Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 027
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Цитат на: magi99
А каката само върви след мен и нарежда"Мамо, нека да спя при вас, че сънувам чудовища". Та сега са всички в спалнята и хъркат блаженно. Добре, че леглото ни е огромно и се събираме трима без проблем.

Ех, и на децата не им е лесно Simple Smile Сладки сънища Simple Smile
Маги, сигурно е много хубаво като започнат да казват "мама"  Flutter

# 241
Цитат на: Яна (2 в 1)
Si Key, само веднъж будих Жу` за храненето в 9 и резултата беше .............. никакъв. Тя пак си се будеше през нощта. При нас нощнтото спане си дойде от само себе си (последно хранене в 20,30-21, първото в 5-6часа)

И ние сме така. Е, понякога се случва да се събуди по-рано, но това е рядко. Обаче аз съм инат и искам да спи повече, защото си мисля, че може да е като кака му, която на неговата възраст спеше по 10 - 12 часа.Да, ама не.

# 242
Цитат на: T o n i
А каката само върви след мен и нарежда"Мамо, нека да спя при вас, че сънувам чудовища". Та сега са всички в спалнята и хъркат блаженно. Добре, че леглото ни е огромно и се събираме трима без проблем.

Ех, и на децата не им е лесно Simple Smile Сладки сънища Simple Smile
Маги, сигурно е много хубаво като започнат да казват "мама"  Flutter

Не много хубаво, а направо супер. Разтапяш се. Особено като направи някоя беля и ме прегръща и ми казва "Мамо, много те обичам!" очите ми се насълзяват. Ама тя гадинката знае, че така й минават номерата и няма да отнесе нещо по дупето.Баща й казва, че сме били на един акъл, защото от време на време ме хващат "лудите" и двете се правим на "идиотчета". Мъжа ми вика"Ей и на 40 да станеш пак няма да ти дойде акъла". Малко се отплеснах, а?

# 243
Не много хубаво, а направо супер. Разтапяш се. Особено като направи някоя беля и ме прегръща и ми казва "Мамо, много те обичам!" очите ми се насълзяват. Ама тя гадинката знае, че така й минават номерата и няма да отнесе нещо по дупето.Баща й казва, че сме били на един акъл, защото от време на време ме хващат "лудите" и двете се правим на "идиотчета". Мъжа ми вика"Ей и на 40 да станеш пак няма да ти дойде акъла". Малко се отплеснах, а?

Ех, ама вие сте много сладки бееее Simple Smile пупу Simple Smile искам и аз след години да приличаме на вас  Laughing то моят акъл все такъв ще си остане де, да видим хлапето само как ще е Simple Smile

# 244

Ех, ама вие сте много сладки бееее Simple Smile пупу Simple Smile искам и аз след години да приличаме на вас  Laughing то моят акъл все такъв ще си остане де, да видим хлапето само как ще е Simple Smile

Всичко си зависи от теб. Аз много се вдетенявам и си играя с детето, докато таткото е мнооооого сериозен. Дори и да се опита да си играе с нея пак не се получава.

# 245
  • Бургас
коя мама попита дали даваме нещо за профилактика против грип-а?! аз до сега съм давала 5-6 пъти панадол (вечер една кафеена лъжичка) когато бебка ми се е струвала топличка и умърлушена. Няколко поредни дни давах витамин С по половин ампулка от 2мл.  два пъти на ден. Днес купих Осцилококцинум, че тати е бая сополив, хомеопатични глобулки са и като се зачетах какво са писали тук мамите май мненията са доста крайни (както винаги де, и точно това толкова много го мразя ама аййй)
ако искате прочетете темата тук (и другаде го споменават, но тази тема е точно за това лекарство)

# 246
  • София
Яна, защо пък точно Фризовом!? Ако трябва да е по-гъсто млякото, защо не опитате с Аптамил А.Р., ние сме на него в момента и много добре й понася на Лори. Преди давах Милумил и Лори си го пиеше с удоволствие и него, но връщаше много и за това минахме на мляко против повръщане. Иначе като бяхме на Милумил по някога като си изпиеше млякото и Лори започваше да се напъва, присвива и явно, че нещо я мъчеше. Като минахме на по-гъстото мляко и няма вече такива гърчения, явно и на нея й е било раздразнено стомахчето.
Та исках да ти кажа за млякото де, а и че лесно се приготвя и докато го пие детето не се сгъстява в шишето. Много съм доволна:)

Иначе като я събудихме сега дреболинка, половин час ни гука, хили се, говори си на неин език и като се вълнува - маха с ръички и крачета  Grinning Започна все повече да гука и много се кефи на един заек играчка на Чико. Ама ей на, като взема да я снимам и все едно я хваща сценична треска Simple Smile
Сега яде в 23ч. и след това заспа, пък да видим до кога ще изкара;)

# 247
  • Бургас
интересно, и аз храних Недежда с Милумил. Повръщаше датето на фонтан, напъва се и си свива постоянно, пък и нали има проблем със запека. Ми не знам защо Фризовом, :newsm78:, но и той е против повръщане, запек и колики от деня на раждането (точно нашия случай). Аз пък го имах от преди така, че сега ще довършим кутията. Ама да знаете каква съм проста....... дадох и днес сокче на детето, и като се засвива и заповръща пак ......... много съм смотана, как можах да не съобразя и да не давам, то ясно че живота и не зависи от това да си пие всеки ден сока. Идва ми да се гръмна направо. Незнам дали да пробвам Аптамил после, все пак с Милумил са една марка и това леко ме тревожи, странното е че това ми е втората кутия и чак сега започна да и действа зле. Педиатърката ми препоръчва да минем после на Фризолак (или Фризомел беше за нейната възраст) и от време на време да давам Фризовом. Аз обаче доволен от Фризолак не знам и много се чудя ......... ще видим.

