Номинации за най-голяма муня (тема 5)

• 100 448
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Аз ключове редовно "губя" в хастара на дамската си чанта и в джоба на едно от якетата ми. И двете имат дупка колкото да се мушнат ключовете и да ми създадат ядове докато ги докопам. И все забравям да зашия тези дупчици когато съм вкъщи.
Скрит текст:
Първият път когато установих "липсата" на ключове в чантата беше екстремно преживяване. Лятото, прибирахме се с детето от дълга вечерна игра в парка. Вече почти се беше стъмнило, а на щерката й се @к@ше + беше зверски гладна и изморена от играта - комбинация мечта. Та подскача тя до мен като на пружинка, мрънка като бебе, а аз все по-нервно ровя за ключовете и се притеснявам, че май изобщо няма да си влезем вкъщи и ще спим на пейката пред входа на блока ( бях сигурна, че съм ги изгубила). Накрая дочух дрънчене и разбрах, че има дупка. Изсипах съдържанието на чантата на пейката, за да бръкна в дупката с пръст и да изтегля ключовете. Зарекох се, че на другия ден ще зашия тъпата дупка. Е, до днес още не съм я зашила. Може би защото рядко ползвам тази чанта и бързо забравям за дупката после.
Панди, аз съм по-зле. Тъй като редовно забравям ключа за колата някъде, последно в бакалията, до нас ... ММ ме обяви за непоправим рецидивист и при поредното "изчезване" почти беше успял на направи дубликат от втория ключ.

Намериха ми го съвсем неочаквано ... от химическото му го бяха върнали (все на него ги връщат Mr. Green), извадили го от хастара на пухеното ми яке. Мислех, че запалка съм зашила вътре, и всеки път си обещавах, че като се върна от работа ще разпоря дупката отново....

# 136
Този път и аз се засрамих от себе си.
От няколко дена си мисля да купя риба и то шаран и оня ден отидох до магазина.Избрах си шарана и докато ми го чистят ,разглеждам каква друга риба има.
Обожавам трицона.Гледам в магазина някакви рибки,които много ми заприличаха на нашата трицона.Малко по-едри,но нали има и океанска трицона...Видях,че е от стара,по-стара,но не изглежда разкашкана.Поисках 2 кг. Продавача ме изгледа доста презрително,мислейки си как изобщо не разбирам от риба,а аз с кеф си я занесох у дома и бързичко започнах да я чистя,защото ако ММ види тази стара риба,ще има доста да бучи (освен ,че беше стара и понамирисваше,но аз твърдо бях решила да я ям)Изчистих я и я пуснах в новия фритюрник...леле стана на каша.Останалата реших да я изпържа в тигана ,след шарана.Придоби вид,като за ядене.Омазах цялата кухня ,изцапах новия фритюрник,вмирисах цялата къща,но доволна и щастлива седнах на масата.Лапнах една рибка-горчи,лапнах втора-започнах да чувам как стомаха ми се съпротивлява.Трета не опитах,изхвърлих я.Добре че купих и шарана...У дома все още ми мирише на риба
Само да добавя,че това нямаше нищо общо с трицоната.Беше нещо като сардината,но много дребна.

# 137
  • Lost in a fairytale ...
Кофти риба, че и 2 килограма ... Много си смела Stuck Out Tongue Winking Eye

# 138
  • Далечният изток
Можеш и да се натровиш. Кой за бога купува развалена риба?! И то да виждаш, че е развалена и да я купиш, а да не говорим, че айде добре купила си я, но тя дори мирише, и ти въпреки това я готвиш и ядеш... Извинявай, това не е мунско, друга е думата...

