Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 045
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Цитат на: 2 в 1
За Мери  

сега се сетих да ви питам, смеят ли се с глас вашите бебоци? Жужка по-скоро се киска отколкото да се смее с глас.

От сърце благодаря за огромния жест 2 в 1! Страхотни снимкиии, невероятна кукла си отглеждаш ама Flutter , пу пу да ти е жива и здрава! Много хитри очички има, леле какви ли ги замисля от сега Laughing . Нека много да те радва!
Ивката и тя от няколко дни се задъхва като се смее и аха аха да започне с глас.

Sim пия Матерна и Мултитабс, редувам един ден едните един ден другите, освен това и Зимафлор взимам че 4 зъба заминаха през бременността Sad , а по време на кърменето още повече се изтощаваме и изчерпваме. Знам че Мултитабс са леки и могат да се пият и по време на бременност даже, и съм ги пила.

# 106
Цитат на: Si Key
Цитат на: Мери

Сели страхотна снимка на Лори си сложила, как расте кукличката малка .newsm03  

Мерси  newsm76  Става тя дунда вече, няма да си стои все малокалибрена;) Ивката как е:)
Ееей, домъчня ми за теб   friendship

Ох и на мен многоооо Cry  Cry  Cry .
Слушай Сели само свиркаш и идвам, вече не ме свърта да знаеш!
А Ивката расте и ми е малка кротушка, никак не мога да се оплача от нея. Всеки ден спя до обед, кърмим се в леглото и обикновено се пробуждам само да и наместя цицата и отнасям плувката пак Sleeping, а тя щом е до мама няма проблем, гледка си, заспива си и така, сънливка ми е явно Blush .

# 107
Цитат на: Мери
От сърце благодаря за огромния жест 2 в 1!

иииииииих Мери, как ме е яд че не знаех че си рожденичка - щях да ти скрия и честитка сред снимките (а жеста хич не е огромен, дори не е голям).

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРИ

Нека живота те затрупа с подаръци. Бъди здрава и най-щастливата мама.

2 в 1 & бебе Надежда

# 108
Ей не знаех,че Мери имала рожден ден.Честито и от нас.Да си жива и здрава и ти и твоите дечица.
Didka, относно лишеите.Аз от малка имам по ръката.Не знам на какво се дължи. Аз се мажа с Лоринден А.Изчезва,но след време пак ги има. Не ми пречат,не сърбят,нито болят.Аз съм решила,че се дължи на някаква липса на витамин,ама дали е така и на какъв - не знам.Консултирай се с кожен лекар.
Мони,прочетох че пиеш противозачатъчни.Аз малко се колебая,защото пак се разпуших,та знам,че не е хубаво след някаква възраст тази комбинация.Какви хапчета пиеш и как да започна да пия,след като още не ми се е появил цикъл.Имам предвид,че нали се започва от първия ден.

# 109
А пък на нас ни излезнаха резултатите за оченцето на Тони - пневмококи.Та от днес ще слагаме капки.Обаче лекарката каза,че е най-вероятно да имаме запушен слъзен канал,така че ако не се оправи Тони до 4 месец,ще му сондират оченцето. #Puppy dog  #Puppy dog Ох ,знам че не е страшно,ама все не ми се иска да минемм през тази процедура.Знам,че е с пълна упойка и става бързо,ама Praynig

# 110
  • Germany
Мони,прочетох че пиеш противозачатъчни.Аз малко се колебая,защото пак се разпуших,та знам,че не е хубаво след някаква възраст тази комбинация.Какви хапчета пиеш и как да започна да пия,след като още не ми се е появил цикъл.Имам предвид,че нали се започва от първия ден.[/quote]

Аз също пуша, но моята лекарка ми каза че по новите хапчета били доста изчистени и не било чак такъв проблем, освен това опасната възраст е 36 пък аз имам още 6 годинки:) Иначе пия някви Ясмин които са нови /даде ми ги гинеколожлката/и първите 3 месеца са ми безплатни. Доколкото знам до месец ще ги пуснат по аптеките. Аз още немога да кажа манение защото съм на първата опаковка.

# 111
Цитат на: Moni
Мони,прочетох че пиеш противозачатъчни.Аз малко се колебая,защото пак се разпуших,та знам,че не е хубаво след някаква възраст тази комбинация.Какви хапчета пиеш и как да започна да пия,след като още не ми се е появил цикъл.Имам предвид,че нали се започва от първия ден.

Аз също пуша, но моята лекарка ми каза че по новите хапчета били доста изчистени и не било чак такъв проблем, освен това опасната възраст е 36 пък аз имам още 6 годинки:) Иначе пия някви Ясмин които са нови /даде ми ги гинеколожлката/и първите 3 месеца са ми безплатни. Доколкото знам до месец ще ги пуснат по аптеките. Аз още немога да кажа манение защото съм на първата опаковка.[/quote]
Ти си съкровище. #Milti На мене също ми дадоха тези моят гинеколог.Абе и той ми каза,че мога в смисъл още 2-3 години,аз съм на 32.Ще ги започна ,но още не ми е дошло и се чудя кога да ги започна. Явно ще трябва да му се обадя да питам Thinking

# 112
Мери, честит рожден ден и от нас !! Simple Smile от сърце ти пожелавам здраве, щастие, късмет и обич - колкото можеш да понесеш Simple Smile)

# 113
  • Germany
Мария, трябва да ги започнеш от първия ден на първата менструация! А тя би трябвало да дойде около месец след като си спряла да кърмиш.

# 114
  • Germany
Мери,
Честито и от нас!!!
Много щастие и любов!

# 115
Мери, и ние ти изпращаме една честитка за рождения ти ден.... newsm59

Много, много здраве, късмет и усмивки на теб  newsm51 и цялото Ви семейство!!!

# 116
Здравейте! Май от много отдавна не съм писала, но в къщи е една малка лудница. Ей, не съм мислела, че няма да мога да се оправя с две деца. Но, май така става.Каката беше болна преди Нова година, сега пак, направо ще откача. Таткото замина до Германия командировка  и дните са ми "прекрасни". А да не говорим за нощите. Едното пъшка от високата температура, другото реве, че е гладно. Направо съм се размножила.
Да ви питам/може и да сте го обсъждали, но не съм чела отдавна/ реват ли много бебоците. Моя ревльо е страшен. Реве и той не знае за какво. Всичко му е оправено, памперси сменени, нахранен, напоен, а той реве. И кака му беше доста ревлива, ама той води класацията. Когато не реве прави някакви зачатъци на усмивка, но да се смее с глас - тц. Коренно са различни с кака му. Някои казват, че момчетата са така, но аз съм виждала супер момчета-бебета.
 Ох, само ви се оплаквам, ама няма с какво да ви се похваля.

# 117
Маги, наистина те забравихме  Rolling Eyes но никак не ти е лесно като чета какво си писала  Confused аз оня ден нещо смотолевих на мъж ми, че пак искам да съм бременна, пък той вика - ние още едно не можем да отгледаме ти второ искаш Simple Smile и май си е прав Simple Smile всеки ден като ми се хили Танюшката съм готова за още пет Simple Smile  и всяка нощ като ми ревне в 4 часа сутринта и не ща никакви бебета повече  Imp направо се ошашаввам Sad
Иначе има дни в които не плаче почти, а има такива дето по цял ден си мрънка... ама повечко плаче през нощта за мое съжаление Sad
А каката оправи ли се вече ? здравички ли сте ?
дано да си дойде тати скоро да помага Simple Smile
имам една приятелка с бебе колкото нашите и дъщеричка на 4 годинки, та като знам при нея каква е лудница си представям как е при вас...
цунки на хлапетата и повечко да слушкат ти пожелавам Simple Smile

ПП: мъж ми като е бил бебе е ревял нон-стоп освен когато е спял .. ужасно .. Sick

# 118
От понеделник сваляме тъпата температура. През деня няма и вечерта я качва 38,8. Ужас! Днес пак има, но нито гърлото и е червено, дробовете са чисти. От какво я вдига незнам. Тати ще си дойде в сряда, та ще му го връча ревльо на него. Той много помага. Къпе го, през нощта като се събуди той го храни. Сутрин пак. Добре, че е таткото, че иначе някой ще "излети през терасата". Нервата яко ме гони, сигурно е от времето, защото не излизаме на вън. А и днешния сняг тотално ме разби. Аз живея в Симеоново и сигурно можеш да си представиш какво е при нас. Направо сме си в гората.

# 119
Момичета от сърце ви благодаря за пожеланията!

Мария и Маги стискам палци да се оправят дечицата по скоро че знам колко тревоги ви коства, а и те милите душици да не се мъчат. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт