Честит имен ден на всички празнуващи!
StoneSour, имах същия проблем с ръцете. Препоръчвам "Lipobase"

Корнелия, лекарят, при когото ходех, докато бременеех в София е Димитър Георгиев. Преглежда само в частния си кабинет, но може с направление. Пари ми е вземал само за консумативи за изследванията (1-2 лв. и то не всеки път) и ако е нямало талони пък съм напирала за някои изследвания. Също така в последните седмици си плащах записа на тоновете, но навскъде е така. Рядко има някой, който не взема пари за това. Кабинетът му се намира в уличката точно срещу входа на Пирогов. На около 30-40 метра от началото на улицата (или малко повече
) има една кооперация бяла+фасадни тухли. На терасата на втория етаж има табела "Медицински център Свети Димитър". Ако искаш повече инфо ще ти дам телефон и по-точен адрес.Аз лично бях доволна. И от него, и от персонала (големи са скици и са много мили). Разбира се, чувала съм и лоши мнения. Самата аз в началото не бях много доволна, ама явно съм си мислела, че разбирам повече от него. В последствие се оказа, че е бил прав за всичко
Както и да е. За всеки лекар има и положителни, и отрицателни отзиви. Важното е, когато човек отиде, да се чувства сигурен в ръцете на този човек!
Успех на приятелката ти! Дано си избере добър лекар!
Иначе от няколко дни ака по 2-3 пъти и според мен това се дължи на кашата Блевит с бифидус ефект. Та, мамите, които имат проблем с акането на бебчовците, могат да пробват и тази каша. При моята джуджанка поне действа
но поне проверих - тази е водата за бебета ! 
!
! 

знайш ли колко пъти съм го правила тоя номер 
, но и още веднъж, наистина всичко най-прекрасно ти пожелавам миличка.
, да беше подействала и при нас банкет щях да вдигна, ама на, като е рекло че ще се запича детето и това е. От време на време за колорит се омацва работата яко в пампата, но честно немога да вдяна от къде е този резултат
от Ганчевите буламачи май ще да е, че откак му давам от тях и се оправят нещата по малко.
Понякога правя следното: когато ми се прилапа нещо, просто отивам към банята и си измивам зъбите. После рядко искам да си "цапам" устата с каквото и да било. Кофтито е че рядко се подчинявам на ума си и да тръгна към банята, а завивам дирктно към кухнята и се напъхвам в хладилника.