Люта чушка! Бъди много усмихната, щастлива и най-обичана 
emsy, и ние през деня спим по 15-30 мин и мрънкаме, кривим се и нищо не ни е интересно. Разбирам те миличка и много се надявам някой да сподели какво да го правя това дете. Обаче откакто сме при майка ми цяла вечер спи като се събужда веднъж към 2-3 ч. ама бързо го приспивам пак и спим до към 7ч. (а последно яде към 19.30ч), така че откарваме 12 часа без ядене.
Искам и да ти кажа , че за болничните още нищо не се знае, но разбрах защо спират майчинските ако детето е на ясла. Спират ги защото там децата са на държавна издръжка и ние плащаме само такса. Лошото е, че не са отпуснали поне месец за адаптация, но се надявам нещо да се промени.
Ето някои нови снимки от нас
http://snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=52
усмихнат и слънчев ден от нас

Така да се каже нощес бяхме на полеви условия.
Ох, хич не ми е смешно, ама... По-различно ми се струва от друг път. И като суче, боли. Дано скоро се отпуша, и да не се откаже нещо друго.

. Мамите дето вече са купили подаръците да споделят, че дано и на мен ми дойде добра идея
, след всеки опит за лъжъчка друго освен АМ, почват колики вечерта, а бебка е толкова ящтна, всичко иска, всичко и се услажда...

, но поне успях да се разведря. Няма да ви обяснявам след двудневен маратон от ядене, пиене и танци как се чуства човек, а като прибавиш 1200 км път...
Нещо съм загубила тренинг. Поне успях да събера малко тен, защото събота и неделя времето беше страхотно и се пекохме по бански.
Така че за момичетата от Русе