"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 38 958
  • 613
  •   1
Отговори
# 570
Писах по-рано, че Уайт ненавиждал студа. Така че можем да забравим снега.
И аз залагам на Южна Америка.
Но се появи и икономическият фактор - възможно е тая политика на митата и въобще на изолационизъм да възпрепятства снимки извън САЩ. Thinking

# 571
Всички сезони до момента са снимани в хотели от веригата Four Seasons. Вероятно и следващият сезон ще е в един от тях, ако историята може да бъде ориентир. В Европа не са много локациите им, така че списъкът лесно може да бъде редуциран до малък брой предполагаеми места. 🙂

# 572
Много харесвам Сам, Лесли не толкова, но си личи, че се обичат, ето ги през годините - https://www.facebook.com/share/v/1JRWqVMV9u/

# 573
  • София
И аз много им се радвам особено на Сам, бих искала да го видя и в следващият сезон.
Монологът му ми нанесе трайни увреждания, феноменален!

# 574
И аз много им се радвам особено на Сам, бих искала да го видя и в следващият сезон.
Монологът му ми нанесе трайни увреждания, феноменален!
И на мен като на повечето ми увисна ченето, буквално, след което започнах да се смея и си казах "това пък какво беше сега?" Но като се замислих той беше самотен и се беше отдал на похотта. Как молеше Рик да остане, но той беше завладян от други демони. Лутаща душа.
Не знаех, че са заедно. Хубава двойка са.

# 575
Наистина стабилна връзка имат и някак той ми се издига още повече в очите от този факт.
Ще е страхотно, ако героят му се появи пак, но не вярвам. Макар че реално и Белинда беше второстепенен, почти епизодичен герой. Но тук няма много какво да доразвият, той се разцепи, избухна.. Laughing И пак утихна, но докога ли?! Bowtie Обаче наистина появата му беше най-забележителна. Велик, велик монолог! Дано пък отзивите от образа и играта му провокират нови идеи и да ни изненадат приятно.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 10:57 от 50 Shades of Purple

# 576
Страхотен актьор е, харесвам го и аз много.
Попадам все по-често на информация, че Никол Кидман се натиска за следващия сезон. Дано да не е вярно.

# 577
  • София
Аааа не, твърде комерсиализирани образи като нея, които изскачат във всеки втори филм - категорично НЕ!Разбирам, че иска да си разнообрази портфолиото, но все пак...а и би ли се съгласила на 40 000 долара хонорар/епизод?!!Съмнявам се!

# 578
Ще се съгласи, яхнала е яко вълната сега.. И аз не я искам. Sad

# 579
Страхотен актьор е, харесвам го и аз много.
Попадам все по-често на информация, че Никол Кидман се натиска за следващия сезон. Дано да не е вярно.

Не мисля, че има шанс Никол Кидман да участва в сериала някога. Тя имаше роля в един подобен наскоро - The Perfect Couple в Нетфликс. Освен това Уайт никога не избира твърде популярни актьори, според мен съвсем целенасочено, за да се получи балансиран ensemble cast, в който няма нито една доминираща фигура.

# 580

Освен това Уайт никога не избира твърде популярни актьори, според мен съвсем целенасочено, за да се получи балансиран ensemble cast, в който няма нито една доминираща фигура.
Да!! Точно влизах да добавя, че и аз на това се надявам!

# 581
В сериала The perfect couple с Никол Кидман участва и актьорът, който играе Локи. Аз там го гледах за първи път. И една русичка от втория сезон, забравих й името.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 12:08 от kalina_pehlivanova

# 582
Е русичката от втори сезон е Мегън Фахи Simple Smile

# 583
Точно тя, изскочи ми от ума. 😀

# 584
Явно да участваш в "Белият лотос", се превръща в тренд. Много ми харесва как Уайт дава криле и на съвсем млади актьори, и на утвърдени, но някак останали напоследък встрани. Той буквално стартира и рестартира кариерите им.

И аз мисля, че няма да видим звезда от т. нар. А-листа. Нито е нужно, нито се вписва в концепцията на продукцията.

През юни стартира 3. сезон на "Позлатената епоха" с главна  роля там на Кари Куун. Тази жена е хамелеон. Аз не можах да я разпозная в "Лотоса", само се чудех откъде ми е позната.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 19:28 от Ирена_

Общи условия

Активация на акаунт