Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 053
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
KokoMira и мама ми каза същото, ма друго си е да гребеш с лъжица  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 631
Муня е мултитаскинг, къде ще губи време да прави нещата едно след друго. Та, хваща шишето с вода между бедрата, започва да върти капачката и в същото време чете съсредоточено поредния дошъл мейл. Чете, чете, но нещо я разсейва. Мокро, влажно, между краката ... Flushed от отворената бутилка се стича струйка ... Да уточня, че това НЕ се случва в хоумофис.

# 632
  • София
Най-лошото, което ми се е случвало в процес на работа от вкъщи : имахме страшно заплетен казус, от всички страни за ескалация и т.н. И звъни клиент по телефон и търси колежката, ама аз съм на линия. Щом е звъннал, значи е наистина сериозно, 98% от времето комуникираме през мейли. И като се започнаха едни обяснения, едно чудо, сигурно 20 мин. На мен вече ми пресъхва устата от говорене и  разяснения и в този момент синът ми ( тогава на 2) дойде и с малкото си стъпалце настъпа кабела на слушалките, те се откачиха и всичко прекъсна. Айде пак набирай, извиних се на човека, викам имах технически проблем Stuck Out Tongue Winking Eye Но така, без да иска, синът ми ми даде много необходима няколкосекундна почивка.

# 633
Паднах по дупе в Лидл, държах продукти в ръце и търсих мъжът ми, който минава като фурия из магазина и разбира се бута количката, а аз трябва да огледам всичко. Като се разхвърча тая моцарела, ама и аз да викна: чоризото! Много ценен салам, ще кажеш, че ще се счупи ! Още ме е срам, ще си кажат, че салам не съм виждала през моя живот. Дотук се примирих, но докато падах се хванах за една кошница, нормално е, човек инстинктивно търси на какво да се опре и я обърнах, едвам намерихме изварите на човека. Става за секунди, не можеш да реагираш, ами ако носех бутилка зехтин да речем....Joy За протокола една много мила жена ми даде салама след като се изправих. Гледам в далечината моят търчи като на състезание с все количка, как не утрепа някой не знам и на висок тон: Пак ли падна?! Добре ли си?
Притесни се още повече, защото съм бременна, но си познава стоката. Всъщност се подхлъзнах, добре че паднах на дупе, нищо ми няма, но как точно в този Лидл се случва всичко?!  От всичко най ме е срам как викнах за салама, защо и аз не знам....

# 634
  • София, Дружба 2
Ивекс, слава Богу, че си добре. В този магазин винаги съм с повишено внимание къде стъпвам, защото по пода винаги има нещо като за велико прибиване с пирует преди това. Лятото така се подглъзнах след стъпване на размазано чери доматче на пода, че ако не беше количката да се подпра, сигурно щях на място да се ликвидирам. Счупих си ноктите, усуках си нещо на гърба, кръста, задника и т.н. и близо месец не  смеех да се засмея, кихна, усмихна или да се закашлям. От  тази случка не бях стъпвала там, до тази събота. Улових, че не гледам толкова какво има по рафтовете, а къде и върху какво стъпвам. Оцелях този път. Simple Smile

# 635
Баща ми е на пицария с приятели и ми звъни да попита каква пица да купи за децата за вечеря. Казвам му: най-много обичат Пеперони пица, той се съгласява и каза, че ще я донесе.
Пристига с голяма кутия с пица с Пипер! 😳Паднах от смях, а той ми се обиди. Вика: нали каза, че искаш пица с Пипер. Той не бил чувал за салам Пеперони

# 636
Аз искам да донеса в тази тема момчето, което днес дойде да смени една част на водомера.
Кратко разяснение - вкъщи имаме два водомера - един в кухнята и един в тоалетната. Тоалетната я пригодихме и като перално помещение. Сложихме плот над пералнята и сушилнята, мивката е отгоре върху плота, а отгоре има шкафове.
Та пристига младежът един мотивиран. Даже не се беше запъхтял по стълбите. Още от вратата фиксира водомера в тоалетната, влиза, започва да си оставя инструментите. Аз ръкомахам и се опитвам да обясня, че става въпрос за водомера в кухнята, а той хич не ме отразява. След 2-3 минути обяснения, че имаме два водомера в жилището той склони да погледне какво пише в неговите документи и казва "Ама тука пише водомер в кухня". Казвам, че е вярно, да, но кухнята е от другата ми страна и ще му покажа. В тоя момент мозъкът му започва да работи, оглежда се в каква стая се намира и казва "А, ами да. То това не е кухня. Мивката не е кухненска". Хич не беше регистрирал, че има тоалетна чиния, пералня, сушилня и липсват уреди като хладилник, печка и котлони...