# 139
Можеш и да се натровиш. Кой за бога купува развалена риба?! И то да виждаш, че е развалена и да я купиш, а да не говорим, че айде добре купила си я, но тя дори мирише, и ти въпреки това я готвиш и ядеш... Извинявай, това не е мунско, друга е думата...
Това си е идиотско ,знам.В своя защита ще напиша,че такава (най-обикновенна,но любима риба )ям само,когато се прибера в България.За мен тя е...морето,тя е моят град.Тя е лято,слънце,плаж,море.Тя е красиви залези и изгреви.За това,когато я видях,не ме интересуваше нищо друго

# 140
Тя можеше и да е Пирогов…

# 141
Облякла съм си едни възкъси панталонки и си шетам вкъщи. Обаче, знаете за онези няколко кг + връз мен, с които сега се боря, та нещо панталонките хич не са ми удобни, и само ги подръпвам надолу. Мъжът ми вика, не дърпай , няма да стане. Аз му казвам: 'То това е заради дупето ми барабанче' , а той : 'Не е барабанче, тъпан е' ...

# 142
Значи, аз също все казвам че за мойто дупе не отива такава сладка умалителна думичка... обаче мъж ако ми каже така, може и да го отвъдя набързо ако е моят Grinning Направо си подритва здравната книжка тоя човек.

# 143
Ааа, ние така си гукаме, хи хи е положението:)

# 144
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Миналата седмица, бързам, ламБата на таблото на колата свети, горивото свършва, мятам се в някакво ОМВ, иде мургав бензиджия, казвам му, че колата е дизел, да сипва бързо,  той -  "Ааа добре, ама сте спрели на колонката със скъпото гориво!"
Викам му - "Колко е скъпо?", тоя "Амиии, всъщност не знам, сега като пусна пистолета, ще видиМ..." , 3.29 беше, видяхме.
 Няколко дни по късно, щото от луксозното гориво сипах само за 50 лева, и колата пак писука и свети за зареждане, возя детето за лекар, страх ме е, че ще угасна из града, и завивам към Лукойл, ПАК се наредих на колонката със скъпото гориво!
 Днес мъжа ми зарежда, не мога повече да експериментирам Grinning

# 145
Случи ми се няколко пъти да имам тест с много много бледа черта, след това естествено ми идваше цикъла.
Днес обаче имам категорично положителен тест с розова, но много видима черта.
ММ: Ако и тоя път ти дойде, ги хвърляй тия тестове!
Те ти показват кога ще ти дойде, а не дали си бременна! 😂🥰

Няма представа горкия, колко бременности приключват за ден-два...

# 146
На работа ми трябваха свински опашки, но тези, които ми бяха подръка, бяха твърде къси. Издебнах колегата от поддръжката и го помолих ако има, да ми даде по-дълги. Човекът се разхили: "Добре де, не ти ли хрумна просто да сложиш късите една в друга и така да ги удължиш?"
Двайсет секунди сигурно съм го гледала празно, докато осмислям каква патка съм Joy Благодарна съм му поне, че не беше груб към мен с патешките ми изпълнения

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 09:01 от Smirghut

# 147
  • При децата ми
Случи ми се няколко пъти да имам тест с много много бледа черта, след това естествено ми идваше цикъла.
Днес обаче имам категорично положителен тест с розова, но много видима черта.
ММ: Ако и тоя път ти дойде, ги хвърляй тия тестове!
Те ти показват кога ще ти дойде, а не дали си бременна! 😂🥰

Няма представа горкия, колко бременности приключват за ден-два...

Lucky16, честито!
Искрено ме разсмя! Joy

# 148
Днес се счупи колата при мен ,ММ и една позната ,веднага викнахме майстор.  Дойдоха двама ,главния от тях се качва и казва че няма гориво и тръгнахме към бензиностанцията, а другия остана при неговата кола с познатата. Батерията на майстора се изтощи ,а чантата на другата жена при мен отзад с телефона и. ММ слезе да зарежда ,а нейния телефон започна да звънни и майстора ми казва да вдигна сигурно тя звънни от неговия колега . Аз извадих нейния телефон затворих и му казах ,че аз ще и звънна.  Набирам си аз и телефона отново звънни а аз учудена само възкликнах  ,, О то е тука телефона "  след 5 минути осъзнах какво съм направила, ачовека се удари по главата и повече дума не ми каза 😀

# 149
  • София
Ха, и аз съм в класацията с моите костилки без маслини! Иначе скоро не съм се излагала. Но случи ли се, веднага ще споделя. 😉

Общи условия

Активация на акаунт