Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 044
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами - искам да ви попитам давате ли чайчета и какви по точно давате Confused:  Малкия до сега пиеше чайчето на HIPP против колики, което е с анасон, копър и се чудя за по нататък с какво да продължа - дали да ми изпратят подобен на HIPP или някои други.

Благодаря ви Stuck Out Tongue
Приятно прекарване на уекенда Mr. Green

# 91
За Мери  

сега се сетих да ви питам, смеят ли се с глас вашите бебоци? Жужка по-скоро се киска отколкото да се смее с глас.

# 92
Дидка, ние ползваме чайче на Хипп за храносмилането (лайка, копър, звезден анасон - почти същия като твоя)
пише: лесно смилаем, успокоява в случай на стомашно разстройство, вкусен и освежаващ, за бебета от 1 седмица нататък
и Блевит Дигест (за храносмилане) - лайка и копър
Препоръчва се за симптоматично облекчение на храносмилателните процеси, които често са съпроводени с метеоризъм, флатуленция, диспепесия и мускулни спазми. Има антигазообразуващо и спазмолитично действие. Облекчава ленивото и трудно храносмилане.
аз съм си хапвала понякога от гранулираните чайчета  Embarassed и Блевит ми е по-вкусен

# 93
  • София
Цитат на: Мери

Сели страхотна снимка на Лори си сложила, как расте кукличката малка .newsm03  

Мерси  newsm76  Става тя дунда вече, няма да си стои все малокалибрена;) Ивката как е:)
Ееей, домъчня ми за теб   friendship

# 94
  • София
Цитат на: DidKa
Здравейте мами - искам да ви попитам давате ли чайчета и какви по точно давате Confused:  Малкия до сега пиеше чайчето на HIPP против колики, което е с анасон, копър и се чудя за по нататък с какво да продължа - дали да ми изпратят подобен на HIPP или някои други.

Благодаря ви Stuck Out Tongue
Приятно прекарване на уекенда Mr. Green

Аз не давам никакви чайчета, тя отказва да пие дори вода. Колики няма, а не знам за друго за какво може да се дава!?
Сега прочетох за чайчето за храносмилане, което 2 в 1 дава, но кога има смисъл да се дава? То и не знам дали дребното ще иска да пие, щото и сока от ябълка ми отказва Thinking

Цитат на: 2 в 1
сега се сетих да ви питам, смеят ли се с глас вашите бебоци? Жужка по-скоро се киска отколкото да се смее с глас.

Лори се опитва от време на време да си пусне и гласчето. Понякога като е накефена се опитва и да писка:) Издава разни звуци и сигурно не е далеч момента и на по-сериозното смеене с глас  Grinning  За сега така съм я улавяла да се смее на сън, кой знае какво сънува Grinning

# 95
здравейте малки и големи Simple Smile
Сега подред Simple Smile
Дидка, чайче давах от анасон до скоро заради коликите, но и го спрях, защото те понамаляха и ги има само понякога и тогава и давам капки. иначе си пие водица.
2в1, аз едно време имах едни много джиджини джинси и къси панталонки от втора ръка и супер им се кефех Simple Smile майка ми в Пловдив все още най-редовно прави разни "удари" от един такъв магазин Simple Smile
а пък за смеенет с глас.... хм... понякога издава едни такива звуци като аяяаааяяяеее Simple Smile което не знам дали е смях на глас Simple Smile)) но се хили доста за всеки случай Wink и като застана срещу нея и каквато физиономия направя и тя повтаря Simple Smile и като казвам АААА и тя зее с устица и понякога произвежда някакъв смешен гърлен звук Simple Smile абе душица Simple Smile

само дето тая нощ ми скъса нервите - рева от 4 до 6 ! Sad а почти беше отвикнала .. както и да .. ще се научи пак Simple Smile
цунки на бебоците Simple Smile

# 96
Аз пак се включвам...
Бобона от няколко дни имаше зачервено на бузката, точно до ушенцето.Чудих се какво е, мажех го с крем Здраве, но сега вече знам - лишейчета са Sad . Появиха му се и зад ушенцето.
Не знам какво да правя - някои от вас мами сблъсквал ли се е това?Може ви трябва да отида на лекар  #Puppy dog .

