Исках да ви питам - вашите бебоци протягат ли се към играчките?
ами Жу отдавна маха по рибите от музикалната играчка над леглото и ако ги наклоня и я повдигна с възглавница през кръстчето голям бой отнасят, обаче не може да се каже че го прави осъзнато, но пък от скоро (седмица може би) си дрънка едно коте-дрънкалка, като се събуди и започва да го бута, гука му понякога, аз се будя от него, а се случва и да го закача когато е нервна и плаче - докато приготвям млякото и няма кой да и обърне внимание, тогава е трогателно смешна, хленчи и си го изкарва на котето
. Още обаче не е хващала нещо сама, посяга, но не хваща, а започва да пърха и да маха по него. Слагала съм и дрънкалки в ръчичката и дрънка дълго, но едва ли знае че го прави.2 в 1 защо не пробваш първо да изцеждаш 50 -60 гр и след това да кърмиш(аз така правя). Проблема с мокрите тениски разреших по предложание на една продавачка в близкия бебешки магазин - понеж нямаше протектори ми предложи да използвам дамски превръзки (разрязани на две) пък и излиза по - евтино . Може да пробваш ако искаш.
всъщност и аз така правех (за цеденето де, че все ми бяха твърди като камък, а бебетата не могат да сучат твърди цици), но тя отказваше категорично да суче и бута гърдата. Сега я мори хрема, но като мине май ще я пробвам пак, ми някак още ми е трудно да взема решение. И с превръзките бях пробвала, ама преди ми бяха свръхчувствителни гърдите и не понасях допира на топлата мокра превръзка, сега обаче май малко се успокоиха и ще взема да пробвам, мерси че ме подсети.
Дидка, заведи бебчето на лекар мила, че лишеите са упорита работа нека компетнтен се изкаже. Аз си имам едни лишеи по наследство (и татко ги има, дълго ги няма, после пак се появяват, и изчезват и пак .......... напаст) Някъде във секцията за здраве на този форум имаше теми за себореен дерматит, атопичен и контактен май бяха. Потърси темите с търсачката и виж дали не е същото, но на всяка цена се консултирай с лекар.
Тони, що така прави Танюшка? Не свършиха ли вече коликите? ние ......... страх ме е да се похваля .............. абе май пу-пу да не я урочасам .......... има съвсем слабички и поносими и вече все по-често я виждам да се смее и гука, е сега има хрема което както знаете за бебе си е направо трагедия (трудно се храни, трудно заспива и спи неспокойно), но пък поне зная че не е нещо сериозно. Хей, хайде вече да оздравяват тези наши дечица, че да им се порадваме и ние (сърцето ми къса като е болна)
Аз посред зима се присетих ама смятате ли да водите бебоците на море? Замислих се, че нали ни е под ръка, а и това лято не ходех (проблемна бременост и забрана от чичо доктор) и вече ми се ходи
някой това всичкото прочете ли го
...много ми липсва тук в
снежната София
. 100 на 100 ще си идем
това лято, няма две мнения
!
и аз се сетих за тая серия