Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 054
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Цитат на: Ивана
"Чисто нова" от заглавието е за да се укажа като такава. Ивана е името на дъщеря ми (използвах него за регистрация защото моето - Силвия е заето), която се роди на 25 ноември - затова съм в тази тема - много ми харесва и мисля да се включвам... И така: "Здравейте на всички!" Целувки за бебовците и беболаните:)))))))))))))))

Здравей от нас с Ивката! Heart Eyes  Много се радвам как се събираме все повече мами тук. #Milti

Тръшна ме грипа!:yu5: Еееей не можах да се отърва Cry . Сина го изкара преди няколко дни ама леко че е здрав голям мъж а мен ме повали яко и с Т cry . Педито doctor  ми каза по тела  phoneuu  да не допускам да кача Т над 38 защото тогава не трябва да кърмя и ще се минава на  Misc Baby Bottle  newsm45 , не разбрах защо Embarassed , нали теметарурата си е тампература, дали 38 дали 39 каква е разликата Thinking  Blush . Каза да вземам ефаралган като видя зора, бил безвреден и се давал и на новородени. Rolling Eyes  Да направя ударна доза оксцилококцинум тази вече през 2 часа да смуча по едно, а утре 3 пъти през деня- сутринта, на обед и вечерта. И да наблегна на витамини, някакви комплексни каквито аз си избера- аз си взех Мултитабс че са по леки уж. Да не спирам в никакъв случай да кърмя за сега, поне докато съм с ниска Т. Това е, дано Praynig  се оправя по скоро че всичко ме боли все едно съм пребита box. Днес си топих краката в гореща вода с морска сол.  Какво мислите за тези лекарства? И с какво друго да си помогна?

# 181
  • София
Цитат на: Мери
Тръшна ме грипа!:yu5: Еееей не можах да се отърва Cry . Сина го изкара преди няколко дни ама леко че е здрав голям мъж а мен ме повали яко и с Т cry . Педито doctor  ми каза по тела  phoneuu  да не допускам да кача Т над 38 защото тогава не трябва да кърмя и ще се минава на  Misc Baby Bottle  newsm45 , не разбрах защо Embarassed , нали теметарурата си е тампература, дали 38 дали 39 каква е разликата Thinking  Blush . Каза да вземам ефаралган като видя зора, бил безвреден и се давал и на новородени. Rolling Eyes  Да направя ударна доза оксцилококцинум тази вече през 2 часа да смуча по едно, а утре 3 пъти през деня- сутринта, на обед и вечерта. И да наблегна на витамини, някакви комплексни каквито аз си избера- аз си взех Мултитабс че са по леки уж. Да не спирам в никакъв случай да кърмя за сега, поне докато съм с ниска Т. Това е, дано Praynig  се оправя по скоро че всичко ме боли все едно съм пребита box. Днес си топих краката в гореща вода с морска сол.  Какво мислите за тези лекарства? И с какво друго да си помогна?

Милата ми Мери, какво става с теб бре!? Дръж се и не се давай на този грип. Дано не се влоши положението, яж лимони с мед, за да си подилиш организма. Не знам какво друго да ти кажа  Confused  А ако се наложи - нямаш ли замразена кърма? Не си спомням точно, но наскоро бях чела точно по този повод дали може да се кърми с висока температура (май в другия форум беше) и ми е останало в съзнанието, че може. Все пак се допитай до кърмещите мами с опит, най-добре ще те посъветват. Стискам ти палци бързо да се оправиш и да си кърмиш детенце:)
Целувки  Heart Eyes

# 182
Цитат на: yoli
Хей, майчета и бебчета! Редовно ви чета, но рядко се включвам, та затова едва ли ме помните  Confused . Привет на новите попълнения тук! Бебе Ивана е родено на същата дата, като нашата Вероника Simple Smile . Исках да кажа на Мери, че не е необходимо да пие Цимафлуор, при положение, че взема Матерна. Мери, за твоите зъбки е вече късно да се повлияят от флуора, той в момента помага за бъдещите здрави зъбки на твоето Иве, но предозирането е вредно ,колкото и недостига, че дори и повече. Абе, много сложно го обясних...ако не си ме разбрала питай Simple Smile . Иначе ние растем и искаме непрекъснато да разглеждаме всичко, което ни заобикаля. Гукаме усилено и се хилим като репичка. Както се изказа Свекървата #Silly -добре сте я дресирали! Само на кърма сме и си ядем ,когато ни скимне. Като гледам всички вече си имате сериозен режим, само ние още се лигавим нещо. В петък сме при въпросният д-р Драганов. Не че ни има нещо, просто за собствено успокоение един профилактичен преглед. Радвам се, че всички сте в добро здраве, а на тези ,които не са пожелавам бързо оздравяване. newsm10
Айдеее, пак се разциврихме... до скоро..

Йоли споко бе злато и ние сме с хаотичен режим, но това не ме тревожи, по скоро бих се изнервяла да гледам часовника и да следя кога да ядем. Така само я гушвам и тя като е гладна надушва веднага цицата, завира глава в гърдите ми, аз вдигам блузката и Ива се окачва веднагически.  Laughing Единсственото сигурно нещо при нас е че се къпем в 21ч и лягаме в 21.30, спим до 6-7-8 , различно, но без прекъсване. Снощи спа от 21,30 до 7.30ч- това са 10 часа сън Laughing .
Целувки на всички бебоци и беборанки с пожелание скоро да спинкат и те по толкова за да са по усмихнати милите им мами! Heart Eyes

# 183
  • Бургас
Exchequer, смени си линка в подписа с този (иначе правилно си ползвала таговете  )
http://www.bgphoto.net/photos/1005/o632427976869531250.jpg
коя снимчица си избра за аватар? опиши ми я за да ти дам линка и към нея, или пробвай да я сложиш сама (намалените са на този адрес
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1005&AlbumId=5089), в аватара не се ползват таговете  Flutter

# 184
  • Бургас
миличката Мери  Neutral Face , скоро да се оправяш. представям си колко е отвратително да си болен с малко бебче (изпадам в ужас да не ми се случва, че не знам как ще се грижа за малкото човече когато самата аз имам нужда от грижа), дано има кой да ти помага

# 185
  • Бургас
ох, бебата се буди гладна в 2 и в 4,45 и аз с риск да пратя по дяволите изградените вече навици за нощен сън двам, ама как да не дадеш, то се храни като мишленце
никой не ми е обещавал, че ще е лесно (ще се справя)

# 186
  • Germany
Мери, дано да се оправиш бързо, че знам какво е. Този грип е отвратителен. Съветвам те да си вземеш маски от аптеката за да не зразиш и бебчо въпреки че при нас не помогнаха особено, защото не можех да спя с маска ама все пак пробвай. И ако искаш давай на бебчето по половин ампулка витамин С на ден. Според нашта педиатърка е безвредно и помага. Стискам палци да мине бързо и леко!

# 187
Мери,дано се оправиш бързичко.Това с лимоните и меда е много хубаво.Аз го пия като ме заболи гърлото.
А Яна я подкрепям,защото всеки има правото сам да си избира начин,който му е най-удобен.И това,че не кърми не мисля,че ще я прави "лоша мама". Функцията на майката не се изчерпва с кърменето всички знаете.
А да ви се оплача малко настрани от темата.В класа на дъщеря ми двама юнаци решили,че ще бъде добре да се забавляват,ако смъкнат гащите на едно друго момченце от класа. И то милото се разплакало.Много ми домъчня за детето и се чудя какви деца растат понякога. Thinking  Thinking

# 188
  • Бургас
maria_maria, децата са понякога неосъзнато жестоки. Няма да забравя как брат ми като малък ходеше на лов за гущери, после ги дереше и сушеше кожата между страницата на книга (един бог знае за какво му е била). Леле как му се кара татко като разбра........... А всъщност брат ми е много добър и кротък младеж, просто някой трябва да им каже, че така небива.
Надежда като я нападнаха вчера коликите отново .............. и днес още не са си отишли, плачка миличката ми, гушкаме се ... излязъл ми е херпес на устната и не мога да си я целувам, днес ли пък трябваше да се случи
и пак кървя, мъничко ама ........... какво е това нещо незнам (май си го връща за деветте месеца дето го нямаше)
Moni, аз витамин С давам по една ампулка дневно, че Жу нещо е сополива и киха (по половин сутрин и половин следобед, от тия мъничките - 2мл.)

# 189
Цитат на: maria_maria
да ви се оплача малко настрани от темата.В класа на дъщеря ми двама юнаци решили,че ще бъде добре да се забавляват,ако смъкнат гащите на едно друго момченце от класа. И то милото се разплакало.Много ми домъчня за детето и се чудя какви деца растат понякога. Thinking  Thinking

Ей заради такива изродчета одобрявам боя като възпитателно средство !

# 190
Ей, маминки да ви се похваля !! Simple Smile не можах да се сдържа Simple Smile Танюшката май влезе в режима дето и налагам вече две седмици Simple Smile От 3 нощи спи до сутринта без да се налага да я вземам и дундуркам през нощта Simple Smile като се размрънка ставам, давам малко водичка както е в леглото, тя помрънква още малко и си заспива до сутринта Simple Smile дано вече да е свършил тормозът окончателно Simple Smile две седмици ми костваше, ама съм доволна от резултата Simple Smile сега може и тати да започне да спи при нас, а не да се мести в другата стая посред нощ като ревне беболинка Simple Smile Ами това е Simple Smile не мога да си намеря място от кеф Simple Smile дано да продължава така Simple Smile

ПП: Мери, оправяй се бързо миличка!!! Стискам палци да го събориш тоя грип възможно най-скоро! Simple Smile)

# 191
  • Germany
Тони, от няколко дни все се каня да те питам и все не остава време.... За вашия шезлонг - имаш ли идея до колко месеца се побират бебоците в тях, че се чудим дали да купим на малкия ама ако ще е за още месец два май няма много смисъл. Аз сега го слагам в столчето за кола, ама не му е много удобно и не смея дълго защото не е съвсем легнало....

# 192
Цитат на: Moni
Тони, от няколко дни все се каня да те питам и все не остава време.... За вашия шезлонг - имаш ли идея до колко месеца се побират бебоците в тях, че се чудим дали да купим на малкия ама ако ще е за още месец два май няма много смисъл. Аз сега го слагам в столчето за кола, ама не му е много удобно и не смея дълго защото не е съвсем легнало....

Мони, ами нашият шезлонг е като столче. В смисъл, че за да я слагам сега в него без да е седнала съм и сложила една хавлиена кърпа на извивката и отгоре пеленката, за да стане по дъговидна извивката. Но постепенно ще махна кърпата и ще си я слагам да седи вътре. Той има няколко положения, така че дори и крачетата да са и като при седнало положение, шезлонгът се накланя назад и тежестта пада на гръбчето и няма проблем. МИсля да си го ползвам още доста време, след месец два да я храня вътре преди да може да седи в нормално столче за хранене и така. Една позната продължава да си го ползва, а бебка е на 8 месеца....
Нашето са справка е на чиполино - 65 лева мисля
Мисля, че не е лоша инвестиция Simple Smile

# 193
  • Бургас
да ви се похваля, нали все ви разказвам за котето дето Надежда все се заиграва и го пердаши, понякога му гука, понякога мрънка и му се оплаква ............. от днес вече го хваща самичка, държи го минута две после го пусне и пак започва опити да го хване (аз пък грабнах апарата и ........... photo

# 194
Хехе Simple Smile браво на Жужка Simple Smile страшно е координирана трябва да се признае Simple SmileSimple Smile Много е сладка Simple Smile
Аз нали ти казвах, че Таня още се бори да си лапне ръцете пък за хващане въобще не може да се мисли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт