Грее в лампички елхата, бебчо ЮНСКИ пъха всичко във устата

• 11 084
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро и от нас с Илиянка !Да ни е честита новата тема ! Много  благодаря на Пепитка и на Мимик !  bouquet
Нинани благодаря за разясненията и успокойтелните думи  Hug
Тази нощ спахме на пресекулки , защото детенце се буди сто пъти да хапва и на мен ми иде вече да се  #2gunfire а хем спи при мен. Crossing Arms
Сега реших да и предложа малко каша , че нали трябвя да наддаваме и ми отказа категорично и с такава отврат и инат , че лошо ми стана.Наревах се едно хубаво да ми поолекне и сега стоя пред компа с кафето и портокаловия си сок , а детенце си мрънка нещо зад мен.Хич няма и да я закачам.Да прави каквото си знае. Naughty
Ще отидем в болница , ще ни включат на системи и така .Изревах си очите , но какво да се прави. Cry
Отгоре на всичко и мъжо е на командировка -замина преди три дни и ще се върне за Коледа - та настроение хич.
Спирам с дългия си и тъжен постинг и моля да ме извините  bouquet

# 16
  • на брега на Дунав
Благодарности на Пепитка и Мимик за темичката. Пепи възхищавам ти се на умението да намираш винаги актуални картинки за оформянето на страничките. Страхотна си   bouquet.
Първо добре дошла на мама taniuha.
Честито и на всички месечинки днес. Много слънчево настроение и усмивки на малките ви личица. Огромнна целувка от нас   love001.
StoneSour   love001  newsm51. Горе главата миличка.
ТАBBY  явно не ти е харесала идеята ми за тортичка, пък може и да си намерила варант вече  newsm78. Каквото и да направиш ще бъде страхотно. Всичко направено с много любов става превъзходно.    newsm51.
За режима гледам пишете, а аз явно съм пропуснала запитването. Ще се пробвам да се включа, макар че нашия режим доста лавира.
между 3:30 и 6:00 АМ - 170 мл
към 10:00 -  200 мл
13:30 - 14:00 - картофено пюре разредено с 60 мл. АМ  - 200 мл
18:00 - 18:30 - кисел или плодово пюре - 225 мл.
21:30 - 100 мл каша и добавям  100 мл АМ общо 200 мл.
(това за да се засити за по-дълго време)
Някой беше питал за банана. Аз също давам вече необработен банан. Нашата педка каза, че мога да започна да давам сурови пасирани плодове вклчючително и киви без семките другите цитруси след навършване на годинка.
dany_ip ЧЕСТОТО ви нова къщичка. Много приятни и незабравими моменти да си имате там.  Господи как искам и аз, направо ми става лошо вече от тези квартири, но Господ си знае работата все някога и ние ще се зарадваме на наш си дом. А тези, които си имат вече ще ви кажа, че сте благословенни  в това отношение, ама вие си го знаете де. Оф отплеснах се пак в мечти, ама като знам че след 3 месеца стягаме пак багажа и ...
Това е за сега от мен. Отивам да приготвям дечицата, че днес при нас времето е СУПЕР и съм решила да понапазаря предколедно. Да се заредя малко с положителни емоции, че и на мен тези дни нещо не ми е в ред. Странна работа защо, ама работим да се оправят нещата. Много целувки от нас милички.   love001

# 17
Да ни е честита новата темичка... Пепитка е супер  bouquet!
Времето е супер и ние се стягаме за поход....
Я вижте какво сътворих Laughing...

Това е мойто съкровище Heart Eyes.
Целувки и на вашите съкровища  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 18
Вили, миличка какви са тези черни мисли... Я дай по-позитивно. Защо пък трябва да стигате до болницата... по-начестичко и по мъничко и ще похапва. Хайде мила горе главата... изпращам ти много позитивна енергия..... аз преливам от нея.

Честито на всички месечинки! Живи и здравички и много радости около тях   Two Hearts.

# 19
  • Русе
26, в Русе ли сте вече?

# 20
Мамета Hug!
Ама как ми липсвахте само. Отдавна исках да ви посетя, но пусто...все нещо става. Сега съм в свекърите в Сф и след малко тръгвам за Русе. АКо знаете само колко съм скапана и бледа и...като призрак...не знам за 4 дни дали имам 10 часа сън.
МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ И ВИ ПРЕГРЪщАМ!!!
За мамите от Русе да кажа че ше съм там до сряда и само ми кажете ден, час и място.......Сладкарница НЕделя става ли?
Деб, аз писах на всички мами от Русе, но явно точно след моя постинг се скапа предната темичка и всичко се е изтрило Cry!
ОТИВАМ ДА СИ ПРИГЛАСЯ БАГАЖА:)))))) ЗА РУСЕ ...чакам с нетърпение да си гушна семейството!
Целувам ви всички и до скоро!
Камбанче аз и след КОледа ще съм в Русе за известно време, та кажи ми ти кога имаш път ктм Русе!

# 21
Корнелия не съм се отказала от тортата  Embarassed май снощи ти писах на лични ама явно само съм си мислила да го направя  Sick Малко бях на нерви вчера и съм изключила извини ме   bouquet Моля дай подробности за приготвянето на тортата ще я пробвам и нея  Peace Благодаря предварително  bowuu

# 22
Здравейте и от нас с Боби.
Таталинка, и нашата педка беше казала, ако гърдичките на малката са по-твърди или набъбнали да не се притесняваме (но това беше при първия преглед) това било от хормоните на майката. Ени е голяма сладурка пу-пу  newsm51.
Мранчо, колко сте пораснали ....ама като не сме ви виждали скоро.
Много хубави идеи за тортички пускате, нали и ние скоро ще празнуваме половин годинка, та сега събирам идеи. Не се бях замислила, че 1/2 годинка може да се изпише като 06 (като тортата на Любчо) така все едно показва и годината.
Аз преди 4 дни бях психически и физически рухнала и сега за капак ми излезе херпес на устните и много ме е яд, че не мога да си гушкам и целувам малката.
Ето малко нови снимки и от нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50259&view=1&photo=129

# 23
Здравейте сладурки!

Да се запиша и аз в новата темичка Sunglasses Пепи .... чудна работа си сътворила както винаги!

Снощи бебка пак ни направи разногледи #Crazy заспа в 19:30 и спа до 20:30 и после до 12 часа игра , пя , мрънка ... нямам идея на какво се дължи.... може ли да са зъби? после спа до 8:30 .. папка и пак спа. Но вечерното мрънкане ме побърква... тя никога не е мрънкала и направо ме докарва до лудост. Добре, че е татито иначе да съм изтрещяла. Той е по- търпелив от мен и се справя в такива ситуации.

Дани , много ви е сладка къщичката .... тя спалня, хол, и кухня ли е ? Мъничка , но сладурска е и много любов и разбирателство да има в нея ви пожелавам!!! Приятно живеене в нея   bouquet

# 24
Здравейте на всички   bouquet
Марти днес е в баба си и аз цял ден се занимавам с най-наблагодарната работа  newsm79 1ironing wash hang 1dishes ужас   #Cussing out ама няма как.
26,Деб, аз съм съгласна за Неделята-понеделник или вторник сутринта например,само да не вали дъжд или сняг,че ни е малко далеко от нас(живеем в Чародейка Close)
А ето го и нашия режим
9:00-10:00-АМ между 90 и 150 мл
13:00-14:00-зеленчуково пюре или месно
17:00-18:00-кисел или каша
21:00-22:00-АМ 180 мл

Марти сам си направи храненията на 4 часа,а от няколко дни не ми се буди нощем за млекце,но ако се събуди и иска,му давам около 100 мл АМ. Така че все още не сме твърдо на 4 хранения,както той иска-един ден яде 4 пъти,друг път пет,водя се изцяло от него  Peace

# 25
  • Русе
И  аз съм съгласна за "Неделя" ако е хубаво времето (ама май го дават да се разваля). Мисля, че и Сонка ще е навита ако няма други ангажименти. 26, в кой квартал сте?

