Промоции на книги- тема 16

• 47 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
От Бард,ако някой не го е видял.
Харесах една но не ми се плаща доставка 😁

# 256
Бард преди имаха къде-къде по-добри оферти и БД…
Моята поръчка от Ориндж също е изпратена, надявам се да е всичко наред с нея.

# 257
За БД праг 30лв май вече никаде няма. Асортимента им малко куца .
Но имат бонус система, което е +.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 09:52 от CoCo`Milk 🥥

# 258
Да, но ще си спомняме с носталгия времената, когато те пращаха и само една книжка с БД. Ясно, че сега няма как да е така, но беше добре преди…

# 259
Аз сега да не се изкажа неподготвена, но май физическите книжарница са на франчайз и нямат общо със сайта. Някой да ме поправи, ако греша.

Като бивш служител, ще кажа, че обектът в Казанлък е франчайз, останалите не са. Проблемът с персонала във физическите магазини ще се задълбочава, ако не вземат мерки. Напълно нормално е да е пълно с некомпетентен персонал, защото си промениха политиката и там повечето служители са на 2-3 месеца, ако изкарат повече от 6 е постижение. Не искам да оправдавам въобще случката. Търсете управител на обекта, ако той не свърши работа, търсете служители над тях. Дано така като стигат по-нависоко казусите, може би от "върха", ще се замислят.

# 260
Колибри са добавили интересни заглавия в категорията книги по 5 лв:

https://www.colibri.bg/knigi/knigi-za-5-leva/

# 261
Говорих с управител, с ритейл мениджър и писах по официален ред. Това, което мога да изкоментирам възможно най-културно е: без коментар!

От самото начало съм клиент, поръчвам бясно книги всеки месец повече от десетилетие, въпреки че не живея в България. При все че книжарниците около мен и на които съм клиент изглеждат така:
Скрит текст:
Такова чудо не съм срещала никога никъде, каквото за 2 дни във физическа тяхна книжарница!

Това, което разбирам и виждам все по-често е, че книгоиздаването и книгиразпространението в България е сведено до ниво битпазар.

# 262
Aз отдавна спрях да спонсорирам български книгоиздатели и книгоразпространители.
Първото разочарование бяха преводите, след това неотговарящото съотношение между предлагано и цена, твърде комерсиален подбор на заглавия, липса на адекватна политика за стимулиране на клиентите (лоялни програми, отстъпки, безплатна доставка) и неквалифициран и открито незаинтересован персонал.
Спасява ме възможността да чета на други езици, защото съм голям библиофил и ако нямах тази възможност, сигурно щях да се чуествам много нещастна.
От "Ориндж" направих три поръчки на чужди издания. Бяха бързи и вече са в мен.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 19:54 от Tsugumi_

# 263
И моите книги от Ориндж пристигнаха. Честно казано се притеснявах в какво състояние ще са, след прочетеното в темата. Нямам забележки

# 264
На мен днес ми се обаждаха от Ориндж, че описанието в сайта им, не отговаряло на действителното. Казах да пращат, да видим утре какво ще дойде.

# 265
Как така описанието не отговаря, за какво тогава изобщо има описание?!?
Моята от Ориндж беше в бъбъл фолио опакована, сравнително добре (защото едната книжка имаше лек, едва забележим дефект по корицата отстрани, но е такъв, че и като показах на друг човек, не го забеляза, може да е само случайност и моя вглеждащ се взор да я е открил).

# 266
Има развитие по моя случай с неизпратения втори том на Търговска къща от Озон. Днес си го получих. Уж трябваше на 29-30.12, но разбира се не дойде. След нелюбезно напомняне разгеле днес дойде. Иначе се извиниха за забавянето... А самата книга явно е преживяла доста тежък живот из склада им. Цялата корица е осуркана, надрана и прашасала... Нали е черна и твърда, супер много си личи. Кой знае откъде са я изкопали... Поне доставката беше безплатна, че оставаше да ме карат и да плащам.. Не знам кога пак ще поръчам от Озон каквото и да е.

# 267
Да похваля Кибеа. Днес пристигна пратката ми от промоцията заедно с код за следваща отстъпка от 35% на не намалени заглавия до края на месеца, плюс подарък книжка.

# 268
  • София
Доволна съм от Ориндж. Взех си една книга с 23% отстъпка с безплатна доставка до магазин. В Озон намалението беше 15% и ако трябваше да платя доставката, щеше цялото да се изяде, че и отгоре. А отказвам да пазарувам неща, които не ми трябват, само за да стигна сума от 50 лв. Май така ще процедирам и в бъдеще, когато става дума за 1-2 артикула.

# 269
  • Mostly in my mind
Има развитие по моя случай с неизпратения втори том на Търговска къща от Озон. Днес си го получих. Уж трябваше на 29-30.12, но разбира се не дойде. След нелюбезно напомняне разгеле днес дойде. Иначе се извиниха за забавянето... А самата книга явно е преживяла доста тежък живот из склада им. Цялата корица е осуркана, надрана и прашасала... Нали е черна и твърда, супер много си личи. Кой знае откъде са я изкопали... Поне доставката беше безплатна, че оставаше да ме карат и да плащам.. Не знам кога пак ще поръчам от Озон каквото и да е.
Не само безплатна доставка....трябваше и код за допълнително намаление да ти дадат в знак на извинение. Смешници

Общи условия

Активация на акаунт