Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 039
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Мери, нашта кака се влюби  във вашия батко. Тя като види някое готино момче и вече почва с фантазиите си, как щял да я води на дискотека, как ще й се обажда по телефона. Мани , мани. Ако от сега е такава влюбчива, как ще е по-нататък.

# 211
Цитат на: magi99
Мери, нашта кака се влюби  във вашия батко. Тя като види някое готино момче и вече почва с фантазиите си, как щял да я води на дискотека, как ще й се обажда по телефона. Мани , мани. Ако от сега е такава влюбчива, как ще е по-нататък.

Thinking Ами и ние сме така. След години се виждам да будувам на терасата.

# 212
Отново да благодаря на всички  и най-вече на Яна, за съдействието относно картинките. Дано този път съм успяла да я сложа както трябва, ако не, ще ме извините, че отново съм нарушила визията на страницата.
Моника обожава активната гимнастика. На онази снимка тя е на около 40 дни вече се заглеждаше. Сега не само маха с ръчички да удря висящите играчки, но ги и хваща... Много съм доволна. Така се забавлява самичка около двайсетина минутки.. Пеперудата ми я донесе сестра ми от Швеция и не е някоя известна марка, за да ви кажа. Долу на килимчето има една калинка, която може да се пъхне в джобче, огледалце и още едно по-голямо джобче, така че като порасне, може да се обърне по коремче и пак да си играе...
Напоследък Мончето има много колики и затова не успявам да влезна в нет-а. Много плачка горкичката...
Яна, подкрепям те напълно за решението ти да спреш да кърмиш... Някъде бях чела, че за да са щастливи бебчетата, трябва първо да са щастливи и доволни майчетата. Така че според мен си на прав път. Бебета много усещат напрежението в мамите. А малката е голяма сладуранка.
Мери, оправяй се бързо, аз също бих ти препоръчала мед и лимон, много помага.
На СиКей Лора много пухкавичка е станала, голяма е красавица, колко кг е вече? Тя май също се роди лекичка като Моника?

# 213
Маминки, ден спахме до 6.30 Simple Smile можеше и до 7 да откара, ама не посмях да изчакам, защото се размрънка, а в такива случаи често пъти започва ужасен плач, още преди да е отворила очи Simple Smile та си рекох айде да не будим съседите пак толкоз рано Simple Smile
Ние активна гимнастика решихме да не купуваме. Най-малкото у нас вече е претъпкано и просто няма къде да се сложи това чудо Simple Smile Аз ще си я занимавам и така Simple Smile
Цунки на всички бебочки и бебочковци Simple Smile

ПП: все още се борим с ръцете Simple Smile

# 214
2 в 1, ти ме разби, сега виждам, че се отказваш да кърмиш, не защото нямаш кърма  Shocked
Сигурна съм, че знаеш какви са предимствата на кърменето, няма да ги изброявам.

Успех каквото и да решиш!!!

# 215
Да ви се похваля - днес ходихме на консултация и сме вече 6,050кг и 57,5см. За сравнение - роди се 2,970кг и 49 см. Педито ни се скара, че пак е качил много. Ама какво да го правя тоя лакомник. Давам му по 130. Ние сме на Хип и там мерките са по-различни. 130 вода с 4 мляко, а следващото е 165 вода с 5 мляко. Сокче още няма да давам заради коликите. Ваксините ги оставихме пак за по-нататък. Скара ни се, че все още си държи лапичките свити в юмручета. И като му премери глава 42,5см каза, че много му е пораснала. Незнам колко трябва да бъде, а и в суматохата забравих да питам.

# 216
Маги, точно в нашата темичка една мама (за съжаление не си спомням коя беше) беше написала нормите за главичките. Мисля, че в предното "издание"  - ноемврийчета ... 2 Simple Smile
Ако искаш погледни там
нашата глава на последната консултация преди месец сега погледнах е била 37.2
сега предполагам ще е още повече но не знам колко Simple Smile
а за храненето само да ти кажа, че една мерителна лъжичка адаптирано мляко е около 5 грама Simple Smile
така че 130 вода с 4 лъжички мляко правят 170 грама хапва детето Simple Smile не знам дали се сетила, ако си - сори Simple Smile
Мисля, че сте си екстра на килца Simple Smile и аз очаквам сега на 11ти като идем да се мерим да сме някъде там, а Таня се роди 2700 Simple Smile
само дето е малко по-дългичка - предния път беше 59см, сега ще видим Simple Smile
екстра сте си мен ако питаш Simple SmileSimple Smile

# 217
маминки, малко офф Simple Smile
Колко годинки разлика според вас е най-добре да имат децата в семейството ? Питам, защото нали си имаме тук мами с по 2 дечица и са по наясно Simple Smile аз се чудя дали не искам още едно бебе сега и не мога да измисля Simple Smile хем пак ми се иска да съм бременна, хем си представям после как ще ми се отели вола, като имат такава малко разлика...хем ако не е сега не знам кога да е ... Simple Smile абе.. сложно ми е Simple Smile дайте мнение Simple Smile

# 218
Цитат на: T o n i
маминки, малко офф Simple Smile
Колко годинки разлика според вас е най-добре да имат децата в семейството ? Питам, защото нали си имаме тук мами с по 2 дечица и са по наясно Simple Smile аз се чудя дали не искам още едно бебе сега и не мога да измисля Simple Smile хем пак ми се иска да съм бременна, хем си представям после как ще ми се отели вола, като имат такава малко разлика...хем ако не е сега не знам кога да е ... Simple Smile абе.. сложно ми е Simple Smile дайте мнение Simple Smile

И аз се интересувам, и аз искам да съм бременна, ама ще изчакаме поне до 1 годинка

# 219
Ами от личен опит не бих ви съветвала толкова скоро.Гледането на детето след 1 годинка е доста изморително.Иска си много внимание.Най-добре по мое мнение е да имат 3-4 години разлика. Пък вие ме убихте,как ви се ражда толкова скоро. #Shocked  #Shocked
Моята дъщеря е на 9,но да ви кажа като се върне от училище иска и тя внимание.Пък уроци,домашни.Добре че таткото е на свободна професия,та ми помага,защото бебо хич не спи през деня.

# 220
Цитат на: maria_maria
Пък вие ме убихте,как ви се ражда толкова скоро. #Shocked  #Shocked

Мими,  на мен ми се бременее, не ми се ражда Simple Smile знам, че звучи малко детско, защото къде бременеене без раждане, ама това е то Simple Smile а тати иска точно 3-4 годинки да минат. аз пък му викам дето 3-4, там и 5-6, барем 6 да са, да може да ми помага Simple Smile
ние с брат ми имаме 6 години разлика и мама винаги е казвала, че много съм помагала и не и е било много трудно Simple Smile

# 221
Пък вие ме убихте,как ви се ражда толкова скоро. #Shocked  #Shocked

На мене направо ми се ражда, ми то няма време, ако искам и 3-то ще го раждам на 40  Close
Така е като поокъснееш  Rolling Eyes

# 222
Мери,ама вас още ли не ви тресе пуберитетът?  Grinning  Как прие баткото Ивката? Защото моята дъщеря много обича малкия и рядко ревнува.  Wink Ние с нея имаме особена връзка,тя беше 3,5 год когато се разведох и ми беше голямо приятелче.

Laughing  Laughing  Laughing Тресе ни и още как и то ни е друснал от преди 2г Crazy . Иначе е много любвеобвилен и е влюбен в сестра си, мисля че  е щастлив от присъствието й в живота му. На първо място защото сега си има истинско семейство и той е израснал само с мен, беше на 3 когато си останахме само двамата и после не е виждал повече баща си. Сега с удоволствие казва "татко" и "сестра ми" и много им се радва а аз два пъти повече защото виждам че може да оцени от сега наистина стойностните неща в живота. Мария дали пък ние с теб не сме създали и възпитали по този начин едни наистина добри човеци а? Thinking Дано!!! Praynig

# 223
Цитат на: magi99

хехеехх Маги не е лесно а, сега са много напред с материала децата лелеееее ooooh! . Ама няма лошо Sunglasses . Дай на каката снимка че да видим баткото какво ще каже newsm76 , де да знаеш може пък един ден married  Laughing

А пък Мария за режима какво да ти кажа Crossing Arms , майчета хич и не се надявайте с тия скорпита на глава да излезем. Примирявайте се и си свиркайте Whistling !

Момичетаааа аз още в родилния си поплаках за тумбачето Cry , колко е хубаво да е пълно и да ритка, preggo  да усещаш новия живот под сърцето си, да чакаш с трепет новини за пола и размерите, абе кой каквото ще да мисли това да станеш мама си е най великото нещо на света! Само да сме малко малко по добре финансово и хич не се замислям за 3-то и то скоро. И наш тати е на същото мнение ( и той удари трийсетака) и сега обмисля да ходи на една мисия до Босна та белким закърпим положението Thinking . А иначе който има време нека си изчака 3-4г особено ако няма кой да помага.
Целувки!

# 224
  • София
Цитат на: Exchequer
На СиКей Лора много пухкавичка е станала, голяма е красавица, колко кг е вече? Тя май също се роди лекичка като Моника?

Правилно си забелязала, Лори също се роди лека - 2,850кг и 50 см., но после спадна до 2,650кг, а и първия месец почти не качи. За това сме и малко назад, но още малко и ще е съвсем в норма. Не знам сега колко е станала, не сме я мерили от 10 януари, но другата седмица ще ходим на консултация и тогава ще се разбере. Определено е натежала доста, пък се е и издължила;) Тогава май ще й слагат и ваксините, че нали пропуснахме предния път.

Искам да попитам дава ли се нещо превантивно преди ваксините? А за след това ако има температура, какво използвахте - Панадол, Калпол, свещички ..., че то много работи и не знам какво да взема Confused

Общи условия

Активация на акаунт