Промоции на книги- тема 16

• 47 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Моите днес дойдоха . Бисквити нямаше , но каквото бях поръчала си дойде в изрядно състояние, с коледни късмети. Няма как да си остане доставката безплатна на 20 лв. Това вече е по-малко от книга почти. Малко реализъм да има в желанията ни. Вярно, че по Коледа стават чудеса. Но търговците никога не са били в Храма.  
  Аз бях поръчала една книга по погрешка . Беше събрана пратката , питах дали може да ми я изключат. Махнали я бяха , в последния момент. Не виждам нищо драстично да се е влошило освен вдигането на лимита за безплатна доставка.

# 196
# 197
Честито Рождество Христово!
За горното предложение от Ориндж искам само да допълня, че книгите, които са в тази кампания са подбрани- т.е. не важи за която и да е 4-та книга в кошницата, а само за тези, които излизат под банера с офертата.

# 198
Поредно оплакване от озон днес подарих книга поръчана от тях на мъжът ми факт е че като я получих не я огледах и я скрих ..книгата е с обелена корица и смачкани страници незнам къде ги съхраняват но са под всякаква критика ...

# 199
Нашата първа част на Търговска къща след като я подарих забелязахме, че страниците са нагънати, все едно е мокрена.. или е стояла на влага супер много време.. Не стига, че дойде само едната книга и я подарих така.. ами и страниците са нагънати от влага.. не знам вече какво да кажа...

# 200
След толкова притеснителни отзиви за озон, снощи се отказах да поръчвам. Но за сметка на това яко си напазарувах от Книжен пазар за бюджета, който си бях определила. Вероятно всички ще дойдат в новата година, но нямам спешна нужда от нищо.

# 201
  • София
На децата им подариха ваучер от Озон и щем не щем, ще поръчваме. 🤷‍♀️
Аз и ММ получихме хартиени ваучери за Сиела, не съм чела още, но някой знае ли дали важат само за сиелски неща или за цялата книжарница?

# 202
Аз мисля да ползвам Озон само за електронните им книги. Имат хубаво намаление от 25% в момента, а и част от книгите ги няма никъде другаде.

# 203
Аз все пак ще поръчам козметика, както бях намислила, но не бързам, защото този месец се олях с поръчките...

Книгата за Китай на Книгомания виждали ли сте я намалена? Питам информативно - знам, че в момента не е, но ме интересува била ли е въобще някога в промоция?

# 204
  • Euskal Herria
Аз мисля да ползвам Озон само за електронните им книги. Имат хубаво намаление от 25% в момента, а и част от книгите ги няма никъде другаде.
А електронните книги, купени от тях, само с тяхното приложение ли могат да се четат?

# 205
Притежателите на PocketBook също могат да четат електронни книги, но да, пак трябва да имаш инсталирано приложението.

# 206
  • Разпиляна във въображението
Тази година ми де доста разорителна за книги. Финансирах Библиотеката с 10 лв. за годишна карта и вече резервирах четири заглавия, които се въздържах да купя и съм вече на плюс Simple Smile

# 207
Аз все пак ще поръчам козметика, както бях намислила, но не бързам, защото този месец се олях с поръчките...

Книгата за Китай на Книгомания виждали ли сте я намалена? Питам информативно - знам, че в момента не е, но ме интересува била ли е въобще някога в промоция?

По време на алеята на книгата имаше 10% на всичко в Книгомания. Повече от това не съм я виждала намалена.

# 208
Весели празници! Аз съм затрупана с непрочетени книги от последните 2-3 месеца и съм се зарекла, че няма да поръчвам скоро, освен ако промоцията не е нещо от рода на - 50%. Това обещание едва ли ще изтрае дълго, но да видим...Smile
Помня, че януари Озон пускаха нещо като "Голямото разчистване".

# 209
  • Бургас
В Ориндж са пуснали промоция "Вземи 4, плати 3" на избрани книги.

Общи условия

Активация на акаунт