Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 050
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Цитат на: Ивана
"Чисто нова" от заглавието е за да се укажа като такава. Ивана е името на дъщеря ми (използвах него за регистрация защото моето - Силвия е заето), която се роди на 25 ноември - затова съм в тази тема - много ми харесва и мисля да се включвам... И така: "Здравейте на всички!" Целувки за бебовците и беболаните:)))))))))))))))

Здравей и добре дошла!!!
Относно ваксините и аз мисля да изчакам да попремине грипа и тогава да ходим на 2-та ДТК, щото в нашата поликлиника се влиза от едно място и е страшна лудница, вървим си с количката и ни кашлят от всички страни, предния път се ужасих Close

# 136
Здравейте и от нас на новите мами и техните бебчовци. Относно ваксинирането не знам дали е възможно да се повика педито в къщи.Но принципно не виждам пък защо да не дойде.Ние до консултацията имаме доста време - чак на 24.02.Надявам се да няма грипна епидемия,както се пише и говори.

# 137
здравейте,
на новата мама добре до6ла
а 6то се отнася за ваксините ние ве4е ходихме и вси4ко мина ок
поне за сега няма признаци за някакви зарази (да 4укна на дърво).Тъи като няколко дни ме няма6е мерси на мама Тони за комплимента за малкия бебо.

# 138
Цитат на: Moni
Мони,прочетох че пиеш противозачатъчни.Аз малко се колебая,защото пак се разпуших,та знам,че не е хубаво след някаква възраст тази комбинация.Какви хапчета пиеш и как да започна да пия,след като още не ми се е появил цикъл.Имам предвид,че нали се започва от първия ден.

Аз също пуша, но моята лекарка ми каза че по новите хапчета били доста изчистени и не било чак такъв проблем, освен това опасната възраст е 36 пък аз имам още 6 годинки:) Иначе пия някви Ясмин които са нови /даде ми ги гинеколожлката/и първите 3 месеца са ми безплатни. Доколкото знам до месец ще ги пуснат по аптеките. Аз още немога да кажа манение защото съм на първата опаковка.[/quote]

здравей
кога запо4на да пие6 хап4етата кърми6 ли.
аз мислех да ходя на гинеколог да ми изпи6е но о6те се двъомя
казаха ми 4е докато кърмя  не е желателно да пия

# 139
Exchequer, пратих ти лично съобщение.

# 140
  • Germany
здравей
кога запо4на да пие6 хап4етата кърми6 ли.
аз мислех да ходя на гинеколог да ми изпи6е но о6те се двъомя
казаха ми 4е докато кърмя  не е желателно да пия[/quote]

Здрасти:)
Аз не кърмя и също знам че не е добре да пиеш противозачатъчни докато кърмиш. Освен това доколкото знам кърменето предпазва от забременяване, но все пак попитай гинеколога си.

# 141
  • Germany
И ние ще чакаме с ваксините, че бебчо онзи ден пак беше с температура и вече съм се видяла в чудо. Иначе смятам да извикам педиатърката вкъщи а ако ми откаже ще викна частен лекар. При нашта също се влиза от отделен вход, но се чака ужасно много в една неотоплена стая с другите деца и това определено не ми харесва. Смятам до края на зимата да го водя само при частния лекар, а тази при която сме записани ще я викам само вкъщи за консултации.

# 142
Тони, къде си?  newsm03 днес те няма.... Радвам се за Таничка и за това, че си си поспала и  ти...и аз вече от няколко дни се радвам на 6-7 часов сън. Wink

Добре дошли welcome  казвам на новите мами.....в нашата темичка
мама Vessi и бебе Митко
Exchequer и бебе Моника
Силвия и бебе Ивана

от нашия юнак Виктор и мен Дидка.....
За съжаление на лекар сме чак на 9 март.....а до тогава какво да ги правя тези лишеи???
Гадна държава Sad

Мажа сега с преварен зехтин, крем Здраве....и така.....ще чакам Weary

# 143
Цитат на: 2 в 1
Тони, ами аз това питам, дали ще мога да ходя с бебката на плаж.

Ох, аз пак недочела и недоразбрала  Embarassed  Embarassed ама много съм разсеяна напоследък и все нещо оплесквам  Embarassed
аз на твое място бих си ходила на плажа с нея Simple Smile ще си рови крачетата в пясъка Simple Smile и ще и ги топкам в морето Simple Smile е, не за дълго естествено Simple Smile
А много гот, че бебка спинка толкова дълго Simple Smile Моята Таня кога ли и тя ще се научи  #Puppy dog една две нощи спи (с пауза посред нощ естествено, но без храна) и после още няколко ме съсипва да я дундуркам по цяла нощ  #Puppy dog

# 144
Цитат на: Exchequer
Здравейте момичета, не съм влизала във форума може би откакто бях бременна, но винаги, когато имам възможност ви чета. От скоро имам вече Интернет в къщи, така че се надявам да се включам по-честичко.
Аз си имам момиченце - Моника. Роди се мъничка - 2 800, 49 см. Сега вече е обаче 59 см и 4900 гр.

welcome  welcome  welcome
Да ти е жива и здрава малката сладурка Simple Smile само усмивки да ви носи вкъщи Simple Smile
Между другото и мерките ви при раждането и тези сега са почти като на нашата Таничка Simple Smile
Еха Simple Smile ей сега ходих и снимки да погледам (че докато изчета всичките писания:)) - много е сладичка Моника Simple Smile  photo пу пу Simple Smile

# 145
Цитат на: vessi
newsm03
Здравейте и от нас! Бебе Митко е със вас!
Все още се храниме от гърдите на мама и май предпочитаме и там да си поспиваме. Папкаме , когато си поискаме, а за соковете пискаме / чака ге с нетърпение/. Мраземе да сме самички , а най добре е да ни закачат и да ни се радват всички!  ylinfant

welcome  welcome  welcome
Веси, ако винаги така успяваш да ни пишеш в рими много ще ни радваш да знаеш Simple Smile много ми харесаха Simple Smile супер забавно е да се четат подобни постинги Simple Smile

# 146
Цитат на: DidKa
Тони, къде си?  newsm03 днес те няма.... Радвам се за Таничка и за това, че си си поспала и  ти...и аз вече от няколко дни се радвам на 6-7 часов сън. Wink

Ми аз такова.. ходих на козметичка днес Simple SmileSimple SmileSimple Smile че бях станала като мамут в крачката (с извинение Embarassed  Embarassed  Embarassed ) и трябваше малко да вразумя множеството косъмчета Simple Smile Оставих малката на Тати и айде в салона Simple Smile и процедурки на лицето си направих и въобще... мноооого гот Simple SmileSimple Smile
обаче се поизморих и ако Танюшката тая нощ пак проявява характер.... #Puppy dog

А за тези лишеи .. не знам.. дано да се оправят по бързичко ...

# 147
  • София
Привет момичета Grinning
Първо искам да кажа добре дошли на Exchequer (еееей, появи се най-сетне на хоризонта:), мнооого се радвам), vessi и Ивана! Чудесно е, че се увеличаваме Grinning
На maria_maria, magi99 (вярно, че те нямаше доста време) и Moni - дано дечицата ви да се оправят по-бързо и ви стискам палци!
Аз пък нещо се заубих последните дни, но Лори си иска внимание и това е Simple Smile  Дори като е в баща си е неспокойна и си иска аз да я взема, така онзи ден готвих едно ядене 4 часа. Иначе пък ми гука много и ми се хили  Grinning  Много се кефя като почне да си приказва на неин език Grinning Днес започна да посяга към една играчка Заек на Чико, много я харесва и на моменти дори се опитва да писка от кеф Grinning  Grinning С всеки изминал ден става все по забавна.
Абе не знам дали и вашите дечковци са така, но Лори винаги усеща като искам да я снимам, независимо дали е с камерата или с фотоапарата. Каквото и да взема, искайки да я снимам как се смее или как си гука, щом се усети веднага се вторачва в обектива и става сериозна, спира и хилене и гукане. Е, издебвам я по някога, но повечето пъти ме усеща, тарикатка;)
Тази нощ си направи и рекорда от към спане - като легна в 20ч. и се събуди към 3.30ч., но както я преместих в моето легло, така си заспа пак и така до 6ч., та чак тогава яде. До сега никога не е изкарвала толкова дълго да спи и да не яде, ще видим тази нощ как ще е:) Иначе през деня се храни през 3 часа по 140мл, а по някога си папа и повече, като храненията са й 6 за денонощието.
Пижамки още не ползвам, защото за сега детенце само си лежи и нищо друго не прави. Мисля си с тях да почнем след като стане по-активна, т.е. може би от 5-6 месец.
На море много ми се ходи, а аз съм и фен да заведа Лори на море тази година, само да ми е жива и здравичка. Ние с мъжа ми всяка година ходим и не смятам да лишавам и Лори от това удоволствие. Четох, че много мами са си водили бебчовците на море, значи не е толкова страшно:)
А за ваксината - ще се обадя на педиатърката да я питам кога ще е най-добре да идем. Там обикновено бебетата са с предимство и не чакат, кабинетите са отоплени и по принцип бебетата се пазят от болните.
Тони, как ми се ходи и на мен на такава екстра, но кога ли!? За това тези процедури си ги върша в къщи сама, като имам време.
Поздрави на всички мами и бебоци Wink  Grinning

# 148
  • Бургас
да се представя friendship, това съм си пак аз ама реших, че ника ми като бременна вече не е валиден и ми се прииска да се регистрирам с името си (то пък се оказа заето, но пък с този ник няма да има никакво съмнение, дори и в този който не е чел това, че аз съм си аз )

# 149
Първо да благодаря на всички за хубавото посрещане и на Яна за помощта. Пропуснала съм да пиша, че Моника се роди на 22.11 и сега не знам коя зодия е. Някои казват, че е скорпион, други Стрелец...
Миналата седмица бях на Детска консултация и моята педиатърка не посмя да сложи ваксините, защото беше сигурна, че има грипна епидемия и ги отложи за следващия месец.
Моника си спинка от доста време от 8.30-9.00 часа вечер чак до 5 сутринта, когато й е първото ядене за деня, а после я слагам при мен в леглото и си доспива до към 8.00. Така че горе-долу вече успявам да се понаспя. Вече й слагам пижамка.
А за морето сме решили категорично с татито да си ходим само двамата. Мисля, че и ние заслужаваме малко време само за нас двамата. Пък и Моничка ще бъде твърде малка за едно пълноценно моренце... Поне аз така си мисля.
Оххххх, иска ми се да пиша още, но Моника се събуди вече
Цункайте сладките бебоци от Моника и мен

Общи условия

Активация на акаунт