Аз си взех Панадол Сели по препоръка на педито, и макар че не се наложи дадох една доза надвечер профилактично. За панадола знам че е с парацетамол и е най безвреден, не знам останалите на каква основа са

аз се чудя дали не искам още едно бебе сега и не мога да измисля
хем пак ми се иска да съм бременна, хем си представям после как ще ми се отели вола, като имат такава малко разлика...хем ако не е сега не знам кога да е ...
абе.. сложно ми е
дайте мнение 
Обаче смятам живот и здраве Лори като стане на 2 годинки, тогава да работим за второ, та горе долу да имат поне 3 год. разлика. Определено предпочитам да е по-малка разликата, но е твърде малка. Така ще са по-близки на акъл, а и в последствие надявам се. На нас с брат ми ни е 8год. разликата (той е по-голям) и сме си като 2 различни поколения. Така ми е било кеф да ходим някъде заедно, да купонясваме, да се движим заедно насам-натам, но за съжаление нямаше кога. Аз бях в 4 клас, когато той стана студент, после той завърши, но пък вече аз бях студентка, а той се и ожени. Така си минаха годините, някак много рано се отделихме един от друг. Просто не сме си толкова близки, колкото на мен ми се е искало, а откакто се и ожени, още повече се отчужди някак, но да не изпадам в подробности
За това смятам живот и здраве децата ми (не съм фен на само едно дете и дано няма проблеми) да не са с голяма разлика, за да са си по-близки. То и това не е гаранция, но пък от друга страна и годинките ми ще се трупат и няма за кога:)
. Ама няма лошо
. Дай на каката снимка че да видим баткото какво ще каже
, де да знаеш може пък един ден
Абе принципно и аз се бях насочила към Панадол, ама да си попитам все пак 
още обмислям хистринките с иглата по презерватива
) хихи
шегувам се
не съм толкова лоша 
и така си се харесвах.. и сега като си гледам снимките и .. уф искам пак
Когато си реши спи тея 6 часа, когато си иска яде, един ден 5 пъти един ден 6.. точно същата работа 
тя и мама доста зор ми даде де
било голямо вече бебето, стига съм го хранила през нощта, не било на кърма, че да го кърмя и нощем, вредно било така и прочие 
доколкото виждам и бебка си е добре и аз също
вече имам енергия да се занимавам повече с нея през деня и така 
каза само ако ми се стори топло детето
иначе не, щото майките много се шашкали за нищо 
и аз слушам и изпълнявам
та си мина без панадол кифлата 
аз една година на море го водих, но като цяло никога не сме излизали заедно на диско или от този сорт. последните години откакто живеем тук а той с наште в Пловдив и рядко се виждаме, ама като се видим и все едно до вчера сме били заедно
той сега е на 17, но е доста по-зрял за възрастта си, пък аз винаги съм си била детенце, та може и затова така да е
спомням си една година карахме заедно някаква шарка и седяхме 10 дни под карантина вкъщи
аз в 5ти клас, той в детска градина
майка ми се беше притеснила как ще ни удържа вкъщи, а ние така хубаво си играехме на кукли и фермери... ееех, как ми се иска пак да съм малка
) нещо май се отплеснах
остава и ти да влезеш в серия и готово 
нали е наш човек