Промоции на книги- тема 16

• 47 740
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Сагата с Ориндж продължава и става все по-абсурдна.
В деня, в който се случва описаната ситуация в следобеда на 31.12 (16:50 ч.) се получава потвърждение, че поръчката е обработена и може да се вземе.
Днес е взета и познайте! Вътре е същият мърляв том, за който на място на 31.12 е станал проблем.
Като бонус - друга книга от поръчката също е със забележка. Евала!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 11:24 от Аня

# 241
Върни им я, след като са толкова упорити.

# 242
  • Бургас
Проблема с това, че трябва да изпълнят или цялата поръчка или частична на реална цена е именно, защото както писах по-горе са на франчайз. Имат много неща за доизглаждане. Аз по тази причина никога не съм купувала от тях.

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 13:58 от Irene Adler

# 243
  • В един копнеж!
От страницата на Ориндж във фейса ми попадна, че имат 23% намаление. Подарих си "Порцелановата кукла". Сравних ценово с Озон. Почти еднакво идва като цена(с/без доставка) така че няма никакво значение за тая една книга.

# 244
Разликата е, че сега в Ориндж БД е над 40 лв, а в Озон - над 50 лв. Но при една книга е без значение.

# 245
Аз забърсах от ориндж втората книга на Искра Ценкова за София, един пътеводител за маршрута Ком-Емине, и първата част на Неизвестно за известни български родове. Последната е старо издание и се надявам да не е някоя зацапана и прелиствана бройка.Grin

# 246
Изпратили са ми Голямата книга за Китай - сигурно утре ще е при мен; интересно, че и тази за Италия не е със звездичка, а на другите на Книгомания, които следя, са нацвъкали (биографията на Майстора, книгата на проф.Пимпирев и др.).

# 247
Irene Adler,
На място им е предложено щом не могат да изпълнят цялата поръчка на момента заради един проблемен екземпляр (явно да  “разопаковат” останалите книги е адски сложно) да се плати веднага и да се вземе останалото от поръчката на момента, а “дефектният” екземпляр - да остане при тях. Тоест, в деня по-късно или в следващ работен да се замени впоследствие и от тях, когато имат готовност.

И това не можело - ок. Чака се в такъв случай да се обработи поръчката.
Но при обработвабето (явно същия ден - 6 часа по-късно) да сложат същия проблемен том нарочно, е не само нагло, но според мен и подигравка. Като подчертавам, че поръчката е обработена в обекта на физическата книжарница, а не на онлайн магазина.
Не знам, за мен цялото това нещо е абсурдно. Може и аз да не съм обективна.

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 15:39 от Аня

# 248
  • Разпиляна във въображението
Тази година ми де доста разорителна за книги. Финансирах Библиотеката с 10 лв. за годишна карта и вече резервирах четири заглавия, които се въздържах да купя и съм вече на плюс Simple Smile

Да, да... С промоцията на Ориндж отново се върнах на "минуса" . Поръчах две готварски книги, но бях "силна" и не взех тази за Италия. Реших да я оставя за друго време.

# 249
  • Сливен
Здравейте!
Издирвам тази детска книжка

Писах до издателството,нямат я и няма да се издава,проверявах в оринж,озон,стор.бг,хеликон.Навсякъде е изчерпана.Любима е на моя син и както се вижда от снимката вече е на мекица.
Идея къде още да я търся?

# 250
  • Разпиляна във въображението
Пробвайте във фейсбук страниците за книги.

# 251
oesi,
Пробвай в групите за продажба на книги. Може да имаш късмет.

# 252
  • Сливен
Може ли да ме насочите по конкретно.
Благодаря ,предварително.

# 253
Изпратили са ми Голямата книга за Китай - сигурно утре ще е при мен; интересно, че и тази за Италия не е със звездичка, а на другите на Книгомания, които следя, са нацвъкали (биографията на Майстора, книгата на проф.Пимпирев и др.).

Обикновено всичко на Книгомания е със звездичка. Това си е събитие да ги намалят толкова.

# 254
Може ли да ме насочите по конкретно.
Благодаря ,предварително.

https://www.facebook.com/groups/354263971792736

Общи условия

Активация на акаунт