# 637
  • София
Днес минах по същия маршрут и се сетих.. Преди няколко седмици ще пресичам едни трамвайни линии, с  количката съм. Стоя и чакам да светне зелено. Някакви хора до мен се спрели и си говорят. Викам как пък точно на светофара решили да си говорят. И в този момент се заглеждам отсреща и виждам, че това не е светофар. Това е светещ знак на аптека - червен кръст, ограден в зелена рамка и примигват. Добре се посмях над себе си.

# 638
Баща ми е на пицария с приятели и ми звъни да попита каква пица да купи за децата за вечеря. Казвам му: най-много обичат Пеперони пица, той се съгласява и каза, че ще я донесе.
Пристига с голяма кутия с пица с Пипер! 😳Паднах от смях, а той ми се обиди. Вика: нали каза, че искаш пица с Пипер. Той не бил чувал за салам Пеперони
Ако пипер = чушки по вашия край, значи баща ти е най-прав в тази история. Simple Smile)))
На италиански peperoni e чушки и пицата с пеперони е точно пица с чушки, а само малцина знаят, че в останалия свят било салам.

# 639
  • Далечният изток
И аз се зачудих, защото Пеперони би трябвало да е с люти чушки.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 22:57 от AIDA_N

# 640
Люта чушка е пеперончино. Пеперони са съвсем обикновените чушки в Италия.

# 641
  • Далечният изток
Мда, салам било. Аз го свързвам с нещо люто, поне такива пици съм яла тук-там...

# 642
Като прочетох за размерите се сетих как се изложих преди няколко дена. Ще сменяме вратата на входа. Пускам запитване за оферти до няколко фирми. Пратих на първата, копирам текста за следващите и виждам, че вместо 2.50 х 2.80 м, съм писала 2.50 х 2.80 см. Но явно са свикнали, пратиха ми оферта с правилните размери Laughing

Миналата седмица пък видях, че копаят пред съседния вход и бързо напълнихме 2 легена, за да се запасим с вода, за всеки случай. Единият стоеше точно с/у шкафа под мивката, а банята малка, клякам да взема нещо и седнах в него. А водата така и не я спряха Smiling Imp

И последно, 2 истории с доставки.
Без да искам бях блокирала телефона на куриера на Еконт. Обаждах се да им се карам, че в статуса на пратката пише, че е върната в офис, защото не отговарям, пък никой ме ми е звънял. Имам късмет, че момчето е свестно и упорито, не се отказа, на ден 3 ми я достави и каза "Все едно ме беше блокирала." Извиних му се, смотолевих нещо, че апаратът ми е счупен Flushed
Чаках и една пратка от международен сайт. Знам, че идва бавно и въобще не я следях. Обаче дъщеря ми пусна седмица след мен и нейната взе, че дойде. Тогава усетих, че нещо не е наред. Влизам и виждам, че съм си объркала телефона. Изпуснах я на косъм, беше потеглила обратно няколко часа преди това Weary

# 643
Със сигурност е имало пица Пеперони ( със салам), просто баща ми е поръчал пица с шунка и кашкавал и добавка много пипер(така му казваме във Варна). Децата не обичат и се наложи да го махам, но все пак жеста е важен.

# 644
Вчера сутринта карам към работа за замислена за казуса, който има да решавам и чувам глас от задната седалка: Мамо, защо минаваш от тука?
Забравих да оставя дъщеря ми в училище, не само това. Забравих тотално, че е в колата!
Детето беше много възмутено и с право.
Добре, че беше на половината път, можеше да отидем двете до офиса.

Общи условия

Активация на акаунт