# 248
Цитат на: Яна (2 в 1)
интересно, и аз храних Недежда с Милумил. Повръщаше датето на фонтан, напъва се и си свива постоянно, пък и нали има проблем със запека. Ми не знам защо Фризовом, :newsm78:, но и той е против повръщане, запек и колики от деня на раждането (точно нашия случай). Аз пък го имах от преди така, че сега ще довършим кутията. Ама да знаете каква съм проста....... дадох и днес сокче на детето, и като се засвива и заповръща пак ......... много съм смотана, как можах да не съобразя и да не давам, то ясно че живота и не зависи от това да си пие всеки ден сока. Идва ми да се гръмна направо. Незнам дали да пробвам Аптамил после, все пак с Милумил са една марка и това леко ме тревожи, странното е че това ми е втората кутия и чак сега започна да и действа зле. Педиатърката ми препоръчва да минем после на Фризолак (или Фризомел беше за нейната възраст) и от време на време да давам Фризовом. Аз обаче доволен от Фризолак не знам и много се чудя ......... ще видим.

Каката съм я отгледала с Фризолак и Фризовом 1:1. Понякога само  с Фризовом. Еййй, умираше си за него, много й харесваше. Пробвала съм и други млека, но тя си ревеше за Фризовома.
 Сега малкия го храня с Хип. Пробвахме какво ли не. Нан от всичките му разновидности, Фризолак, Фризовом, Нутрилон, Аптамил. Май Хипа ще остане, защото за сега го приема добре.
 Все още не съм давала сокче и не знам как ще реагира. Страх ме е да дам заради коликите.

# 249
Леле като гледам колко сте изписали .............Май само аз съм единствената,която и се изправя косата от нова бременност.И въобще не се харесвах докато бях бременна. Ами такава съм си. Rolling Eyes  Rolling Eyes Искам да отслабна,да си облека дънките и ...Какво да се прави,все пак аз съм расла едно дете на мам и тати и съм доста голяма егоистка.И друго има - мога да обърна внимание на две деца.Моят мъж са 4 деца.И трябва да ви кажа,че доста е затворен.Не е имало време за него и той понеже е много чувствителен и последиците са били завинаги. Та аз затова смятам,че човек трябва да има толкова деца,на колкото може да обръща внимание.
Мери,да ти кажа аз съм била много строга с дъщеря ми.Редувах ту"лошото ченге",ту "доброто". Rolling Eyes Надявам се,че съм успяла да възпитам едно добро дете.Е,с възпитанието продължаваме,ама нали уж първите 7 години били най-важни. Wink

# 250
Цитат на: maria_maria
Леле като гледам колко сте изписали .............Май само аз съм единствената,която и се изправя косата от нова бременност.

Дааа, ама ти си имаш вече две Simple Smile) на мен едно не ми стига Simple Smile искам къща с градинка и басейнче и тати да работи пък аз да отгледам една детска градина... ееех мечтиии.... Simple SmileSimple Smile

# 251
Леле като гледам колко сте изписали .............Май само аз съм единствената,която и се изправя косата от нова бременност.

Дааа, ама ти си имаш вече две Simple Smile) на мен едно не ми стига Simple Smile искам къща с градинка и басейнче и тати да работи пък аз да отгледам една детска градина... ееех мечтиии.... Simple SmileSimple Smile

Тони на мен ми остана басейнчето. Grinning

# 252
Тони,това с къщата и на мене ми се иска. Само,че не мога да стоя в къщи и само да гледам деца.Обичам да се занимавам с нещо. Дъщеря ми я гледах до 2,5 години и трябва да си призная,че бях изперкала.Така ме тресяха нервите от ежедневието,че не искам да се сещам.Тръгнах на работа и нещата се нормализираха.
Бях ви казала,че Тони нещо много хърка,все едно му е запушено.Та купих Стеримар /май така се казваше/ и започнах да малтретирам Тони. Аз лие не го правя както трябва,ама ефект няма.Особено сутрин.Явно много се изсушава въздуха в стаята.

# 253
Цитат на: vessi

Тони на мен ми остана басейнчето. Grinning

Ама не ти ли харесва ? Аз сигурно много бих се кефила Simple Smile аман с тези наеми и панелки Sad

# 254
Тони,това с къщата и на мене ми се иска. Само,че не мога да стоя в къщи и само да гледам деца.Обичам да се занимавам с нещо. Дъщеря ми я гледах до 2,5 години и трябва да си призная,че бях изперкала.Така ме тресяха нервите от ежедневието,че не искам да се сещам.Тръгнах на работа и нещата се нормализираха.
Бях ви казала,че Тони нещо много хърка,все едно му е запушено.Та купих Стеримар /май така се казваше/ и започнах да малтретирам Тони. Аз лие не го правя както трябва,ама ефект няма.Особено сутрин.Явно много се изсушава въздуха в стаята.

Абе възможно е и на мен така да ми се случи, все пак бебка е още на има няма три месеца Simple Smile знам ли до година две какво ще ми е Simple Smile обаче ме блазни идейката за много деца и бебета честно казано Simple Smile ама аз съм си такава Simple Smile домошарче Simple Smile и мъж ми и той така Simple Smile

А за нослето - може и от въздуха да е.. вие имате ли парно ? нещо печка работи ли през нощта ? аз нашата през нощта не я пускам (температурата пада до към 17-18градуса) но бебка си спи много добре и нослето и е екстра. през деня повече и се запушва..

Общи условия

Активация на акаунт