Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Euskal Herria
Мен в болницата един господин настойчиво ме побутваше към мъжката тоалетна, убеден, че съм се насочила към грешната. Беше категоричен, че съм се объркала и хем ми обясняваше, хем ми указваше с ръкомахане посоката. Докато най-накрая успях да взема думата и да му посоча той къде е -  тъкмо излизаше от дамската тоалетна. Grinning

# 661
  • София
Това даже съм забравила, че съм го писала.  В друга тема е, но да номинирам приятелка - Муничка:
Два пъти сме били кумове. По-горе писах за едните, сега една много комична случка - ще кумуваме на близки приятели. Питаме я нея: "С какъв костюм ще е младоженецът"? Тя отвръща: "Син". И ние спокойни купуваме на бившия ми бежав с едни малки едва забележими кафеникави линийки. Идва заветният ден (слава Богу, че бяха ги разделили със същинската сватба и този ден беше само подписването и най-близките роднини). Виждаме го от прозореца - ми то същия костюм. Ама досущ. Кумът се изчервява, но слизаме долу да порещнем бъдещия младоженец и се оказва, че той е със същите, само че СИНИ линийки. Това бил синият костюм. На снимките те, разбира се не се виждат и двамата изглеждат аболютно еднакви.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 12:43 от Светулчица

# 662
  • София/Севлиево
И аз като студентка най-редовно влизах в мъжката тоалетна в университета,но не сама,а с още 2 колежки и се пазехме пред вратата, защото за всички дамски имаше чутовни опашки.Никой никога не ни е правил проблеми.
Помня големият като бе на 5 и ходим на басейн в един столичен спа ,и там една дама бе много възмутена,защо съм го вкарала в дамската съблекалня.Как да го пусна сам в мъжката...

# 663
  • София
По темата за жени в мъжката тоалетна:

1. Миналата есен с ММ, приятелка и НМ (всичките постоянно живеещи в България, това е важно уточнение) сме в Торонто, и едната вечер ще ходим на кънтри концерт. Стигаме до паркинга на концертната зала, и гледам как зад разни коли и пикапи хората се преобличат в карирани ризи, слагат каубойски ботуши, че и каубойски шапки. Ей, викам си, то и дрес код имало, ама кой да се сети навреме. Минаваме  билетния контрол и понеже преди това сме пешеходствали два часа от хотела до залата, ММ се устремява към първата тоалетна, която вижда. Останалите трима стоим отвън и го чакаме. Опашката за женската тоалетна 30 м отвън, вътре да не гадая, а на мъжката отвън няма,  но за сметка на това влизат и излизат и жени, и мъже, а излизащите жени бурно зачервени и засмени. Бре, викам си, ММ да не е зарадвал някоя? След малко излиза ММ и той се смее. И го питаме ние - защо такъв смях в тая мъжка тоалетна? Той: "Представи си 20 писоара в редичка на дясната стена, и 4-5 кабинки в лявата. Жените - които не могат да чакат огромната опашка за женската тоалетна, тръгват към кабинките, но като погледнеш надясно, какво виждаш: 20 каубоя в редичка, в гръб, со все дънки, карирани ризи и каубойски шапки, в онази особено стойка с разкрачени крака. Като приключат с пишкането (обикновено мъжете си вдигали циповете в движение, с лице към влизащите, само че при наличие на жени това явно е било нежелателно) се оттеглят от писоарите заднишком, вдигайки междувременно ципа". ММ каза, че ходенето на концерта си е струвало дори и само заради гледката на 20те пикаещи  - в мрежа - каубои.

2. Преди почти 20 г със същата прителка в Прага, в ресторанче под Карловия мост. Ядем в градината на ресторанта, пием бира, по едно време тя решава да отиде до тоалетната. Пристига обратно цялата зачервена и ще умре от смях. Какво станало - понеже ресторантчето е малко, на нея изобщо не ѝ хрумва, че може да има отделни женски и мъжки тоалетни и се втурва в първата врата, която ѝ заприличва на тоалетна. Приключва, тръгва да излиза, и таман да стигне вратата, в тоалетната тръгва да влиза чичко с шкембе размер 10-месец бременен. И се заклещват на касата на вратата, като и двамата се гледат един друг  силно възмутено. От 4те маси вътре ги гледат хората и почват да хихикат. Е, измъкнала се нашата от шкембето, и чак тогава видяла другата врата, с госпожица с шапка на нея.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 15:31 от Sharky*

# 664
Да не остане и моята тоалетна история несподелена. В един клуб, тоалетните унисекс, който превари. Отивам аз, виждам вратата открехната и през нея се вижда чинията. Празно. Бутам и се разкрива мъж, застанал прав и заради това скрит зад вратата. Музиката дъни, той с полупрофил към мен, обаче ни ме вижда, ни ме чува. Реших да затворя вратата и да го оставя намира, но тя се отваря навътре, вече е зейнала широко и трябва да пристъпя в тоалетната, за да достигна дръжката. Разбира се, реших да го направя в името на уединението на пича, обаче тъкмо когато се бях разчекнала с единия крак вътре да достигна дръжката зад него, той се обърна. По озадачената му физиономия отсъдих, че не оцени моята услужливост.

# 665
   Ами те напоследък съвсем изкилиферчени и стилизирани човечета слагат, не е винаги ясно кое какво е. Скоро, едвам стискам вече, виждам едно човече с кръстосани на хикс крака. На женско ми се видя, и аз така си стискам краката, като ми се пиша... Мъжът ми ме обръща на 180 градуса. "Ей там си ти. Виж картинката - момиченце с поличка." "Ами аз не съм момиченце с поличка - отговарям невъзмутимо. - С панталони съм и виж как си стискам краката като другото човече."

# 666
  • София
Аз същосъм бъркала тоалетната заради странно човече на вратата. Ела го разбери какво значи, а ако започнеш да правиш анализ на чертичките ... вече няма да ти е нужна тоалетна, а директно нови гащи.

Имам прясна изцепка от събота, която отчасти се вписва в подхванатата тоалетна тема.
С щерката ходихме в МОЛа да й купуваме нови худита. В първия магазин харесахме едно худи, стана й и се наредихме на опашка да плащаме. На опашката се разнесе миризма на пръцнато. Ми нищо, казах си, случва се, някой не е успял да го задържи. Платихме и тогава щерката ми каза , че трябва да побързаме, защото й се а*а. Та фиксирахме къде е най-близката тоалетна и засилихме крачка в тази посока. Но  мен ме загложди любопитството и без да я поглеждам, ей така, вървейки, хванах ръката й за китката и я попитах :
- Ти ли пръцна на опашката в магазина?
Чух я да се хили неудържимо, но смехът идваше от другата ми страна. Оказа се, че съм хванала ръката и задала въпроса на някаква невинна непозната, която се е оказала до мен в този момент. Изражението на жената беше безценно. Според думите на детето моето изражение когато съм проумяла на кого задавам въпроса  е било още по-безценно. Извиних се, обясних на две, на три, че съм я помислила за детето и продължихме да бързаме към тоалетната. Не знам колко ми е повярвала жената, защото детето вярно, че е височко, но не е чак с ръст на голяма жена.

# 667
  • София
Намерих снимка да видите, ей сега ще я прикача - джобчета, цепки, цвят - всичко е напълно еднакво - само на единия линийките  по дължината са кафяви, а на другия - сини Simple Smile

# 668
  • София/Севлиево
Е,има си разлика-с различни ризи и вратовръзки са,и са различни по ръст...

# 669
  • София
Направо са си еднакви. Остава и кумата да беше със същата рокля като булката, ама с прозрачни, а не бели мъниста и щеше да е 6+ цялата работа…
Не знам кой е бил най-притеснен. Сигурно кумата.

# 670
- Ти ли пръцна на опашката в магазина?
Чух я да се хили неудържимо, но смехът идваше от другата ми страна. Оказа се, че съм хванала ръката и задала въпроса на някаква невинна непозната, която се е оказала до мен в този момент.
Да влезеш в чужда кола отдавна е скучно. Да опипаш чужд мъж пред витрината с печено пиле в магазина също стана някак банално... Но нужно ли беше чак толкова да вдигаш летвата на мунските изцепки?? Joy Бъдещите муни какво трябва да сътворят след ТОВА... ))))

Аз същосъм бъркала тоалетната заради странно човече на вратата. Ела го разбери какво значи, а ако започнеш да правиш анализ на чертичките ... вече няма да ти е нужна тоалетна, а директно нови гащи.
В Дома на хумора и сатирата в Габрово пред тоалетните има (или поне имаше преди) две бронзови статуи на кученца. Едното клекнало, а другото с вирнат крак. Blush

# 671
  • София
И който не знае мъжките или женските кучета вирват крак докато пишкат, отиде коньо у реката. Smile

# 672
И който не знае мъжките или женските кучета вирват крак докато пишкат, отиде коньо у реката. Smile

Нашето е женско и пак вдига крак Grinning

# 673
По повод кучетата
Навремето, като разтурваха ТКЗС-тата ни дадоха крава. Пригодиха й нашите обор. Обаче тя била бременна и една сутрин гледаме в двора се разхожда малко кафяво теленце. Събка я кръстихме, щото родена в събота. И идват братовчед/дете по онова време/ ми за почивните дни, от големия град, вижда теленцето и възкликва - Я, коза Simple Smile

# 674
То е направо плашещо колко много деца не са виждали селскостопански животни на живо.
Преди години на една от екскурзиите от университета колегите ми (германци на по 20-25 години) направо се залепиха за прозорците на автобуса да снимат крави и овце, покрай които минавахме. Сигурно 90% от тях за първи път виждаха такива животни.

Общи условия

Активация на акаунт