Грее в лампички елхата, бебчо ЮНСКИ пъха всичко във устата

• 11 086
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Ето ни и нас след един прекрасен уикенд при баба и дядо  Heart Eyes
Честит имен ден на всички празнуващи!    bouquet 

StoneSour, имах същия проблем с ръцете. Препоръчвам "LipobasePeace

Корнелия, лекарят, при когото ходех, докато бременеех в София е Димитър Георгиев. Преглежда само в частния си кабинет, но може с направление. Пари ми е вземал само за консумативи за изследванията (1-2 лв. и то не всеки път) и ако  е нямало талони пък съм напирала за някои изследвания. Също така в последните седмици си плащах записа на тоновете, но навскъде е така. Рядко има някой, който не взема пари за това. Кабинетът му се намира в уличката точно срещу входа на Пирогов. На около 30-40 метра от началото на улицата (или малко повече  Thinking ) има една кооперация бяла+фасадни тухли. На терасата на втория етаж има табела "Медицински център Свети Димитър". Ако искаш повече инфо ще ти дам телефон и по-точен адрес.
Аз лично бях доволна. И от него, и от персонала (големи са скици и са много мили). Разбира се, чувала съм и лоши мнения. Самата аз в началото не бях много доволна, ама явно съм си мислела, че разбирам повече от него. В последствие се оказа, че е бил прав за всичко   Blush Както и да е. За всеки лекар има и положителни, и отрицателни отзиви. Важното е, когато човек отиде, да се чувства сигурен в ръцете на този човек!  Peace Успех на приятелката ти! Дано си избере добър лекар!    bouquet

# 61
  • София
Здравейте, момичета!   bouquet

Честит имен ден на празнуващите днес!
Да сте здрави и влюбени!

От вчера и нашата къща грее в коледна украса, а Ени е направо в захлас от лампичките Simple Smile Иначе от няколко дни ака по 2-3 пъти и според мен това се дължи на кашата Блевит с бифидус ефект. Та, мамите, които имат проблем с акането на бебчовците, могат да пробват и тази каша. При моята джуджанка поне действа Simple Smile

Пожелавам на всички топла и уютна вечер!

# 62
Камбанска честно много се нахилих на постинга ти а на майтап нося това е вярно.Специално заради тебе пуснах в Гугъл изображения , но не намерх таткото  и  и бебето - не ги е срам  #Cussing out но поне проверих - тази е водата за бебета !  Peace

Ох , за жалост се махам от компа , защото трябва да дам на Нана антбиотика.Леле момичета това си е голяма мъка честно.Смесвах го с кърма - не мога да я излъжа той си смърди ужасно и с каша не го ще и миличката става цялата в лекарство и колко поема толкова.Много е гадно , защото както ми се смее в лицето и изведнъж аз и хващам главичката и започвам да я насилвам да пие тая гнус - макар че знам че е за нейно добро ми става мъчно заради разплаканото червено личице  Sad
Аиде отивам..
Лека и спокойна вечер! Simple Smile

# 63
Хайде, момичета и аз днес да се разпиша!
Позамислих се днес какво да купя на бебо за под елхичката. Не бива нищо да няма бебчо.
И реших да му купя от най-хубавото пюре което има по магазините, та да опита от подаръка.
Друго - не се сещам
какво ще купите за първата Коледа на вашите бебчовци?

# 64
ДЕб, Сонка, Адела...какво ще кажете за вторник сутринта в сладкарница Неделя - 10:30- 11:00 часа. Аз живея в центъра, но предложих Неделя, защото разбрах, че там не се пуши...иначе нямам притенции къде да бъдем. Ако на вас някъде ви е по удобно...само кажете Joy!
Съжалявам, че занимавам всички ви с нашите срещи и че не пиша по темата, но по цял ден съм "на колела" из целия град - роднини, приятели и т.н.
За Коледа, аз купих на беба прозрачна топка (играчка) за елхата и ще и я орисувам за първата и коледа и после всяка година ще си я кичим. Взех също и боди на което пише - "Моята първа Коледа"...стига и толкова....абе може и количка да я огрее, че нашата ни я счупиха на полета и се надявам Луфтханза да си ни я платят hahaha!

# 65
Здравейте сладурки!

Бебка заспа и аз използвам намалението да си драсна отчета за деня Joy Моята пръдла упорито се опитва да яде по 4 пъти на ден и нощно време все  по- рядко се буди, та нашия график е следния:
1. 10-10:30  180мл. АМ (ако не съм се разбудила) или попарка със сиренце ( ако съм станала)
2. 14-14:30 зеленчуково или месно пюре .... ако не хапне достатъчно добутвам АМ колкото поеме
3. 17- 17:30 180мл. АМ
4. 20- 21 :00 180мл. каша на хумана
5. ако се събуди си яде 180мл. АМ

Днес купихме елха и я украсихме .... бебка се пули малко и до там с вниманието към елхата, но лампички още няма и сигурно за това и е тъпа  hahaha под елхата за бебка ще има количка нова , столче за хранене, гърне , проходилка и кош за играчки. За мама няма да има нищо под елхата... за тати също  Joy

Пожелавам лека вечер ... и спокойни ЕБКИ:-)

# 66
Незнам дали има друга гъска като мен сама да си изтрие поста smile3514
Сега здравейте да кажа и едно мерси на Селия и Камбанска,които ме спасиха от това да се провъзглася за най-тъпото парче и ме светнаха за кашата.Аз се чудя ,заЩо моята става като водичка рядка/ама това е като спазвам стриктно мерки и милилитри-професионално изкривяване/,а то какво било-всичко на око hahaha JoyСлед няколко дена ще пробвам да я приготвя и аз така на око и ще видим резултата,дано да не е като картофа днес,който беше почти повърнат и то с голямо отвращение #Crazy #Crazy
Сега да се похваля че мойто чудо днес най-после се обърна от гръб по корем,и след като го направи около 10-на пъти ,аз вече май не се радвах толкова.щото на всяко обръщане после започва мрънкане за да се върне в изходна позиция smile3514
За подаръка на бебка,аз съм купила/по поръчка на батито от писмото до дядо Коледа,което той написа от името на сестра си/- кукла,която пее,или по-точно палячо който се закачва за кошарата и пее много нежно  Grinning
А за минералната вода ,с готиния татко/гол/ е Девин с розов етикет,която аз давам от няколко дни и съм доволна!
А СЕГА ЛЕКА ВИ НОЩ ЧЕ СТАНА ОКОЛО КИЛОМЕТЪР ДЪЛГО!  bouquet

# 67
  • на брега на Дунав
Незнам дали има друга гъска като мен сама да си изтрие поста smile3514
...
Има, има   newsm62 знайш ли колко пъти съм го правила тоя номер  smile3532
Здравейте маминки. За пореден път се убеждавам, че сте златни момичета. Страшно ви благодаря за отговорите на всички.   newsm51  newsm51  newsm51. Всичко съм предала на приятелката ми и чакам включване и аз да разбера все пак какво е положението.
Честито на всички бебшорки, които са започнали завидни акробатични номера - обръщане по корем и сядане самостоятелно.
Честито и на StoneSour именния ден. Аз вече ти пожелах основното    smile3503, но и още веднъж, наистина всичко най-прекрасно ти пожелавам миличка.   bouquet
Таталинка завиждам ти, за положителния резултат на бифидус ефекта на кашата Блевит  newsm47, да беше подействала и при нас банкет щях да вдигна, ама на, като е рекло че ще се запича детето и това е. От време на време за колорит се омацва работата яко в пампата, но честно немога да вдяна от къде е този резултат   newsm78 от Ганчевите буламачи май ще да е, че откак му давам от тях и се оправят нещата по малко.
Радвам се, че е започнало да ви обхваща празнично настроение. Украси, елхички, подаръци то това май е най-приятната част от празниците.
Ей, хвърлихте ме размишление каква е тая прословута вода с голия татко  newsm62, ма я разкажете, аз що не съм я мяркала, че гледам се разбулиха духовете с нея  Joy
Хайде лека нощ вече ви казвам, че трябва да се спи май. Незнам моя малчуган кога ще реши да се буди да яде тази вечер. Направо ме хвърля в оркестъра това дете всяка вечер изненада с това ядене направо сме тото 2 първо теглене кога ще се събудим да папаме. Как едната вечер може да издържи до 6:00 сутрината, че и до по-късно а друга да се буди в 2:30  #Crazy. Ей това нещо немога да го разбера, ама дано се нормализират нещата, че не ми аресва това положение.

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 22:38 от korneliia_h

# 68
Още една гъска да се разпише,че аз ако знаете колко постинга съм затрила.................`щото  сървъра редовно ме прецаква и почнах да си ги копвам преди да ги публикувам...ама нали все блея на 100 места и най-редовно вместо copy взема че натисна на delеte...и като ме знаете какви кратки и конкретни ги пиша..... #Cussing outама се надявям,че не се чува .... Embarassed
Корнелия,таткото бил готин,не гол.....но ако някой я намери рекламата да го пусне насам да го видим и ние/пък и окото да оплакнем/
StoneSour,вече трети път забравям,ама да си кажа-за ръцете,мажи ги,но гледай и като домакинстваш да слагаш ръковици-откакто се научих забравих за напуканата кожа и за чупливите нокти....
За подаръка на Ивчо/въпреки,че татито каза,че достатъчно му подаряваме пампи и пюрета и каши всеки ден/,но засега съм му харесала една играчка/такова едно дето се нанизват едни рингове на едно като пръчка,...ама ще видим.........но поне нещо детостава за гризкане ще има...

И сега да питам,`щото иначе цяла нощ ще го мисля Embarassed-rene_rs -ти 26 ли си? щото нещо не разбрах...пък за полет споменаваш ...и си от Русе.... newsm78 newsm78 newsm78
Сега си лягам-но ако не спя тая нощ,ще е от мислене.... Laughing
Лека и безаварийна от мен.................

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 23:55 от Анонимен

# 69
Абе мацки ... чай ся да ви питам Simple Smile

Вие давали ли сте на бебките водичка от компот???

Днес мойта майка като отвори един компот от вишни и сипа в шишето на бебка компот разреден с водичка и онуй ми ти чаве като зацока .... цялото шише омете, а за целия ден си отвъртя цял буркан компот.... а вода не обича да пие .... сок не обича да  пие .... явно компот пие #Crazy  пие го въпреки , че е доста разреден и не е много сладък .... абе шантаа работа

# 70
Айде да се разпиша преди да сте привършили и тази темичка...То как ми се спи, ама като гледам че от както съм го сложила да спи вече 6 пъти се събуди, направо не ми се ляга. Вече всяка нощ е кошмарна. мужду 12 и 02 часа, реве ужасно, направо се дере. А до сутринта продължавада се буди на всеки половин- един час. Ще се побърркам ей.
Както и да е, то при нас е все така, стига съм досаждала да пиша едно и също.

Корни, аз също следих бременноста си в Шейново и съм доволна. Платено, платено, но пък всичко ти влиза и не се разкарваш по разните му изследвания.Сега мисля, че таксата е увеличена. Аз също си търся нов гинеколог, щото със смяната на поредната квартира, ми трябва и нов такъв.
И още нещо...Отдавна беше питала как да обуздаеш апетита, ама нали съм заспа, докато пиша.  CrazyПонякога правя следното: когато ми се прилапа нещо, просто отивам към банята и си измивам зъбите. После рядко искам да си "цапам" устата с каквото и да било. Кофтито е че рядко се подчинявам на ума си  и да тръгна към банята, а завивам дирктно към кухнята и се напъхвам в хладилника. Mr. Green
Аз също съм виждала таткото с голото бебе. Готин е ! Joy

Боби, от както го захраних ака по 1 път, нормално ли е. Преди беше около 2-3 пъти. Да не би това да го мъчи по цяла нощ? newsm78 Ох, не знам вече, страшно неспокоен е. 90% от времето когато е буден се сърди, хленчи и мрънка. И на всичкото отгоре през деня или не спи или спи максимум 15-30 минути. Tired
Ох, пак се отпелснах, да се оплаквам, ама шъ мъ прощавате, нали сте ми дружки, да ми олекне.
Спокойна нощ на всички, аз отивам на нощно дежурство!
 Hug Hug Hug

# 71
Честит рожден ден на Люта чушка-да ни е жива и здрава и все така редовна в писането тук и все така страхотна мама на малкия юнак!!!

Емси,нормално е да акате по-нарядко...особенно ако сте на каши,картоф и морков,....банана също затяга....но аз писах вече-капвам по няколко капки захтин/и с рапично олио става/ и така нормализирахме акането...иначе безотказно действат и броколито и карфиола.....и тиквата,ако я ядете.....

# 72
  • Велико Търново
bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит Рожден Ден на Люта чушка!Желая ти много здраве,щастие,късмет,любов и всичко най-хубаво!Весел празник! newsm51

# 73

Добро утро   bouquet
Честит рожден  ден Лютю чушка -бъди най-обичаната и  щаслива мама на света  Hug

# 74
здравейте майчета,кокичета.Да честитя рожденния ден на люта чушка,именния ден на StoneSour.
По темите,за коледен подарък на малката ами има си една много хуибава играчка(бута едни топки и те се търкалят и излизат от различни места,незнам как да го обясна),кошара.дрешки,кош за играчки.За нас с тати ,няма да има нищо ,но е така нали принцеската ни трябва да има.
Да не забравя да кажа Мишел са добре има две прекрасни куклички,но няма време да пише.
За гърне,имаме си две и да си призная упорито го ползваме,от 2 седмици нямам наакан памперс и като я сложа си и пишка там,но просто не мога през 30 мин.да я държа та си пишка и в памперс.
Много се извинявам за глупавия въпрос,Камбанке,прочетох че миеш зъбките на Ивчо,били ми казала с каква паста и каква четка за зъби(извинявам се за въпроса).Ние ще лягаме че вчера само 4 часа сме спали и сме като зомбита днес.Целуваме ви с Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт