Грее в лампички елхата, бебчо ЮНСКИ пъха всичко във устата

• 11 088
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Добро утро!
 newsm59 Люта чушка! Бъди много усмихната, щастлива и най-обичана    Gift
emsy, и ние през деня спим по 15-30 мин и мрънкаме, кривим се и нищо не ни е интересно. Разбирам те миличка и много се надявам някой да сподели какво да го правя това дете. Обаче откакто сме при майка ми цяла вечер спи като се събужда веднъж към 2-3 ч. ама бързо го приспивам пак и спим до към 7ч. (а последно яде към 19.30ч), така че откарваме 12 часа без ядене.
Искам и да ти кажа , че за болничните още нищо не се знае, но разбрах защо спират майчинските ако детето е на ясла. Спират ги защото там децата са на държавна издръжка и ние плащаме само такса. Лошото е, че не са отпуснали поне месец за адаптация, но се надявам нещо да се промени.
Ето някои нови снимки от нас
http://snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=52
усмихнат и слънчев ден от нас  love001

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 08:48 от agne6a

# 76
Честит рожден ден на Люта чушка! Да си много здрава и щастлива с новият член на семейството!
Айде и утрото дошло! Hug
Ще се въздържа от кафенцето, макар и изкушително, защото вчера като пих ицял ден ми трепереха ръцете. Sad
Този разбойник заспа чак към 03 ч. Имам чувството, че преди малко съм се разделила с вас. Нощес от бяс го изнесох от спалнята в другата стая, хвърлих го в кошницата и след 30 мин. заспа. Там го и оставих. После се буди само два пъти. Tired Така да се каже нощес бяхме на полеви условия.
Най-гадното е че, нощес пак ми се запуши гърдата. На дърти години кърмчка! hahaha Ох, хич не ми е смешно, ама... По-различно ми се струва от друг път. И като суче, боли. Дано скоро се отпуша, и да не се откаже нещо друго.
Днес май ще ходим на ортопед, стискайте палци. Praynig
Камбанска, благодаря ти за отговора, това със зехтина съм го пропуснала. Embarassed Но всъщност ако един път на ден е нормално, да не го мъча детето.
Агнеша, хич не съм съгласна с тая нова тълкувка , (сигурно и ти така) ама тия управници мозък нямат. Сигурно и деца няма, тоя дето го е измислил.

# 77
 Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на Люта чушка! Пожелавам ти много щастие, здраве, любов и милиони бебешки усмивки!  newsm59  ura  bigdance2 nbirthday
Емси, писали са ти вече, но да кажа и аз - от педката знем, че като пораснат малко бебчовците е нормално да акат по един път на ден, а за запек се счита ако не са акали два дни, така че споко не ти е нервен от това че не ака, може би е период който ща отмине Peace
И аз съм в чуденки за подаръка на бебка - иска ми се да е нещо на което ще се зарадва истински, но май все харесвам неща за по големи дечица  newsm78. Мамите дето вече са купили подаръците да споделят, че дано и на мен ми дойде добра идея Simple Smile

# 78
 newsm59Честит рожден ден на Люта чушка!  nbirthday

Пожелавам ти здраве - то винаги е нужно,
щастието - то никога нестига,
мечтите - те винаги карат да се чустваш млад.
Бебка заспа и аз използвам намалението да си драсна отчета за деня .
Ние хапваме 4-5 пъти на ден.
8-8,30ч-АМ 180мл
12-12,30ч-супа
16-16,30ч-кисел
20-20,30ч -АМ 180мл
и ако се съдуди вечер също 180мл АМ
Лек и усмихнат ден. Целувки на бебчетата.

# 79
  • София
Честит празник Люта Чушка, бъди жива и здрава и много обичана!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, направо не ми се пише, чудя се вече какво да правя, ето и нашия режим на папане...
7.30- 8.00 -АМ
10.30.11.00 --АМ
13.30-14.00 -АМ
17.30.-18 -- Ам
21.00 -22.00 - АМ
Няма такива като нас Cry, след всеки опит за лъжъчка друго освен АМ, почват колики вечерта, а бебка е толкова ящтна, всичко иска, всичко и се услажда... Cry Cry
Не ми се пише, много ми е трудно и гадно.
Желая ви на всички весели празници! Hug

# 80
със закъснение: Даниелка, честит имен ден! Да ти е живо и здраво хубавото име и да ти носи много късмет! Flutter Hug

кафето е чудесно. споделям го, та макар и късно  Hug

Честит рожден ден на Люта чушка! Много здраве и много обич с твоите двама мъже! Бъдете щастливи!  Hug  bouquet

Валкирия, в компота има захар. Аз съм на мнение, че захар и сол не е препотъчително да се дава до 1 година. Натоварва се организма и по скоро бъбреците. И без това бебето не може да ги освоява тежки въглвхидрати като захарта. мое мнение
При нас слънцето се показа. Проби мъглата. Дано се очертае слънчев ден. Ужасно е като седим по цял ден у дома.

много усмивки и хубав ден
 55  Wink lovekiss

# 81
 newsm59 nbirthday newsm59 на Люта Чушка, с пожелание за здраве и безброй усмивки !!
Sonka, Митко много стабилно стои прав, браво на вас.
Aqne6a, Хрис е голям сладур и Боби често застава така в леглото. А вашия дюшек с наклон ли е или така ми се струва?
За подаръците- на Боби взех една играчка - жабче с три нежни мелодии , бутоните светят в различен цвят, има дръжка и става за дрънкалка, а отстрани крачетата са гризалки, хареса ми че е многофункционална. Но няма да е само това тази седмица ще видя още какво да купя може би някоя нова дрешка и ако намеря от онова готиното гърне,а на татито съм купила пуловер.
Много  Hug от нас.

# 82

Добро утро и от нас ! Coffee

И аз използвам намалението - спяща Нана и влизам да попрочета какво сте написали и да напиша каквото имам за казване.
Буболинка много ми стана мъчно като прочетох поста ти.Няма какво друго да кажа освен да те прегърна виртуално  Hug и да ти кажа че сигурно много скоро мъничето ще се оправи.Не ти се пише , но ако искаш все пак сподели какво ти казват докторите , води ли я на гастроентеролог? Хайде , дано следващият път да кажеш че сте по-добре fingerscrossed
Честит рожден ден на Люта чушка !Да е здрава , щастлива  и горда мама на един голям човек и обичана съпруга ! newsm51   Flowers Sunflower
emsy дано запушването бързо да мине !   Hands ThumbsupТи си знаеш какво се прави в тези случай , нали ?
Камбанска и таткото е гол и с много мускули ,той за това е и толкова готин  Embarassed леле много се заплеснах с този татко ама не съм виновна аз ами Мари Ана дето питаше за водата newsm78
Имате много целувки от нас и ви желая лек и спокоен безавариен ден! smile3521
Много подаръци за тези , който ще купуват Gift и много Коледно настроение за стоящите си на топло в къщи!  newsm35

# 83
  • София
Благодаря ви милички!!! Ето нещо за почепка:

Буболинка, а док какво казва?

# 84
  • Den Haag
Честит рожден ден на Люта чушка  bouquet  bouquet  bouquet

# 85
[Честит рожден ден на Люта чушчица! Желая ти от сърце много любов и хармония   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
!
Бебка се събуди,до после Grinning

# 86
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮТА ЧУШКА С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ ПРЕЗ НОВАТА 2007 ГОДИНА   newsm51
Буболина надяван се да няма проблеми, но най добре говори с доктор по- този въпрос... Прегръдки и целувки на вас от нас с Иванна   love001 hug thumbsup
agne6a пу- пу много сте готини  smile3521
Вили как е положението при вас надявам се, че сте добре и вече се оправяте ... Хиляди целувки от сем. Македонски за вас  kiss Flushed Big Ups
По въпроса за коледните подаръци ние днес ще ходим така, че като се върнем ще ви ги покажем... А за мама и тате микровълнова печка, че старата гръмна  coolcool
Лек ден от нас за сега и усмивки, че наближават много хубави семейни празници  smile3525 smile3525 smile3525

# 87
  • Варна
Пак здравейте!
емси, определено не са домислени нещата. Или тези дето пишат и приемат законите нямат деца или са им големи децата и яслите не ги вълнуват особено.
krasi 78, имахме дъска с наклон 30 градуса заради рефлукса на Хрис, но вече я махнах и сега спим на нормално положение на леглото smile3521
Буболинке, не се притеснявай, миличка сигурна съм, че всичко ще се оправи. И аз мисля(както казват дргите мами), че е най-добре да заведеш бебка на лекар.  Hug ви силно заедно с Хрис
Ние с подаръците сме още наникъде. Майка ми и баща ми купиха на дребния стол за кола, че кошницата скоро ще ни е малка. Ама иначе и аз незнам какво да купувам на малчо.
За бабите и дядовците реших да открадна от идейката на Дидка и да направя чаши със снимка на Хрис(Дидке не ми се сърди Praynig)
Тези дни смятам да отида до изложението в Спортна зала и да видя какво предлагат там пък на място да решавам какво да купувам.
  love001

# 88
  • Ямбол
 newsm59 nbirthday
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮТА ЧУШКА!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

# 89
Момичета да ви се похваля и оплача. Бях за два дена на коледно парти на фирмата, което беше организирано в Паничище. Не успях да си почина естествено  Stop , но поне успях да се разведря. Няма да ви обяснявам след двудневен маратон от ядене, пиене и танци как се чуства човек, а като прибавиш 1200 км път...  Sick  Нещо съм загубила тренинг. Поне успях да събера малко тен, защото събота и неделя времето беше страхотно и се пекохме по бански. Blush
През това време вкъщи нещата се влошили, защото баткото беше с кашлица и температура, но като съм тръгнала започнали да излизат пъпки и вече си имаме болен от варицела. Close  Така че за момичетата от Русе 26, Adela, Rene rs, Sonka  и Deb да кажа, че няма да си пътуваме за Русе, защото сме в 10 дневна карантина.
Сега се връщам да чета назад, че за последните 3-4 дни сте изписали много.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 12:04 от Penelopa

Общи условия

Активация на акаунт