# 26
  • на брега на Дунав
Момичета включвам се малко извънредно с една огромна молба отправена към мамите живеещи в София. Мислех си да пусна нова темичка да запитам, ама първо искам към вас да се обърна и тогава ще реша какво да правя. Става въпрос за следното. Една моя много близка приятелка, която в момента живее в София разбрала, съвсем скоро, че е бременна в 6-7 седмица според гинеколожката й. Тя страшно много се притеснява, защото незнаейки, че е бременна е гълтала хапчета (има възпален цистит и някакви супер упорити гъбички и подобни) , слагала е глобули вагинални и то все неща противопоказни за бременни. Лекуващата й гинеколожка въпреки ехографския преглед  съвсем скоро дори не е разбрала, че е бременна ами дори й казала, че цикъла й бил съвсем нормален  Shocked (пък тя бременна). Айде верно,че рано е било ама да твърдиш, че цикъла е нормален пък да има бременност ми се вижда малко въздухарско. Та освен всички тези притеснения, въпросната гинеколожка й изписва хапчета за задържане като я уверява, че няма проблем с бременността. Ей туй вече ме хвърли в туш. Все пак такива хапчета се изписват ако има съмнения за проблем независимо какъв. За сърдечна дейност било рано да се види (да, айде то от ехографа зависи донякъде) После върха на сладоледа е, че въпросната гинеколожка я кара да даде 200 лв ако реши момичето да се "абонира" да ходи на консултации при нея. Държа да отбележа, че тя ходи при нея с направление от личен лекар. И понеже познатата ми не се е сблъскавала с тези неща ме попита мен, аз естествено отговорих, че тези 200 лв са си чиста проба рекет и такива не се заплащат легално. Та сега приятелката ми иска да си сменя гинеколожката и тук искам да ви питам вас. Препоръчайте ми някой добър и лоялен гинеколог в София. Вие при кого сте били и доволни ли сте? Моля и помогнете ми, защото страшно ми се иска да й помогна, а мога само вас да питам. Тя е самичка там и няма близък, който да попита. Знаете колко е важно да си спокоен когато очакваш дете, а тя милата така се е шашнала покрай всички неща с лекарствата и тези хапчета които са и изписали за задържане уж без причина. Благодаря ви милички. А Знам, че София е голяма, а аз незнам точно в кой квартал е, за да е нещо по-близко до тях, ама ще питам и ще кажа и това.

# 27
  • Варна
Здравейте, момичета!
Това мое дете днес ме направи  #Crazy и сама да си говоря. Чак сега успях да го приспя и се надявам да спи поне 30 мин.
krasi 78, ама и вие много сте порастнали и Боби голяма сладурана Hug от нас
Elisir, много готин колаж, ама то и детето допълнително го прави още по-хубав
Вили1, спокойно, мила всичко ще се оправи и няма да се налага да ходите в болница. Дай малко време на детето и ще видиш, че ще започне да яде всичко.
Мамита, вижте какво купих днес на Хрис

Аз лично много му се изкефих, а и муцнката на зайчето се маха и си остава обичновено гърне.
Оставям ви сега и отивам да опъна един фас, докато зверчето ми спи

# 28
Здравейте пак !
Корнелия много съжалявам за приятелката ти  Sadне мога да помогна със съвет , защото моят гинеколог  Иван Димитров ме изпрати да раждам с инфекция и ми иде да го  #2gunfire, та и аз съм в процес на търсене на друг. noМного се надявам мамите да ти помогнат.На това момиче пожелавам от все  сърце всичко да е наред newsm10
krasi 78 бебе Боряна е голяма сладурана! Да я нацелуваш от мен!  Laughing Heart Eyes
26   welcome Хайде отпочини си и те чакаме при нас  smile3503
Elisir agne6a   Hugмерси за хубавите думички !

# 29
Здравейте!Вили1,Таталинка мерси за успокояващите думи,ако съм пропуснала някой да ме извинява.Корнелия много съжалявам за твойта приятелка,дано скоро си намери свястен гинеколог,аман вече от рекетьори.Ако беше от Пловдив веднага щях да и препоръчам.Валкирия,мойта малка принцеска си смени така режима от веднъж,вече си заспива се към 23-12,сно6ти даже в 1.И аз незнам на какво се дължи,сега и второто зъбче мисля че е пробило леко,но все пак,първо колики сега зъби,все е нещо.А не заспива от 15-16 нататака не спи грам,как издържа незнам.Пжелавам ви приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт