Аз снощи се разписах едно хубаво в старата темичка без въобще да забележа че има нова, и си викам -бре никога до сега не е било такова чудо -никои да не пише
Благодаря ви за подкрепата момичета

Вили и аз се присъединявам кам всички и стискам палци с малката всичко да се оправи
едно гуш за теб мила-стискаи зъби -ако имаш нужда от нещо сме насреща
.Знаете ли какво искам да ви питам-от може би месец кожата на ръцете ми е много суха,чак болезнено.Когато си свивам ръката в юмрук и по сгъвките се пука и кърви.Някои да е имал нещо подобно
Мисля че е от липса на витамини и питах в аптеката,но ми предложиха само сок за кърмачки които за 2 дена струва 8лв,а аз не мога да си го позволя-скъпичко ми идва.А др витамине не знам какви да пия
а и не съм много сигурна дали е от липса на витаминки.Ади мрънка -после ще пиша пак
:love001 на бебоците

в парка до обяд, хапна на обяд пюрето от тиква и ябълка, оствих го на свеки и беж на шопинг 

напираме да сядаме и се надигаме 
. Направо ужасна работа, ама какво да се прави. Човек е готов да даде мило и драги всичко, само да е сигурем, че оставя себе си и детенцето си в компетентни ръце. Ако някой от софийските мамчета, които не са се включили имат желание да го направят ще съм им страшно благодарна
. Колкото повече идеи по-добре пък ако има дублиране на мнения най-добре. 
на негативните мисли и да видя по една широка усмивка на лицата ви