"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 39 337
  • 613
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Аз лично нямам нужда от "звезди", за да харесам нещо. Дори напротив - колкото по-непознати са ми актьорите, толкова по-автентично ми звучи историята и съм по-непредубедена в оценката си.

И нещо за да се посмеем; по-принцип не обичам пародии, но финалът на тази много ме разсмя, а и Таня и Порша са си досущ те... 😁:

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 11:51 от lady Koup

# 91

Adam DiMarco играе и в един филм "Целувка край езерото", който излъчват по Pickbox TV. Следващото излъчване е на 21 януари

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 22:09 от diziler

# 92
  • The point of no return
Честит Златен Глобус на Дженифър Куулидж за отличната й игра в ролята на Таня! Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 12:26 от Roya

# 93
Тъкмо и аз щях да пиша.. Заслужава!

# 94
  • София
Речта на Дженифър Кулидж от раздаването на наградите Златен глобус:

https://youtu.be/nRJ7n7hAb6s

Страхотно чувство за хумор има тази жена❤️😅Заслужава си да я чуете!Даже през смях и мен ме просълзи!

Речта на Майк Уайт:

https://twitter.com/i/status/1613019916138848258

Личи си колко приятелска обич има между двамата❤️

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 13:53 от Velina25

# 95
  • The point of no return
Страхотни сладури са Тио и Меган. Дано поне Меган участва в 3-ти сезон.
https://www.today.com/popculture/meghann-fahy-white-lotus-leo-woodall-rcna65706

# 96
# 97
Devious Maids и Superstore по никакъв начин не бих ги сравнила с The White Lotus..другите не ги знам.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 19:07 от moonriver

# 98
  • Вестерос
Нищо общо нямат от списъка с Лотуса. Гледала съм пожарите и камериерките.

# 99
  • София
Аз няма да ви чета, само се записвам, тъй като след дълго мислене и двоумение най-накрая започнах да го гледам и се чудя как съм могъл да се спирам и да съм го пропуснал досега. Това е истинска бижу и рядка находка. Когато приключа с двата сезона ще пиша, сега съм в началото на сезон 1.

Поне дотук това е сериал от който много сценаристи могат да се учат. Как без екшън, каузи, мистерии или свръхестествено могат да направят нещо интригуващо и буквално да не искаш да свърши епизода и да запознеш със следващия.

Това е като някакъв сезон биг брадър на живо, в който хвалим продуцентите и психолозите, че са случили на супер каст и нямаме търпение да им гледаме сеира...

# 100
Приятно гледане. Пиши след първия сезон какво ти е впечатлението.

# 101
  • Бургас
и се чудя как съм могъл да се спирам и да съм го пропуснал досега. ..
И аз се учудих, когато заяви категорично, че няма да го гледаш, беше ми любопитно каква е причината, но ...
Приятно гледане! Като приключиш, ни изчети и сподели; или пък в обратен ред 🙃. Абе, важното е да споделиш! Дано ти допадне.

# 102
Diavolo, завиждам ти! Пиршество на сетивата! Приятно гледане и аз нямам търпение да споделиш после. И да прочетеш задължително мненията на lady Koup!

# 103
Този път и аз ти завиждам. Със сигурност сериала ще провокира размишления, независимо харесва ли ти или не Simple Smile Но ще ти хареса

# 104
Ако ти харесва първи сезон, почакай да видиш втория....

Общи условия

Активация на акаунт