Промоции на книги- тема 16

• 47 712
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Сигурно утре ще получа последната поръчка от Ориндж, ще напиша как е.
Пишете обратна връзка на Озон - щом питат, значи искат да знаят.

# 181
Оо, написах им. До сега винаги съм давала положителен коментар. Като цяло нещо почвам да се отказвам от онлайн пазаруването. На детето бях поръчала преди време едни блузки от Уайкики, които трябваше да са памучни, дойдоха с етикет 100% памук, но на пипане това не е памук... хем съм взимала десетки пъти от същия сайт. Сега това с липсващата книга, забавени поръчки... май ще се върна към око да види, ръка да пипне..

# 182
Аз мислех след празниците да поръчам някои козметики от Озон - представям си кашон с неща в шишенца (лосиони, мицеларни води) - това ако не е опаковано добре, ще стане страшно мазало... Ако пък и поръчам с тях една книга - ще е ад Scream Сега се чудя да го правя ли този експеримент, или не...

# 183
  • Mostly in my mind
"Разказът на прислужницата" няма хартиена подвързия по принцип. Не е в тях вината.

# 184
  • под звездите
Преди бях поръчала "Каменното ложе" и "Орикс и Крейк", дойдоха също без хартиена подвързия. Hands V

# 185
  • Mostly in my mind
Всичките й са без освен "Заветите".  Simple Smile

# 186
Получих пратката от Ориндж, всичко е нормално. Мислех, че ще дойде утре, но днес беше в офиса.

# 187
  • Варна
А Заветите имат, защото така искали агентите на авторката.

# 188
"Заветите" ме подведоха, но предполагах, че може и да няма подвързия. Интересно, че само една от книгите ѝ се е уредила с дрешка:)

# 189
  • Варна
Дано от Озон да имат хора които да четат отзивите в интернет пространството и да предприемат необходимите мерки. И аз като поръчвам от тях започнах да треперя в какво състояние ще си получа пратката/ пратките. Преди не беше така имах им 100% доверие. Очаквам една последна поръчка от тях за тази година, но този път ще направя преглед в куриерската фирма, а преди отказвах тази опция защото им вярвах. Simple Smile

# 190
Дали тук четат не знам, но най-добре ако дойде такава пратка в мейла за обратна връзка да им се пише директно за проблема, а отделно може и ако имат клиентски мейл/съпорт  - пак, не съм проверявала друго освен чата дали имат. Да се има черно на бяло записано за проблема.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 14:14 от fenyx

# 191
  • Euskal Herria
В чата им има няколко опции - за поръчки, за профилите, често задавани въпроси  и др.

# 192
Съжалявам, че досега не съм се оплаквала на озон от състоянието, в което ми идват книгите. От тази година поръчвам от тях и всяка втора пратка има нещо смачкано, сгънато, одраскано или затиснато. Например бяха набутали двата тома на Задочни репортажи на Георги Марков един в друг, за да се съберат в кашона, и страниците на единия бяха станали на баница.

Все хващах намаления над 30%, или "вземи 4, плати 2", и реших, че фирмата така си работи и на който не му харесва, да не поръчва. Изненадва ме, че преди са били толкова коректни.

# 193
  • Варна
...
Все хващах намаления над 30%, или "вземи 4, плати 2", и реших, че фирмата така си работи и на който не му харесва, да не поръчва. Изненадва ме, че преди са били толкова коректни.

Бяха еталон за качество ( за мен). През последните месеци малко го карат през просото и ако мине номерът. Човек трябва да разчита на късмета си. Нарушават ми 60 килограмовия дзен, а трудно нещо ме смущава. Разглезиха ме и сега трудно понасям дискомфорта и колебанието дали всичко ще бъде наред с пратката ми. Simple Smile

# 194
  • Сливен
Бяха супер,винаги всичко перфектно опаковано.Миналата година в една от пратките имах подарък бисквитки.

Общи условия

Активация на акаунт