Много целувки Stuck Out Tongue на всички дами  - на сладките Таничка, Лори, Жужка, Тони, Ния, Надежда, Рая (дано не съм забравила някоя сладуранка) от Виктор newsm51

# 97
Относно лохиите - отдавна ги забравих, вече имам нормален цикъл даже.
А за смеенето - смеем се с глас вече, много е сладка  Laughing, особено като й говоря и ме слуша и почва да се смее   Laughing

# 98
  • Germany
Здравейте и от нас:)
Ние сме по добре и аз се надявам да ни се е разминало. Бяхме на консултация и всичко е ок:) За ваксината ще изчакам още малко да съм сигурна че не сме болни.
Иначе се смее много, но рядко с глас.
Исках да ви питам - вашите бебоци протягат ли се към играчките? Нашия според мен още не е разбрал че има ръце и може да пипа разни неща с тях. Е за косата ме хваща, но когато съм го гушнала. Ние му взехме активна гимнастика ама явно му е рано за нея.
А за лохиите - отдавна нямам, даже си имам цикъл, но понеже почнах противозачатъчни и сега си кървя 2 седмици вече:(

# 99
Дидка, хич си нямам представа какви са тези лишейчета ..  Sad  най-добре пусни, ако искаш една нова темичка, или си питай направо педито... аз дори не знам как изглеждат ...

А за протягането - Таничка още не се протяга. обаче чувствам как до ден два ще успее да си натика цялото юмруче в устата Simple Smile много време посвещава на подобни опити вчера и днес Simple Smile да не казвам, че май по цял ден това прави - бори се с ръцете си Simple Smile ту с едната ту с другата Simple Smile и леко се нерви като не успява де Simple Smile

Мони - дано наистина вече да сте оздравели и всички да е наред Simple Smile)

А знаете ли кога по принцип трябва да дойде цикълът след раждането ? аз още си нямам .. и не знам до кога трябва да го чакам....

Цунки на всички бебочковци Simple Smile

# 100
  • София
Цитат на: T o n i

само дето тая нощ ми скъса нервите - рева от 4 до 6 ! Sad а почти беше отвикнала .. както и да .. ще се научи пак Simple Smile
цунки на бебоците Simple Smile

Леле Тони, съчувствам ти, не ти е било леко  Sad  Горкичкото, сигурно и на нея не й е лесно. Гушкай си я при теб, пък дано да се успокои скоро  Simple Smile

А за цикъла - абе радвай се, докато го няма, все ще дойде няма къде да отиде Wink

# 101
  • София
Цитат на: DidKa
Аз пак се включвам...
Бобона от няколко дни имаше зачервено на бузката, точно до ушенцето.Чудих се какво е, мажех го с крем Здраве, но сега вече знам - лишейчета са Sad . Появиха му се и зад ушенцето.
Не знам какво да правя - някои от вас мами сблъсквал ли се е това?Може ви трябва да отида на лекар  #Puppy dog .

Много целувки Stuck Out Tongue на всички дами  - на сладките Таничка, Лори, Жужка, Тони, Ния, Надежда, Рая (дано не съм забравила някоя сладуранка) от Виктор newsm51

Най-добре наистина се консултирай с педиатъра, хубаво е да го види и ще ти каже по-точно какво е и как да действаш.
Мерси за целувките Wink Виктор си е голям сладур, а при толкова моми ... Stuck Out Tongue Целувки и на него от Лори Grinning Ще взема да си го запазя за зет;)

# 102
  • София
Цитат на: Moni
Здравейте и от нас:)
Ние сме по добре и аз се надявам да ни се е разминало. Бяхме на консултация и всичко е ок:) За ваксината ще изчакам още малко да съм сигурна че не сме болни.
Иначе се смее много, но рядко с глас.
Исках да ви питам - вашите бебоци протягат ли се към играчките? Нашия според мен още не е разбрал че има ръце и може да пипа разни неща с тях. Е за косата ме хваща, но когато съм го гушнала. Ние му взехме активна гимнастика ама явно му е рано за нея.
А за лохиите - отдавна нямам, даже си имам цикъл, но понеже почнах противозачатъчни и сега си кървя 2 седмици вече:(

Радвам се, че сте по-добре:)
С ваксината и ние изчакахме, защото Лори отначало не качваше добре. Ще й я сложат сега като направи 3 месеца, дано няма сериозни последствия.
Иначе протяга ръчички над играчките дето й висят над шезлонга и понякога ги бута доста силно. А пък като се надвеся над нея на моменти започва да ме опипва по лицето и зяпа с особен интерес. Още малко и ще започнат да си хващат играчките;)

# 103
Мери, в един от постингите ти пишеш, че взимаш витамини. Можеш ли да ми кажеш какви - аз пих Матерна за кърмачки, но нещо ми става лошо от нея, а в аптеката ми казаха, че щом кърмя, само матерна мога да пия.

# 104
  • София, "Младост 3"
здр мамчета и бебчовци!

много се радвам като гледам какъв страхотен клуб на ноемврийчетата сте заформили - само дето рядко успявам да се вкл или да чета всичко  Cry  но съм горда че мога да участвам тук
Много целувки на всички бебончовци!
Ние сме със страшен запек заради желязото, което пиехме заради ниския хемоглубин  Cry  та бебчо е малко капризен милото #Puppy dog
Може лишеите да са от козметика особено от препарати за къпане! С не твърде мазно, но хидратиращо кремче пробвай!

Общи условия

Активация на акаунт