Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 053
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Ухааа! Къде назад ни е отишла темичката Simple Smile Я да я изкарам по-напред Simple Smile
Исках само да ви кажа, че съм направила едно безмълвно филмче на Таня как се мъчи да си налапа ръчичката Simple Smile
някой ако има по-голяма поща и иска да го види мога да му го пратя Simple Smile то е една-две минутно Simple Smile
Цунки на всички бебоци и стискайте палци пак да спим цяла нощ Simple Smile

# 196
  • Бургас
Exchequer, от снимките видях, че бебе Моника има активна гимнастика  Stuck Out Tongue  заиграва ли се вече с нея? аз мислех да я прескочим тази екстра и да не купуваме на Надежда ама като видях вашата една шаренка и сладка чак ми се прищя аз да се заиграя  Laughing

# 197
  • Бургас
вярно темичката доста изостанала, намерих я на 4 страница!?! това не ми се беше случвало. Спокоен и здрав сън желая на Таничка, та и мама да поспи. Жу` се събужда да папка два пъти предната нощ, дано не и се развали досегашния график и това да е само инцидентно. Морят я пак колики миличкото ми бебче

# 198
Какво е активна гимнастика?

# 199
  • Бургас
Цитат на: evpraksia
Какво е активна гимнастика?

горе на снимката, килимче с извита/и дъга отгоре и висящи играчки, детенце маха, дърпа ги и ........... в последствие се учи да се изправя като се набира на дъгата, такива работи
като ги гледах преди, доста скъпичко ми се стори (около 70лв ако не се лъжа, сигурно и по-евтини има ама цената малко ме шокира)

# 200
Гледам я в ДаНет:
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=800
дали си струва парите това нещо, доволни ли сте?

# 201
  • Бургас
ами и аз това се питам, че никак не е евтинко, пък и за покъщнината на бебе май ще трябва да опразваме вече една стая (столче и масичка за хранене, столче за кола, количка, личен леген, корито, стойка, сушилник и постоянно прескачам дъската за гладене, че хич не намирам смисъл да я вадя от стаята, бъдещи покупки: кош за играчки, колело, проходилка (аз не съм против тях)
аз нещо друго си харесах в Метро ама ако намеря картинка ще ви го покажа за мнение

# 202
Цитат на: evpraksia
Гледам я в ДаНет:
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=800
дали си струва парите това нещо, доволни ли сте?

Тая на Чико е доста скъпа. Има на Чиполино две, едната е към 35лв, а другата към 45. В МЕТРО видях една, която отгоре има нещо като покривало и става като палатка. Много ми хареса, но не видях цената. В МАРТИСА я има за 55лв. В МЕТРО сигурно ще е по-евтина. Там има и други, но те са без килимче.

# 203
Цитат на: magi99

Тая на Чико е доста скъпа. Има на Чиполино две, едната е към 35лв, а другата към 45. В МЕТРО видях една, която отгоре има нещо като покривало и става като палатка. Много ми хареса, но не видях цената. В МАРТИСА я има за 55лв. В МЕТРО сигурно ще е по-евтина. Там има и други, но те са без килимче.

Мерси за инфо-то, 95 лв си е бая пара

# 204
  • Бургас
ми няма го в този каталог на Метро, а на сайта незнайно защо няма от къде да отвориш стар каталог, та наричаше се нещо от типа на "надуваем бебе център", изглеждаше като басейн, но с по-височки стени, също имаше такава дъга (надуваема) на която да слагаш играчки. стори ми се интересно, лесно е да го смоташ в някоя чанта, бебето ще е на въздушна възглавница и ще е изолирано от студения под, ще го оставиш да си пада колкото си иска - нали няма къде да се удари и струваше ......... ми забравих цената на малко под 30лв., имаше го в новогодишния каталог и не съм го виждала на живо (може пък и да е отврат)

# 205
Цитат на: Яна (2 в 1)
имаше го в новогодишния каталог и не съм го виждала на живо (може пък и да е отврат)

В МЕТРО трябва да се отиде и да се види това, което човек търси, защото като гледаш в каталога нещо и си викаш "Ей това е супер", а като отидеш на място и виждаш, че е пълен боклук. Не всичко естествено. Аз утре ще ходя на консултация с бебо, но в петък отивам в МЕТРО и ще ви разкажа какво съм видяла. Ще си запиша и ценички ако искате.

# 206
  • София
Тони, поздравления за спането;) Ние също от 3 дена правим по-дълъг сън и да видим дали така ще продължи и за напред:)
Яна, Жужка върви много добре, супер:) Наистина е голяма сладурана  Grinning
Тази активна гимнастика и на мен много ми харесва, но все още се колебая за нея. Тези на Чиполино са също много хубави (мечето и пеперудката), но не са толкова шарени и с наситени цветове като тази на Exchequer. Тази каква марка е?
Иначе Надуваемия бебе център по описание интересно изглежда, ще трябва като идем следващия път до Метро да го разгледам по-подробно как изглежда ако го има де;) Ще чакам с нетърпение, Маги, да разкажеш:)

# 207
Благодаря момичета за подкрепата Heart Eyes , днес съм малко по добре (или просто съм се стегнала на мах). Сега дебна Ивката да видим дали лошата мама не я е заразила Confused  и нея че то няма как нали денонощно сме двенките, няма как да я изолирам от себе си.
Браво на вече спящите бебоци на Сели и Тони,дай Боже вече така да сте! Нека си починат сладките мами Laughing .
Яна искам да ти разкажа за това което си гледала в Метро. Моя комшийка го има и съм наясно с предимства и недостатъци. Значи най лошото е че няма отмирисване тази гума или каквото е там, много силна миризма има. Другото което е детето няма видимост когато е вътре (макар горната част да е прозрачна на пръв поглед), и не иска да стои та Краси (комшийката ми) не надува горната част и фактически го ползва ниско като басейнче. Трето- отдолу не е изолирано а е на пода и тя е сложила сгънат на 4 китеник. Струва ако не се лъжа 27лв , помня че тя наскоро го купи точно от Метро защото нейния палавник няколко пъти  пада от спалнята и целта на гумената кошарка беше да го задържа на сигурно място Wink . Ами това е от мен, дано съм помогнала. И да се пазите много от грипа! Praynig
Целувки на всички сладки ноемврийски бебочества! Heart Eyes
(иха ако има любопитни-долу съм дала линк на снимка на баткото)

# 208
Мери,ама вас още ли не ви тресе пуберитетът?  Grinning  Как прие баткото Ивката? Защото моята дъщеря много обича малкия и рядко ревнува.  Wink Ние с нея имаме особена връзка,тя беше 3,5 год когато се разведох и ми беше голямо приятелче.

# 209
И ново двайсет тази нощ.Тони се събуди да яде в 3,30 #Shocked Беше започнал в 6 часа,ама вчера реших да яде на 4 часа и ето го резултата.Открих,че това мъниче има страшен характер.Той диктува режима.С каката аз и правех режима,както ми беше удобно. Но вече дигнах ръце от него. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт