Промоции на книги- тема 16

• 47 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Имам 3 поръчки от Озон за последните 2 седмици, аз съм доволна, всичко е прекрасно опаковано.
Да ви кажа и аз си помислих, че късметите ги няма, но ги бяха сложили между страниците на едната книга, провере между страниците на самата книга, а не между книгите.
Според мен това в правилата си го е имало, служителят е бил некомпетентен и не е знаел как да се "измъкне" от ситуацията, затова е написал по-горното.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 10:45 от nteri

# 151
За в бъдеще на служителите ще им е по-трудно да отговарят на въпроси. Видяхте ли новите попълнения в асортимента - аксесоари за баня, маратонки, дамски чанти и т.н.
Донякъде ми е интересно, но очевидно това вече не е магазин за гейминг и книги.

# 152
  • Бургас
За мен е проява на некомпетинтност в обслужването на клиенти да обясняват, че щели да са на загуба ако еди си какво.

# 153
Изобщо не съм доволна от Озон.  И , като човек , който пазарува там от толкова години, се чувствам прецакана.
Да, сългасна съм ,че има причина да премахнат безплатната доставка , но можеха да измислят някакви средни цени за дотавка.
 5 лв. до офис на куриер е абсурдно много , при положение ,че доскоро безплатно доставяха  до адрес.
Или поне минималната поръчка за доставка да е по- ниска от 50лв..
И явно са си свалили нивото и на персонала.
"Да не работим на загуба" звучи толкова непрофесионално , че предполагам наемат съвсем прохождащи на работния пазар Grinning

Но пък , отлепянето ми от техния сайт ( защото аз бях като кон с капаци и само от тях поръчвах последните 4 години), ми отвори очите за наистина много други промоции.
Сега исках да взема едни планери за подарък , и с гордост ви се фукам как ги открих в издателството им , където бяха намалени , и имаше още 25% с код KOLEDA.
https://amgbooks.bg/

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 10:45 от Serendipity*

# 154
  • София
По имейл бяха по-любезни, ама и там има по какво да се работи. Grinning

# 155
В крайна сметка зависи с какъв сътрудник ще се нацели да се комуникира, все пак някакво лице отсреща стои, а хората комуникират различно. Но крайното впечатление остава като генерализиране на фирмата/бранда.
По този повод - снощи имаха за около час Озон -30% с един код (не е валиден сега). Докато разбера какво хваща и не остана време да разгледам и евентуално поръчам, камо ли да пиша в темата за него. В крайна сметка спестих средства от поредна поръчка, не успях даже да разгледам всичко- оказа се, че за избрани заглавия бил кода, но от тях успях само “Приказка” на Кинг да открия, че е сред тях, за останалите не остана време да видя кои са и дали имаше нещо, с което изобщо да се докарам до някаква поръчка (за една книга  -30% се покрива почти от доставката, в такава ситуация предпочитам да ида до книжарница и да си взема от там книгата, като крайната цена е почти същата, а не да чакам куриери и забавящи се покрай празници доставки).

# 156
Вече съм набелязала доста книги на Книгомания, гледам че през януари е имало някакви отстъпки на сайта им, но кой знае дали и сега ще има Sad А и дали моите ще влязат в селекцията...

# 157
Взимам си сега поръчката от Озон, поръчах Търговска къща, 1 и 2 том, които вървят заедно, опаковани.. получих само първи том, разопакован и метнат в кашона.. думи нямам! Това ще ми е последната поръчка от този сайт! Абсолютно недопустимо!

# 158
Взимам си сега поръчката от Озон, поръчах Търговска къща, 1 и 2 том, които вървят заедно, опаковани.. получих само първи том, разопакован и метнат в кашона.. думи нямам! Това ще ми е последната поръчка от този сайт! Абсолютно недопустимо!
Сподели после как са се развили нещата щом се свържеш с тях.

# 159
  • Mostly in my mind
как така метнат в коша?

# 160
В кашона, не коша GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 161
  • Sredets/Burgas
От последните си две поръчки изобщо не съм доволна.
Малко се поизложиха от Озон.
По същия начин книгите бяха свободно пуснати в един огромен кашон, и те си се разхождаха насам-натам, хуууубаво да се нащърбят меките корици...
Другата ми поръчка беше в папка и не знам какъв зор беше видяла, но едната книга е неприятно повредена, при все че е с мноооого твърда корица.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 08:38 от Butterfly_Lovehunter

# 162
  • Mostly in my mind
Ааа  хаха, ох, ужас Joy хич ме няма

# 163
  • Euskal Herria
Като ви четох, накарах да отворят кашона с поръчката от Озон. Да видя при мен как е, че не съм в страната.  Без забележки. Сега чакам нова поръчка от тях, дано пак да е така добре.

# 164
  • Бургас
До 22.12 намаления в сайта на издателство Рива.
Има книги по 5лв и 2лв.
https://www.rivapublishers.com/promo

Общи условия

Активация на акаунт