Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 043
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • София, "Младост 3"
здравейте! все не мога да седна на компютъра да ви поздравя  Cry
нас ни пращат на рехабилитационни масажи - защото при раждането имаме ниски показатели поради загуба на тоновете и малко изоставаме с двигателното развитие  Cry
та от няколко дни усилено се занимавам да "играем" с бебо - да го катуркам, да го слагам по корем, да седим по мъничко с придйржане за ръцете и тем подобни...добре че му харесва и се забавлава
иначе аз ходих на гинеколог ама пак ще ходя утре, че нещо го закъсах - и това ако не си е "девствено" прихващане пък на  Mr. Green  Rolling Eyes  нещо май съм "гъбясала", но от къде - убий ме ако знам - не е от секс, не съм боледувала, не съм пила антибиотик....  Sad  Thinking
качик 20+кг, свалих в болницата - 5кг, в къщи още 5кг и сега от нерви май ще се опитам да си ги възстаяновя!  Imp  мене ме избива на хапване уви!!!
бебко лапа юмручето - невроложката каза, че на тази възраст "опознава" света чрез устата  Stuck Out Tongue  Mr. Green

# 76
Здравейте мами и бебончовци.
Вчера бяхме на консултация и реших да споделя с вас резултатите: 5,8 кг и 57см.
Сокчетата аз ги давам с лъжичка преди ядене и Мишо много ги харесва.
2 в 1 защо не пробваш първо да изцеждаш 50 -60 гр и след това да кърмиш(аз така правя). Проблема с мокрите тениски разреших по предложание на една продавачка в близкия бебешки магазин - понеж нямаше протектори ми предложи да използвам дамски превръзки (разрязани на две) пък и излиза по - евтино . Може да пробваш ако искаш.

# 77
Аз какво да кажа, че все още имам лохии Sad

Преди два дни ходих на гинеколог и всичко ми е наред Mr. Green  - и вътрешните и външните шевове са зараснали.Това е добре.....имам обаче хемороиди newsm09 , за сега не ме болят, а само кървят.

Бях се притеснила, че още ми тече, но сега съм по спокойна.
Накрая го попитах "Мога ли да правя секс?" luvbed .....и той каза ДА - стига да има с кого Wink  newsm12  - мойто мъж

2 в 1 много ти хубава моделката.....

# 78
Цитат на: 2 в 1

лелееее, ама вие сте страхотни Simple Smile) пу пу Simple Smile)
между другото искам да те питам това гащеризонче без ръкавки от къде и го шопна ? че аз се чупих да търся на мойта щерка такива и няма и няма Sad
а този вашия шезлонг много голям Simple Smile)

# 79
Цитат на: dorii
Здравейте от една октомврийска мама и бебе Вики. Много ви е готина темичката. Ако не се бъркам при вас бях чела че някой давал на бебчо адаптирано мляко и плодово пюре. Можете ли да ми кажете в какво съотношение? Ако съм се объркала сори. Целувчици на беборанчовците.

Аз аз Simple Smile не си се объркала Дори Simple Smile давам и ги 50/50 - колкото пюре толкова и адаптирано. и понеже бебка в момента ми амка по 180 а пък сместа се получава гъстичка и слагам половината бурканче пюре (на ганчев са по 200) и и правя 3 лъжички адаптирано което пак е 100 та общо и стават 200грама.
Цунки на бебе Вики Simple Smile

# 80
Цитат на: catnadeen
нас ни пращат на рехабилитационни масажи - защото при раждането имаме ниски показатели поради загуба на тоновете и малко изоставаме с двигателното развитие  Cry
та от няколко дни усилено се занимавам да "играем" с бебо - да го катуркам, да го слагам по корем, да седим по мъничко с придйржане за ръцете и тем подобни...добре че му харесва и се забавлава

Надинка, това заради кръвното ли мила ?? че и на мойта бебка и бяха ужасни тоновете (нали ти казвах, че затова ми предизвикаха раждането) - бяха като оверлог на шевна машина Sad но не са ни казвали да правим някаква специална гимнастика .. аз самоволна си правя някакви измислени упражнения всеки ден....
пък за гъбките не знам.. може и при раждането да са ти лепнали нещо от инструментите....

# 81
Дидка съчувствам ти за тези неволи с хемороидите Sad майка ми така има от моето раждане и знам как е ....

Сели, сигурно е много много сладурка Лоретка с трапчинки Simple Smile тя и без това ми е фаворитка с тези очички, ама сега съвсем Simple Smile)) хихи Simple Smile
мерси, че си споделила и съветите на Драганов Simple Smile хубаво е да се знаят тези неща Simple Smile

# 82
Тони, ако говориш за това то е столче за кола
аз ползвам този шезлонг, той е за анатомичен за вана, слагам една памучна пелена отгоре и е ОК, давам сокче в него и така поне успявам да опазя до някъде дрешките от плюещото бебе (пък и ръкавките, че ръцете все са и в устата), понякога се храним в него и дори се заиграваме, удобен и е явно (тук можеш да видиш снимката в реален размер)
розовото костюмче купих от бебшкия "Егоист" (в Бургас има такава верига, не знам дали ги има в С-я), дрешката е плюшена и много е сладка, комплект е с памучната блузка с дълъг ръкав, турски са, но са наистина "пипнати", цените в този магазин са повече от прилични и голяма част от търговците в Б-с зареждат от там (цената после е доста различна )
catnadeen, а с тези гъбки ........... мммм.... имаш ли такава жълта гадост? аз до сега не съм имала течение и не знам какво е това и какво да го правя, помислих, че вероятно се чистя, не ме сърби, не щипе и ........ какво е по дяволите
оправих си линка към снимката Embarassed

