"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 39 313
  • 613
  •   1
Отговори
# 225
Ами Мирела може да играе танцьорка по филмите и сериалите, така и няма да се налага да разчита толкова на актьорските си способности. Само не знам как се оправя с английския, никога не съм чувала как говори, а вече  е доста лимитиращо да разчиташ на роли със специфичен славянски акцент и танцьорски наклон. Юлиан съм го виждала няколко пъти в Лондон преди години и говореше добре английски, но сякаш си го държат най-вече за роли с такъв славянски акцент.

# 226
Кога се очаква да качат останалите епизоди ?
Извинете ме за може би наивният въпрос, но не съм много наясно.
Харесва ми българското участие в сериалът, особено на натурални красиви българи като Мирела и Юлиян.

# 227
  • София
8 епизода е сезона, като всеки понеделник (за България) ще е наличен новия епизод в ранните утрини.

# 228
  • София
Нямах търпение да си пусна епизода, а в крайна сметка
се чувствам леко разочарована - усещането ми е, че не
беше завладяващо началото. Да, нахвърлиха героите,
но някак скучновато, разпокъсано, схематично. Дотук
никой не ми е симпатичен. Laughing
Липсва ми и на мен интрото, обаче кинематографията е жестока!
Истинска наслада за очите са близките планове, които камерата
улавя, особено ъгълът, от който ги улавя. Sign ClapperMovie Camera

# 229
  • София
На мен не ми е любим сериал, но ми е забавен с неочакваните развръзки.
Идеята да се кастват само второ/треторазрядни актьори също е нещо ново.
Нямам големи очаквания и 1-ви епизод не ме разочарова.

# 230
  • Бургас
Хайде, и аз тук!
След екзалтацията от сезон 2 имах малки очаквания за продължението. Обаче ето че ми допадна първия епизод!
Не знам как го прави Майк Уайт, но успява да запази и пренесе специфичната атмосфера от сезон в сезон... Това особено усещане за приближаваща , дебнеща заплаха изпод  прозирния воал на демонстративното и самодоволно , луксозно благополучие/самодоволство на уелнестващите...
Сранно, но най-много ми допадат комплексираният Локи и странните птици Челси и Рик! Вероятно защото са най-неподправени и непревзети в държанието си.
 Момичето от Манчестър със зъбките напръв поглед е типичната "куха лейка", но мисля че привсе простоватото си държание ще извади златна душа... А вечно стричения й приятел успя да ме заинтригува, въпреки противното си отношение към околните.  
 Грег Хънт, мръсникът - не ми изглежда щастлив, ... отново.
Интересно дали този път няма да обърнат динамиката в отношенията и Клоуи няма да му докаже, че съдбата може да бъде зла кучка като  му погоди някакъв номер и го "разтовари" финансово... Иска ми се да го постигне възмездие, ... ама надали...
Ратлиф са целокупно сбъркани.  Щерката незнам какви ще ги надроби, но доста комплексирана и изгубена ми изглежда. Не знам защо, но си мисля, че е осиновена...
Трите "приятелки" - е, няма накъде повече с  фалша!!!

# 231
  • София
Lady Koup, та ти си си вкъщи в тази тема🌺Толкова ми беше приятно да чета твоите постове за сезон 2...нямам търпение за следващите ти!Ти си родена за филмов критик и анализатор!

# 232
  • Бургас
Lady Koup, та ти си си вкъщи в тази тема🌺...

Благодаря ти , наистина е като у дома - с толкова познати и приятни събеседници в темата, и със Същите духове, но в нови форми в сериала!
Обаче тази азиатска джунгла малко смазващо ми действа! Красиво и величествено е, но ми идва прекалено грандиозно - човечетата направо се губят на фона на тази пищна природа. Макар предвид заявената тема - поглед към смъртта и източната религия и духовност, вероятно тази диспропорция е мнооого подходяща...

# 233
Хареса ми първия епизод.

# 234
Още не съм гледал първия епизод. От програмата на НВО виждам, че ще дават новия епизод в понеделник 04 ч. сутринта, явно заради часовата разлика, да е едновременно с премиерата в САЩ. Повторение 21 ч. в понеделник. Това "2023 г." леко ме озадачи. Ако е сниман тогава, защо не го даваха миналата година?

Мирелка от "Игри на волята" ли е гадже на Юлиан? Помня, че същата се слагаше доста упорито на Валери (синът на Мария Гроздева), който миналата година пък участваше в "Денсинг Старс".
Юлиан съм го гледал само в  риалитито "Африка: звездите сигурно са полудели" преди 10 години и ми направи добро впечатление тогава. В нито една роля не съм го гледал иначе.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 11:29 от diziler

# 235
Точно тази Мирела. Много е красива.

# 236
# 237
  • София
Изгледах епизод 2.
Май няма какво да обсъждам. Просто не се случи нищо. Този епизод стоеше по-скоро като пилотен, защото все още ни запознават с алфабетата на персонажите. За мен епизоди 1 и 2 са едно цяло. Добре стоящо цяло. Можеха да ги пуснат в един ден ако не смеят да рискуват с 2 часа пилотка.
Чакам си появата на Юлиян и Мирела. 😊

# 238
Да, малко бавно се завързва действието, но пък персонажите отново са много интересни, така че с удоволствие си гледам. Атмосферата си е типичната за сериала, но защо изцяло да сменили интрото, не знам, предното беше страхотно и в двата варианта.

# 239
До тук сериала е само красив. Нищо особено, освен феноменалната природа. За видим.

Общи условия

Активация на акаунт