БЛАГОДАРЯ на тези, които ме поздравиха:-)
Няма да се впускам в подробности, ще ви напиша накратко т.нар.ни "режим"(часовете са ориентировъчни,а количествата-приблизителни):
06.00-07.00- кърма
10.00-10.30- кърма
13.00-13.30- кърма
14.00- плодово пюре(60-80гр.)+оризова каша(2 с.л.)+кърма(40-50мл)-всичко изброено го смесвам!
17.00-17.30- кърма
18.00- зеленчуково пюре+кърма(20-30мл)
21.00-22.00- кърма
Само да вметна, че не замествам изцяло млечно хранене, затова зел.пюре го давам като втора допълн.храна и от едва от няколко дни;но смятам в близките дни да въведа и месно пюре, което заедно със зел.пюре ще "изтегля" на обяд и ще редувам през ден.Смесвам плодовото пюре с оризовата каша и кърма, защото иначе кашата ми става мн.рядка.Споделете дали давате кашата според инструкциите или "на око"?Според вас дали мога ли да я давам в шише с биберон?
Дано не съм досадила с обясненията си

Поздрави на всички!

/,на Ивана,на Стефи,на Цецко,на Борянка, на Ени и на Моника...дано не пропусна някой но се надявам да няма сърдити.........
,обаче,ние за другото инфо чакаме-искаме пълен и подробен отчет за теб и за бебо/може и по-дългичко да е...няма да се сърдим/ и най-вече от коя част на Пловдив си и къде излизате на разходка???/че то от Пловдивските мами май вече само с Пепитка останахме да се отчитаме тука,..........и Ели,ама тя нали в екологично чист район се подвизава
,затова Цецко такъв юнак става/
и нека всички който празнуват днес :

едно гуш от нас
. Купувай от тези дето са за кърмачета и давай направо
. Ние сме на таква вода като сме на полеви условия

да питам аз.....водата чак не си видяла...та като си дойде вашия тати от Молдова да вземеш да го нагушкаш едно хубаво