# 83
между другото Жу` също беше с тахикардия (беше се усукала в пъпната връв и губеше тонове, та 12 часа почти докато родя  бях на монитора под наблюдение). Обаче и на нас нищо не ни казаха за упражнения. Единствено кожичката и беше доста суха, че я бях преносила пък и част от водите ми изтекли ама аз хич не съм разбрала

# 84
Ааа, объркала съм се значи с това столче за кола, 2в1 Simple Smile аз понеже съм чувала, че има различни размери шезлонги и си помислих, че има и по-голям от нашия  Embarassed  Embarassed Simple Smile иначе и аз слагам една пелена отгоре, за да не се цапа Simple Smile
ох, аз пък забравих, че си в Бургас като те питах за гащеризона  Embarassed абе много съм разсеяна нещо : Embarassed Simple Smile
цунки на Жужка Simple Smile

# 85
  • София

Малее, като гледам снимки на ухилени бебоци и се разтапям:) Абе голям бонбон ти е Жужката, пу пу да не ти е уроки Wink

# 86
  • София
Тони и аз искам да купя някой такъв гащиризон на дреболинката, че взе да расте и си има нужда. Пък ме е избило на червено или оранжево, та искам нещо в такива цветове да й търся. Ама много искам червена дрешка, та даже казвах на нашия татко, като дойде свекърва ми на гости, да мръднем с него по магазините за дрешки за Лори:)
Знаеш ли, мисля си, че в Илиенци ще има голямо разнообразие на прилични цени, но не знам дали ще стигнем до там.

# 87
жълтичкото гащеризонче на горната снимка също е плюшено и е страшно сладко (на пчелички и слънчица), купих го от "Мания" ( Embarassed втора ръка), излезе ми 1,40лв. никога не съм искала да правя компромиси за детето, но ходих с едни приятели за компания и .................... е наистина има хубави неща (за 7-8 лв. се сдобих с жълтичкото гащеризонче, розовичко дънкено гащеризонче което обаче е малко и лятно и това означава, че никога няма да го облечем и зелен памучен анцуг на Warner Bros с Bugs Bunny, новичко с етикет и фиксирана цена 4лв?! - че нали иначе са на килограм)

# 88
за лохиите да ви питам (при мен като свъшиха и като се започна една жълта напаст .......... не си е работа), до кога ще се чистя, при вас така ли е? а на гинеолог?!? гениколог (абе както и да е) не съм ходила, сятам да го направя след първия цикъл

И аз все още се чистя #Puppy dog , веднъж жълто, друг път кафеникаво, че и розово е било Thinking .
За кърменето- аз от самото начало бях решила че ще кърмя дълго и си взех от многократните подплънки на Авент и не съм спряла да ги ползвам. Еднократните попиват повече, но не са рентабилни Wink .
А само едната гърда ли цедиш? Ако намалиш цеденето и кърмата ще се урегулира и няма да течеш толкова много. Най вероятно бебочеството ти го мързи да се мъчи и си е намерило лесното (ей много хитър народ се ражда бре), но си мисля ако настояваш повечко ще привикне пак. Не е трябвало да се предаваш когато е траяла кърмаческата ви стачка,но и сега макар и трудно можеш да оправиш нещата и да рахатясаш Laughing . При толкова много кърма... абе ти си знаеш най добре Flutter .

# 89
Цитат на: catnadeen
иначе аз ходих на гинеколог ама пак ще ходя утре, че нещо го закъсах - и това ако не си е "девствено" прихващане пък на  Mr. Green  Rolling Eyes  нещо май съм "гъбясала", но от къде - убий ме ако знам - не е от секс, не съм боледувала, не съм пила антибиотик....  Sad  Thinking
качик 20+кг, свалих в болницата - 5кг, в къщи още 5кг и сега от нерви май ще се опитам да си ги възстаяновя!  Imp  мене ме избива на хапване уви!!!
бебко лапа юмручето - невроложката каза, че на тази възраст "опознава" света чрез устата  Stuck Out Tongue  Mr. Green

Ще се оправите няма страшно, даже ще задминете наборите Laughing .
А за гъбките 100% е от болницата, и по точно от инструменитите Wink .

Все се каня да кажа и аз за кг ама нали няма с какво да се похваля та все забравям Embarassed . Ми то тъжна картинка, тумбака почти го няма, но килата не мърдат Imp . Значи- качих 20, оставих 10 и другите 10 не мога с топ да ги мръдна badscale , ама заради пустата кърма си хапвам все калорични храни Wink , а и с витаминки се поддържам здраво . Crazy

Сели страхотна снимка на Лори си сложила, как расте кукличката малка .newsm03

2в1 аз пак няма да гледам снимки .#Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт