Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 047
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от нас!
Стая грипна епидемия ще се побъркам.Дано ни се размине на всички сладки бебчета и на техните майки.
Тони не проявява интерес към играчки все още.Само гука и казва едно смешно - абу.Вчера бяхме на терасата за малко,но днес смятам да не го извеждам.Много е студено,поне аз така реших.Тази сутрин Тони се събуди в 7,30 да яде от 22 часа последно. #Shocked  #Shocked Голям кеф за мене,но не знам дали и занапред ще е така.Дано Praynig
Все още го мъчим с капките за очи.Голяма игра пада,докато го излъжа да ме погледне.Тази сутрин вече нямаше толкова секрет.Дано да му мине.

# 151
А ама защо не ми се местят дните на лентичката.??????

# 152
Аз пак си направих,както се вижда. Grinning

# 153
Сели и мене Танюшката като реша да я снимам и веднага ме излавя Simple Smile и гледа в обектива на апарата и става сериозна Simple Smile и се налага да гледам отстрани и да я засмивам и снимам на посоки, защото не виждам дисплея Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Иначе не посяга  да хваща нищо още Simple Smile аз май казвах вече, че по цял ден се бори с ръцете си Simple Smile
И гука само с гласни букви Simple Smile съгласна още не съм я чула да каже Simple Smile

# 154
Цитат на: maria_maria
Здравейте и от нас!
Все още го мъчим с капките за очи.Голяма игра пада,докато го излъжа да ме погледне.Тази сутрин вече нямаше толкова секрет.Дано да му мине.

Ние спряхме да се морим с тези капки. Обаче и аз и ги слагах докато яде Simple Smile Тя е толкова съсредоточена като има нещо в устата, че нищо друго не може да и привлече вниманието Simple Smile
Нашето оче още сълзи лекично, но педито каза, че може да е стеснено слъзно каналче и сме щели да изчакаме до 5-6 месец, когато се разширявали лицевите кости. Като се разширели щели да освободят място и каналчето да се разшири и то. Така ми го обясни вчера по телефона Simple Smile
Каза само, ако някой ден много сълзи вечер след банята да и слагаме по две капки. Но нашите капки Фуситалмик или нещо такова беше.
А за коликите - и ние си имаме всеки божи ден сутрин след храненето в 6  #Puppy dog няма ли свършване това чудо...

# 155
Grinning Здравейте пак.
Митко е решил  всяка седмица да си /ми/  променя режима. Първо ядеше по 2 пъти на нощ, миналата реши , че ще спи по цяла нощ , тази че ще ляга в 23 и ще  става да яде в 3. През деня е пълна шоу програма. Спи дълбоко само ако изпие поне 40-50 мл сок / вода изобщо не иска, сякъщ е отрова/. Вашите деца пият ли вода?
 А като се разпее , пее , пеееееее.  Whistling

# 156
  • Бургас
Цитат на: vessi
. Вашите деца пият ли вода?

ами тя Жу май само от това живее (вода, чай и сок). Яде един ден и аз се зарадвам и после три дни хапва по 60-90мл. на хранене Вече си записвам кога по колко и ще я кажа на чичо Доктор така да знае, калпазанка.

# 157
Thinking Колко сок може да се дава?

# 158
Grinning Здравейте пак.
Митко е решил  всяка седмица да си /ми/  променя режима. Първо ядеше по 2 пъти на нощ, миналата реши , че ще спи по цяла нощ , тази че ще ляга в 23 и ще  става да яде в 3. През деня е пълна шоу програма. Спи дълбоко само ако изпие поне 40-50 мл сок / вода изобщо не иска, сякъщ е отрова/. Вашите деца пият ли вода?
 А като се разпее , пее , пеееееее.  Whistling

Аз ей затова реших да и направя аз режима на Таня Simple Smile защото всеки божи ден бяха различни сценарии Simple Smile затова взех нещата в свой ръце (все пак не е новородено вече) и и направих един режим по свое усмотрение Simple Smile голяма борба беше за нощното спане, но май започва да посвиква детето. макар и да има нощи, когато направо изперквам заради нея има и такива като снощната примерно, когато се буди два пъти, пие водичка и заспива пак Simple Smile и така до 6.20 откара днес Simple Smile
А иначе водичка пие. особено когато и по-тополо изпива по 300+мл на ден. аз по това познавам, че и е жега и веднага смъквам температурата (защото дрехи няма какви да и сваля - тя е само с боди и ританки) Simple Smile
Сокове още не съм давала заради коликите и не знам как стоят нещата с количеството....

# 159
  • София, Младост
Цитат на: 2 в 1
Exchequer, пратих ти лично съобщение.

Моля те ако не те затруднява ще изпратиш ли и на мен лично съобщение как точно се слага тази снимка. Предварително благодаря

# 160
  • София, Младост
Thinking Колко сок може да се дава?

Нашата педиатърка каз по около 40 мл. На моята Иринка обаче не й стига и аз й го разреждам с около 10-20 мл. преварена водичка.

# 161
Ние все още не пием сок, защото и наште колики са ужасни.На каката й бяха до 6тия месец, а как ли ще е при него? Казват, че при момчетата били по- дълго време. Е, като знам преди колко време бяха, представям си сега как ще е. Сигурно до годинка.
 Ваксините още не сме ги слагали. Нащо педи каза, че може даже от 4-5 месец. Така, че аз не бързам.Само противохепатитната сме слагали, когато беше на 1месец.
 Каката вече е по-добре/да чукна на дърво/. От вчера няма температура. Водих я да й правят изследвания, утайката й беше 22.Но се разминахме с антибиотика.

# 162
Хей, майчета и бебчета! Редовно ви чета, но рядко се включвам, та затова едва ли ме помните  Confused . Привет на новите попълнения тук! Бебе Ивана е родено на същата дата, като нашата Вероника Simple Smile . Исках да кажа на Мери, че не е необходимо да пие Цимафлуор, при положение, че взема Матерна. Мери, за твоите зъбки е вече късно да се повлияят от флуора, той в момента помага за бъдещите здрави зъбки на твоето Иве, но предозирането е вредно ,колкото и недостига, че дори и повече. Абе, много сложно го обясних...ако не си ме разбрала питай Simple Smile . Иначе ние растем и искаме непрекъснато да разглеждаме всичко, което ни заобикаля. Гукаме усилено и се хилим като репичка. Както се изказа Свекървата #Silly -добре сте я дресирали! Само на кърма сме и си ядем ,когато ни скимне. Като гледам всички вече си имате сериозен режим, само ние още се лигавим нещо. В петък сме при въпросният д-р Драганов. Не че ни има нещо, просто за собствено успокоение един профилактичен преглед. Радвам се, че всички сте в добро здраве, а на тези ,които не са пожелавам бързо оздравяване. newsm10
Айдеее, пак се разциврихме... до скоро..

# 163
Цитат на: magi99
Казват, че при момчетата били по- дълго време.

На мен ми е второ момче. Баткото ни имаше 1 ден колики?????
А бебо имаше до края на 1 месец. Всяко бебе си е различно. Tired

# 164
Моята дъщеря колики не е имала и не разбрах кога и излезнаха зъбките.Спеше непрекъснато и въобще кротко бебе.Малкият сега го мъчат колики.Пак сме на Саб. През деня почти не спи.Но поне през нощта спи.Та съм доволна за което. #Milti  #Milti

Общи условия

Активация на акаунт