Промоции на книги- тема 16

• 47 733
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
В Ориндж са пуснали промоция "Вземи 4, плати 3" на избрани книги.
Малко по-назад имаше пост с банера, а пък аз забелязах, че не е за всички книги, избрани е, така че - внимавайте, може да не хване в кошницата намалението, за всеки случай напомням пак.

# 211
Аз явно съм била много послушна и добра тази година и получих 4 ваучера за книги😄. Два са от Ориндж и за тях разбрах, че са валидни една година, но другите два са електронни от Озон и за тях, не бяха наясно колко време са валидни, аз порових, но също не видях срока им. Някой, ако е подарявал или ползвал такъв би ли ми казал до кога мога да ги похарча?

# 212
Тази година ми де доста разорителна за книги. Финансирах Библиотеката с 10 лв. за годишна карта и вече резервирах четири заглавия, които се въздържах да купя и съм вече на плюс Simple Smile
Да!
И аз от два месеца действам в тази посока. Много съм доволна Simple Smile

# 213
Навремето и аз имах този лукс да посещавам библиотека, но по обясними причини нямам тази възможност, иначе бих се върнала на този вариант с удоволствие.

# 214
При вас картите за библиотека са много скъпи🤣. При нас е 5 лева. Шегувам се и 20 бих дала. Много книги купуват, редовен читател съм им, но пак купувам, пристрастеност някаква имам да трупам книги.

# 215
И аз се регистрирах, обаче това не ме запря да пазарувам... Просто ако искам някоя книга, трябва да я имам възможно най-скоро, не мога да чакам да се появи в библиотеката или да дойде моя ред за заемане. 😁

# 216
Аз чета художествена литература обикновено в електронен формат на английски. Книгите, които си купувам са български (авто)биографии, български фолклор и история, албуми и луксозни издания на книги които искам да препрочитам безкрай като Алиса на Колибри.

Преди ковид ровех из книжарниците и рядко намирах нещо за купуване. Соц. дистанцията ме научи да ровя из сайтовете, където винаги си харесвам няколко и вече почти нямам място за книги. Отделно тази година бях като отвързана на Алея на книгата.

Поне се утешавам, че всичко взех с намаление. Често благодарение на темата, за което ви благодаря.

И за да съм по темата, в academicabooks непрекъснато имат намаления на различни книги по 10%.

# 217
  • София
От библиотеката взимам романи, а най-вече купувам албуми за изкуство, издания с красиво художествено оформление и книги, които много държа да имам в библиотеката си. Иначе вкъщи ще се заринем! Smiley Като цяло купувам доста повече, отколкото очаквах, но и напоследък отделям повече време за четене. Приятно изненадана съм, че в библиотеката получават много нови заглавия.

# 218
  • София
Дойде поръчката от Озон за ваучера за подарък. Освен късмети, има и детски стикери.

# 219
Аз се чудя защо затихна темата, а то 15 страници нова тема, ех Simple Smile

# 220
# 221
Хубав промокод, но то май всичко е малко намалено, на какво ли ще може да се приложи...

# 222
Благодаря за кода! Аз се възползвах, дано и я имат, защото последния път след седмица чакане ми отказаха поръчката.
Весело посрещане на Нова година!

# 223
Опитах да го приложа на една книга на Ташен и сайтът заби (нито сваля цена, нито дава да поръчам - бутоните станаха неактивни).

П.п. направих поръчка с една книга, на която са забравили да сложат звездичка, дано я пратят.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 10:27 от pppqqq

# 224
Издателство "Кибеа"имат - 40% на комплакти и -70% на по-стари издания: https://kibea.net/komplekti

Общи условия

Активация на акаунт