на концерт в спортна зала, по някое време ме споходи необходимост да посетя WC. Реших, че не е толкова спешно, ще устискам до края. Но в един момент вече нямаше как, изстрелях се аз, не познавам мястото, не знам къде са тоалетните. Шмугнах се в първата, която се изпречи пред очите ми и на прибежки нахлух в едната кабинка. Правих каквото правих, отварям вратата и срещу мен мъж на писоара, с гръб към мен. Рязко затворих вратата и чак тогава ми светна къде съм. Стоях, слухтях, по някое време се престраших да надникна навън. Нямаше никой и се изнесох скорострелно.

С търсенето на тоалетна на най-разни и разнообразни места имам безброй истории, за ужас на ММ. Специално за мен трябва да издадат книжка “Сто национални тоалетни” и да ми слагат печати. За нула време ще събера за златна звезда.

# 653
Ха, на концерти напълно съзнателно съм влизала в мъжката тоалетна. Опашката за там върви по- бързо. Хората не са вдигали вой, всеки гледа да си свърши работата по-бързо, и да излезе от там.

# 654
  • София
И аз. Редовно ползвам мъжки тоалетни. До сега не са ми се сърдили пикаещите🤣.

# 655
  • софия
На мен много пъти ми се е искало, но не ми е стискало. Само в заведение или крайпътна бензиностанция понякога влизам в мъжката и то ако няма писоар отпред.

# 656
И аз съм използвала, най-често в бензиностанции на път, ако няма писоари. Едва ли е приятно да им изскочи някоя Муня, докато ги използват по предназначение.

# 657
Въпрос
Къде мъжете имат предимство пред дамите?
Отговор
В мъжката тоалетна.

# 658
  • София
Хич не ми е как се чувстват 🤣. В интерес на истината съм го правила в Белгия, Холандия и Германия, а там, определено не им пука.
В БГ почти никъде няма писоари.

# 659
  • София
Леле а аз си мислех, че съм открила топлата вода с това , че за мъжката тоалетна няма опашка.
Редовно си ги посещавам като съм на зор.....няма навалица и вЕрно че никой не е протестирал. Дори имам случаи на сконфузени мъже, дето мислят, че те са объркали мястото

Общи условия

Активация на акаунт