"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 39 339
  • 613
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
В първи сезон в началото като даваха топките отблизо на мъжа, си виках каква е тази тъпотия 🤣

# 106
То само това да беше... после всяка серия по 2-3 задника (включително и близане на един от тях) и за капак трябваше да гледаме как един се изака върху куфара с дрехи. Всички тези неща можеше да ни бъда спестени. Но иначе сериалът е хубав.

# 107
  • Вестерос
След топките не ми правеше впечатление другото 😁

# 108
Вижте вилата, която Дафни беше наела в Ното и отиде с Харпър. Всъщност се намира в Палермо. Можете да я разгледате, за мен беше голямо удоволствие да се разходя в тази красота и разкош. Можете и да я наемете в Airbnb! Smiley Колко са 5к на вечер. Simple Smile Но минимум 3 нощувки. Капацитетът й е 8 души, така че ще си ги поделите с приятели. Satisfied

# 109
  • София
Изгледах сезон 1!
Няма да пиша много, защото има сезон 2. И пак няма да ви чета, че темата май е създадена след сезон 2 или по време на неговото излъчване и ще разбера неща, които не желая. 🙂

Ох, защо по дяволите дадоха пенис, лизане на анус и буквално сране? Ако някой може да ми обясни ще бъда много благодарен. Това е натюрел реализъм ли? Какъв е този похват? Има го и в други силно претенциозни арт филми или сериали.
ОК, няма проблеми. Това ми е едната критика. Другата е самия финал. Всъщност не знам дали е реалност или мечта за Куин, но така го дадоха все едно е реалност. Ако е така, то това доста сваля от нивото лично за мен, така че дано да е фантазия/мечта. Значи когато гониш толкова високи стандарти и това не е фентъзи, нито редови ромком, то няма как да мине това. Бяга ми той от аерогарата и веднага след това го дават да гребе. Доооообреееее. А майка му и баща му сигурно пасат овцете някъде...
Това са критиките ми.
Всичко останало е просто един мини ТВ шедьовър! Сценария и каста са дяволски, дяволски добри.
Значи интрото беше с Шейн и как се спомена за някакъв смъртен случай в Белият лотус... И аз веднага бях хайпнат и една от мисиите ми беше да позная кой ще умре, хехе Трябваше да е главен герой задължително. Първоначално си мислех, че ще или Оливия или Паула. Но с напредването на сериите си казах, че от култовото семейство Мосбахер никой няма да пострада. Някак си не се усещаше и не се връзваше.
И на преден план излязоха Армон или Белинда. То нямаше кой друг. И смъртта трябваше да е нелепа, както и се случи. Ако не знаех за златния глобус на Таня и тя щеше да е главна заподозряна наред с управителя, ама явно че участва в сезон 2. За съжаление от речта и по време на глобусите се спойлирах и ме хвана яд. Май ще умре в сезон 2... Не май, ами сигурно, тя си го каза буквално.

Всички герои харесвах, някои и мразех (но за малко) и към нито един не бях равнодушен. Това е най-голямото постижение на сериала дотук с което може да се гордее.
Малко герои, малко пространство и едновременно с това, целия свят е побран вътре. Един изкуствен интелект или извънземен гост само от диалозите на героите могат да разберат всичко за човечеството, не е необходимо нищо друго да правят...

Оценка на сезон 1: 8.5 / 8.0

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 00:07 от Diavolo

# 110
  • София
Diavolo, понеже сезон 1 изобщо не можах да го възприема - прекалено натуралистичните сцени, ъ-кането на героите, изобщо не можах да вникна в концепцията за сатирата на сериала, си е живо чудо, че дадох шанс на сезон 2, който е разкошен и пленяващ!!!Нищо общо с първия сезон и ти предоставя пълно потапяне!Имах нужда да си споделям емоциите около сезона и това беше причината да създам темата!

Приятно гледане🤗Заслужава си всяка минута!

# 111
  • София
Леле, ще хвърчат значи деветки Grinning

# 112
  • пустинен пъпеш
След като изгледах и двата сезона да споделя моето мнение предимно за ролята според мен на прекалено натуралистичните сцени,вплетени някак помежду останалите в поредицата от събития,че именно тези сцени със суров и отблъскващ бих го нарекла натурализъм,целят опростачването на зрителя на фона на всички останали пищни картини на чудесни пейзажи,натруфени интериори и разнолики действия на героите,заплитащи основното действие в сериала.

# 113
Аз пък мисля, че имат за цел да покажат че не е някое захаросано сериалче, а нещата от живота. Все едно наистина си там, с тях. С малките срамни моменти и малките срамни лъжи и всички несъвършенства и всички човешки реакции.

# 114
  • The point of no return
Аз сезон 1 го избутах буквално насила, от уважение към Кони Бритън, която много харесвам от времената на Нашвил. Бях писала и че Таня ми беше скучна и в режим превъртане.
Вече 2-ри се оказа съвсем друга бира, по-задушевен, по-интимен и според мен както новите попълнения в каста, така и европейската обстановка допринесоха адски много, за да е толкова завладяващ. А Таня беше изненадата като ми стана изключително интересна и започнах да й симпатизирам. Може би заради по-раздвижения сюжет около нея и ремаркето й Порша:smiley: В 1-ви сезон си беше чист пълнеж.

# 115
Аз пък мисля, че имат за цел да покажат че не е някое захаросано сериалче, а нещата от живота. Все едно наистина си там, с тях. С малките срамни моменти и малките срамни лъжи и всички несъвършенства и всички човешки реакции.
Абсолютно съм съгласна! За да има контраст и със снобизма, материализма.. Умишлено са вкарани..

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 14:02 от 50 Shades of Purple

# 116
  • Вестерос
За Таня ме е яд, че няма да разберем истината, дали мъжът й ги е наел. Според мен не. И защо замина и с кого говори.

Иначе и аз сериалът го почнах заради Кони и Нашвил, който обожавах ❤️

# 117
За Таня ме е яд, че няма да разберем истината, дали мъжът й ги е наел. Според мен не. И защо замина и с кого говори.
За мен няма съмнение. Точно затова замина. За да не бъде заподозрян. Говори с тях.. Снимката от младостта му също беше доказателството за връзката помежду им.. В 1. сезон той я срещна в момент, когато смяташе, че ще умре. Да, нищо не се загатна за наклонностите му, а също там изглеждаше добър човек, който не се интересува от парите на Таня.. И беше хубаво. Вероятно после са измислили всичко това за 2. сезон, не е планирано предварително, затова и малко не е логично и не отговаря на образа, който му изградиха първоначално..

# 118
И на мен ми е любопитно с кого говори. Може да се разбере в следващия сезон, може да участва.

# 119
  • Вестерос
Но реално може да не е искал от тях да я убият, а да я развратят и тя да спи с друг. И пак да се разведат.

Общи условия

Активация на акаунт