Промоции на книги- тема 16

• 47 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Ето го ключът от бараката, ами грозно ми е сори. Изложиха се безкрайно много в моите очи. Да кажеш, че не съм и оставила хиляди левове през годините.

# 136
Еее, наистина е разочароващо…

# 137
sea.sea, има логика, но бих приела, ако нямаше нищо друго в поръчката!!

Но на мен досега винаги даваше такса до офиси - и при сума, при която имах БД - но само до адрес
Това си е така от край време, но сега по време на Черен петък, Коледа.. понякога махат техния безплатен куриер, както е в случая, или пък той става платен, а офисите - безплатни.

# 138
  • София

И дълбаят... По презумция се разбирало. Съжалявам за спама, но пък мисля, че никой от нас не знаеше тази информация и ще е полезна.
50, може и да има логика, обаче не го пише никъде в целия им сайт, така че за мен не е редно.

# 139
Определено беше полезно!! Ти можеше да поръчаш още нещо за безплатна доставка над 49 лв., ако знаеше! Добре е да го опишат някъде и всеки да си знае.

# 140
  • София
Абсолютно и можеше просто да кажат- да вината е наша, ще Ви приспаднем доставката, а не да наглеят, как едва ли не аз си прося да е безплатна. На мен и отношението не ми хареса. Иначе е ясно, че не е заради 5-те лв.

# 141
  • Варна
Дами, описано е добре за доставката. Ето

# 142
Понеже служител е отговорил, че не е описано, не потърсих! Освен да са го добавили след чата?! Но пък за тежките бях запомнила, така че явно и това си го е имало.. и всъщност след обяснението ми се стори познато, логично.. но може и от други сайтове..

# 143
  • София
Явно е допълнително сложено, защото след като попитах ми казаха, че не го пише никъде.

# 144
  • Варна
Не, сигурна съм, че много отдавна го четох в правилата за доставка. По-скоро некомпетентен сътрудник.

# 145
  • София
Добре, така да е, не мога  да споря за нещо, за което не съм сигурна, възможно е да си права. Simple Smile

# 146
  • Бургас
Аз все още не мога да разбера как така плащаш 100лв и получаваш 200лв ваучер. Има ли наистина такава промоция?

# 147
Аз все още не мога да разбера как така плащаш 100лв и получаваш 200лв ваучер. Има ли наистина такава промоция?
Няма такова нещо. Сгрешил е просто..

# 148
  • София
Глупости 🤣 2 ваучера по 50 лв съм поръчала ( и точно толкова евентуално ще получа) и 2 книги на стойност над 40 лв. Можеха да ми кажат да добавя нещо към поръчката там за 7, 8 лв, ако искам, за да достигна сумата за безплатна доставка. Не казвам, че са длъжни, но щяха да ми направят добро впечатление. Аз лично не останах доволна от отношението и в интерес наистината напоследък попадам на все повече недоволни от тях клиенти, което според мен не говори добре за тях.  Въпреки че помолих да ми се провери поръчката, не го направи, 2 пъти ме кара да повтарям до къде съм поръчала, сума и т.н, при положение, че съм го написала черно на бяло.
Щом съм видяла, че има доставка и все пак съм поръчала, явно съм готова да я платя, но накрая ми остана лош привкус.

# 149
Аз също не съм доволна от обслужването им последния път. Писах в чата относно информация за поръчка по която нямаше движение и първо, че чаках доста време за връзка с оператор, второ че ми отговориха доста уклончиво. Отделно в потвърждението на поръчката се виждаха Коледни късмети, като подарък, които така и не ми бяха изпратили. По принцип не държа да ми пращат нищо безплатно, но след като сами са ги добавили е редно да ги получа.

Общи условия

Активация на акаунт