Промоции на книги- тема 16

• 47 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
И аз днес се издразних на Озон. Нали пуснах поръчка в неделя на 11ти ,вчера гледам един от артикулите стана неналичен а движение по поръчката нямам. Викам си ще им пиша да не взема последния момент да ми звъннат и да кажат ми няма го(играчка за детето е и не е ок да я търся в последния момент) Та чаках 30мин да ме свържат с оператор! И уж "бил наличен" ама при доставчика и незнаел дали ще я докарат при тях, ако не веднага щели да ме информират 🙄 та си чакам някакво развитие ..

# 121
  • Euskal Herria
Някой да е поръчвал от ИнфоДАР? Никъде не мога да намеря сроковете за доставка. И с кого работят.

# 122
Аз съм поръчвала книги на Инфодар от Озон, излизаше по-изгодно.

# 123
Поръчка за 140 лв от Озон и доставка 5 лв до офис, много съм разочарована...
Странно.. Аз днес пуснах последна поръчка за годината (110 лв.), забелязах, че пак е изчезнала безплатната доставка с техен куриер, т.е. въобще нямаше опция с техен куриер! Всички доставки до офис бяха безплатни (техен, Спиди, Еконт), платена беше доставката само до адрес! Да не би да е много тежка пратката?

На Колибри видях и имейл имах, но реших, че е споделено в темата..

# 124
  • Euskal Herria
И на мен това ми направи впечатление. Явно само за панаира на книгата е била тази услуга на Озон.
Днес пуснах поръчката до офис на Еконт, безплатна е.

Имам отговор от ИнфоДАР, поръчките ги доставят със Спиди. Обикновено в рамките на 2-3 дни идвали, но сега покрай празниците било възможно забавяне.

# 125
И на мен това ми направи впечатление. Явно само за панаира на книгата е била тази услуга на Озон.
Ако имаш предвид безплатната доставка с техен куриер, би трябвало да я върнат пак като се поуспокоят нещата, януари, предполагам. Куриерът, който обикновено ме посещава (в 99% от случаите от години), е най-любезният и усмихнат, който някога съм срещала. Винаги!!

# 126
  • София
Поръчка за 140 лв от Озон и доставка 5 лв до офис, много съм разочарована...
Странно.. Аз днес пуснах последна поръчка за годината (110 лв.), забелязах, че пак е изчезнала безплатната доставка с техен куриер, т.е. въобще нямаше опция с техен куриер! Всички доставки до офис бяха безплатни (техен, Спиди, Еконт), платена беше доставката само до адрес! Да не би да е много тежка пратката?

На Колибри видях и имейл имах, но реших, че е споделено в темата..
Не, 2 книги и 2 ваучера.

# 127
Наистина странно. Сега пак пробвах и отново е така - само до адрес е платена! Освен да има значение до коя точка на София е офисът, макар да няма логика, но друго вече не ми хрумва. Можеш да питаш в чата. Пиши, че при товя приятелка е безплатно до офис, а при теб не и защо..

# 128
  • София
Можеш ли да направиш скрийншот, на мен така ми излиза.

# 129
Заповядай:

Ето и избран офис Спиди и Еконт:

# 130
Накарахте ме и аз да пробвам- за сума над 60 лв, така излиза и при мен за София - според мен Озон имат много поръчки и са променили тарифата за доставка с техен куриер, вероятно не им достигат хора и затова предлагат безплатно до офиси на спедитори- а преди нямаше такава опция и при мен, БД беше само до адрес. На мен този вариант - с БД до офис на Спиди/Еконт ми харесва повече, защото няма да следя кога може да дойде куриер и да съм точно тогава на адреса.

# 131
  • София
Писах им, много ме изнервиха. 😒

# 132
Какво казаха?

fenyx, в случая обсъждаме защо има доставка и до офис при някои...

# 133
  • София
Пишат ми някакви глупости сега, че ва чек-аута трябвало да имам някаква опция за безплатна доставка, ако поръчката е над 49,99 лв, вие видяхте, че нямам. 😃 Пратих скрийншот и на тях и чакам.

# 134
Нещо май се е било бъгнало при тях, ми се струва…
Но на мен досега винаги даваше такса до офиси - и при сума, при която имах БД - но само до адрес, нещо май не мога да им хвана схемите за таксуване.
Засега нямам намерение да поръчвам нещо, с наближаващите празници една детска книга ще търся директно в книжарница, няма да рискувам да я чакам.

Общи условия

Активация на акаунт