Отговори
# 150
Да, четох ви по-назад, но на мен не ми помагат, освен това от тях огладнявам... Засега си забърквам сода-бикарбонат във вода и мирясвам за час-два Sad

На мен за киселините ми помагат дъвки .

# 151
С първата ми бременност много ми помагаше Талцид.Но сега гледам да не прибягвам много до хапове.Още малко ще издържим!

# 152
Отмятам от списъка разни неща и стигнах до помпа за кърма и шишета. Тъй като се спряхме на Medela, да ви кажа, че си напазарувах от Amazon.de на много по-приемлива цена единична ел. помпа и контейнери със система Calma. Wink

# 153
Да, четох ви по-назад, но на мен не ми помагат, освен това от тях огладнявам... Засега си забърквам сода-бикарбонат във вода и мирясвам за час-два Sad

На мен за киселините ми помагат дъвки .

при мен помагат печени бадеми, а съм чувала и за чаша студено прясно мляко

# 154
  • София
Аз пазарувах от бейби.бг, взех си обаче помпата на Cangaroo лилавата, двойна, имаше доста добри отзиви за нея, надявам се да ми върши работа. Беше 85 лв, взех я още на черния петък. Дано не съм сгрешила.

# 155
Ох, да, но много съм трудна - от ядките се запичам още по-зле, а млечни избягвам, за да пазя щитовидната...
Утре на ЖК ще питам докторката за нещо, което няма да вреди на бебето, защото и аз не искам да ползвам химия, но просто нямам и 20 минути без киселини. Вече и нощем взех да спя на две възглавници, а помня при първата бременност бях по същия начин и тогава, даже последните няколко седмици спях само седнала, само и само да събера няколко часа сън без да ми се качва тази киселина. Хранопровода ми вече е раздразнен и направо ми пари... Disappointed Relieved
[/quote]

при мен помагат печени бадеми, а съм чувала и за чаша студено прясно мляко
[/quote]

# 156
Здравейте момичета! Мъчи ли ви безсъние? Вече няколко седмици бе спя като хората и редовно си ставам в 5:00….
Също така забелязвам, че т. нар. подготвителни контракции и стягания на корема при мен зачестиха (в 31гс съм) при вас как е положението?

# 157
По принцип нямам проблем с безсънието, но стана 2-3 пъти се будя около 6, спи ми се, но не мога да заспя повече. По-скоро е от неудобство вече, въртя се постоянно и понякога не си намирам позата...

# 158
  • София
Аз преди да забременея спях като труп - лягам и умирам.

Вече нито възглавницата ми е удобна, нито мога да заспя, тъкмо се отпусна и айде до тоалетна, тази нощ станах 7 пъти... 7 пъти... направо и вече към 5 и 30 простоо откачих и съм заспала до към 8:30 и това е, пълноценен сън няма Grinning

А да ви попитам, срам не срам, някоя от вас има ли проблем с хемороиди, аз такова нещо никога в живота си не бях виждала/имала.. е явно има пръв път за всичко и нищо не ми помага като цяло. АГ ми каза, че в момента нищо не мога да направя и като родя ще минат ... ама е ужасно Disappointed Relieved

# 159

Вече нито възглавницата ми е удобна, нито мога да заспя, тъкмо се отпусна и айде до тоалетна, тази нощ станах 7 пъти... 7 пъти... направо и вече към 5 и 30 простоо откачих и съм заспала до към 8:30 и това е, пълноценен сън няма Grinning

А да ви попитам, срам не срам, някоя от вас има ли проблем с хемороиди, аз такова нещо никога в живота си не бях виждала/имала.. е явно има пръв път за всичко и нищо не ми помага като цяло. АГ ми каза, че в момента нищо не мога да направя и като родя ще минат ... ама е ужасно Disappointed Relieved

Много болна тема с тези хемороиди....CryCry
Използвам Пайлекс на Хималая и студени душове,но не с кой знае какъв ефект. Казват,че се появяват при запек,но аз не съм имала Thinking Моят лекар каза,че било нормално,нищо няма да има кой знае какъв ефект и да си ги изтърпя. След раждането се прибирали. А дано,че се измъчих. Ако някой знае нещо ефективно,ще се радвам да сподели.

# 160
  • София
Sad

Много болна тема с тези хемороиди....CryCry
Използвам Пайлекс на Хималая и студени душове,но не с кой знае какъв ефект. Казват,че се появяват при запек,но аз не съм имала Thinking Моят лекар каза,че било нормално,нищо няма да има кой знае какъв ефект и да си ги изтърпя. След раждането се прибирали. А дано,че се измъчих. Ако някой знае нещо ефективно,ще се радвам да сподели.

Ох, аз се мажа с Хеморел, студени душове абсолютно - да. И нищо, маалко се успокоят и айде пак, а нямам запек и аз, всичко си върви нормално, простоо ме побъркват и е адски дискомфортно, направо откачам. Tired Face

# 161
След раждането хемороидите ще се успокоят и приберат.

Тия дни чета за кърменето - да си припомня някои важни неща. Със синът кърмих 6 месеца, като от 2-ри до 6-ти дохранвах, тъй като направих мастит и трябваше да спра за 1 седмица, докато бях на антибиотик, през което време той беше на АМ-шише. Имах толкова много кърма (затова направих мастит, защото се запуших от тъпото следване на часове), а кърменето не бе  успешно защото следвах г-н Спок (никога повече) и побърках и детето и себе си и околните със стриктно спазване на "режим", нощем да не се дава кърма, и да пие вода, сокчета, захранване и пр. глупости. С дъщерята вече бях чела кърмаческия форум и разбрах къде са ми били грешките. Резултатът: кърмене до 1 г. и 1 месец, като накрая разбира се от годинката до отбиването беше останало само вечерното кърмене, другото хранене си беше включвано поетапно, заменяйки кърменията.
Надявам се и сега да се справя успешно, защото е толкова по-лесно, отколкото с шишета.
Вие възнамерявате ли да кърмите?

# 162
  • София
След раждането хемороидите ще се успокоят и приберат.

Тия дни чета за кърменето - да си припомня някои важни неща. Със синът кърмих 6 месеца, като от 2-ри до 6-ти дохранвах, тъй като направих мастит и трябваше да спра за 1 седмица, докато бях на антибиотик, през което време той беше на АМ-шише. Имах толкова много кърма (затова направих мастит, защото се запуших от тъпото следване на часове), а кърменето не бе  успешно защото следвах г-н Спок (никога повече) и побърках и детето и себе си и околните със стриктно спазване на "режим", нощем да не се дава кърма, и да пие вода, сокчета, захранване и пр. глупости. С дъщерята вече бях чела кърмаческия форум и разбрах къде са ми били грешките. Резултатът: кърмене до 1 г. и 1 месец, като накрая разбира се от годинката до отбиването беше останало само вечерното кърмене, другото хранене си беше включвано поетапно, заменяйки кърменията.
Надявам се и сега да се справя успешно, защото е толкова по-лесно, отколкото с шишета.
Вие възнамерявате ли да кърмите?

Аз съм с две ръце ЗА кърмене, не съм толкова навътре в нещата, но ще се водя по детето. Час толкова стриктни режими също няма да правя. Като му се яде - ще давам. То не може все по учебник. В процеса ще се уча хаха

# 163
Да, точно това имам предвид - от двата ми опита се оказа точно това сполучливата формула.

... Като му се яде - ще давам...

# 164
Аз нещо не се оправих с кърменето миналия път и не знам дали и сега ще успея и изобщо дали имам желание. Бебето постоянно висеше върху гърда и я ползваше за биберон (нямах много кърма). И не можех да разбера кога се храни и кога само си я смуче за кеф.

Общи условия

Активация на акаунт