Ноемврийчета напети весело растат 3 :)

• 16 032
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Момичетааа най после сколасах да си оправя косата #Milti че вече бях като  #Silly  afwitch  Misc Ghost   Ходихме с тати и бебка на фризьор (та да се кърмим при нужда), подстригах се и си поднових кичурите, абе какво подновяване след 1 година doh , направо нови направих dance . Сега се чувствам значитено по добре, остава още само има-няма десетина кила #Crazy  да сваля и ще съм като нова  Party !

# 256
Моника си хапва Аптамил. От него доста се пълнее, така че аз гледам да не прекалявам. Сега яде по път пъти на ден по 135 мл. Мисля,че е много добра храна за слабички бебоци. Моника я изписаха 2 590 гр. Като я прибрахме в къщи и я разсъблякохме направо лошо ми стана - кожа и кости беше. А сега си е едно хубаво бебче с гривнички. Лошото е, че тя май има склонност към алергии и това много ме притеснява.
Моника също много обича да заспива привечер, но аз не й давам. Държа я будна, забавлявам я, за да може после да си заспи добре и да спи цяла нощ.
Аз да ви кажа много си се харесвах бременна, но не ми се иска да повтарям. Едно детенце ми стига. Аз и сега съм в големи терзания до каква възраст да я гледам, кога да започна работа отново... Незнам, много трудно решение е. Хем ми се иска да съм си с нея, хем искам нова,по-хубава работа, кариера... Еххххх... Иначе съм съгласна, че е много хубаво да си има сестричка, да не е самичка.
На мен ми останаха от раждането още 8 излишни кг и въобще не се харесвам. Затова съм се записала и от утре тръгвам на Тае Бо, дано да има ефект. Някоя от вас прави ли нещо специално, за да си възвърне формата по-бързо?
Аз исках да ви попитам каква гимнастика правите на бебоците, защото аз й правя само масажи, свивам й крачетата към гардичките и това е всичко?

# 257
Цитат на: Мери
Момичетааа най после сколасах да си оправя косата #Milti че вече бях като  #Silly  afwitch  Misc Ghost   Ходихме с тати и бебка на фризьор (та да се кърмим при нужда), подстригах се и си поднових кичурите, абе какво подновяване след 1 година doh , направо нови направих dance . Сега се чувствам значитено по добре, остава още само има-няма десетина кила #Crazy  да сваля и ще съм като нова  Party !

И аз смятам следващата седмица да свърша тая работа.Много ми хареса "само".И аз така. #Milti Само осем кила.
Тони,ние се отопляваме на ток и да не ви казвам какви сметки пристигат.През нощта работи също,може би се изсушава въздухът.Но радиатора ни е много тънък и няма как да сложа чаша с вода.

# 258
Цитат
Аз исках да ви попитам каква гимнастика правите на бебоците, защото аз й правя само масажи, свивам й крачетата към гардичките и това е всичко?

Ние се разпъваме, опъваме и караме колело.

Цитат
Някоя от вас прави ли нещо специално, за да си възвърне формата по-бързо?

Опитах с гимнастика и аеробика , но на 2-5 минута кърмата протича като из ведро и ....... край на гимнастиката. Confused

Цитат
Аз сигурно много бих се кефила  аман с тези наеми и панелки

Аз живея във панелка  Laughing  , ама наша и си я харесвам.  Grinning  Grinning Къщичката е за уикенда.  Sign Exclamation

# 259
Цитат на: Exchequer
На мен ми останаха от раждането още 8 излишни кг и въобще не се харесвам. Затова съм се записала и от утре тръгвам на Тае Бо, дано да има ефект. Някоя от вас прави ли нещо специално, за да си възвърне формата по-бързо?

Ами аз правя какво ли не Simple Smile почти не ям Simple Smile правя всеки ден гимастики (всякакви упражнения - за прибиране на таза и други), плюс упражнения с гири, плюс коремни преси и плюс тренировка на гладиатора. Е НЕ МЪРДАТ ТЕЯ КИЛА !!! друг път за една седмица с тези упражнения и хранене да съм свалила поне две кила, ама сега не щат и това си е :*(

Гимнастика - каквато ми падне Simple Smile даже и вдигам крачетата до устата Simple Smile уча я да си ги лапа Simple Smile абе кълча я както ми дойде Simple Smile и и треса понякога много силно крачетата и ръчичките, но тя умира от кеф Simple Smile

# 260
Цитат на: vessi
Аз живея във панелка  Laughing  , ама наша и си я харесвам.  Grinning  Grinning Къщичката е за уикенда.  Sign Exclamation

И така ставаааа Simple Smile))

# 261
Цитат на: maria_maria
Тони,ние се отопляваме на ток и да не ви казвам какви сметки пристигат.През нощта работи също,може би се изсушава въздухът.Но радиатора ни е много тънък и няма как да сложа чаша с вода.

Ние сме с една конвекторна печка (струваше май към 80лева), но миналият месец работи доста, а токът беше 60лева някъде... за нас това е малко, защото миналата зима с един радиатор плащахме по 100+:)
А за въздуха - аз знаеш ли какво правя (понеже също няма как да сложа купичка с вода) от време на време суша по някоя дрешка вътре. Мисля, че горе-долу овлажнява добре. Имам си една хавлиена кърпа и само я мокря - бам на един стол и така Simple Smile

# 262
Цитат на: Мери

Айде честита коса Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 263
Цитат на: T o n i

Ние сме с една конвекторна печка (струваше май към 80лева),

Каква е тази печка и откъде се купува?

# 264
Цитат на: evpraksia
Цитат на: T o n i

Ние сме с една конвекторна печка (струваше май към 80лева),

Каква е тази печка и откъде се купува?

делонги, от технополис е
има и много други - по-евтини и по-скъпи Simple Smile
виж, ако искаш тук
http://www.technopolis.bg/scatf.php?id=39&p=1&f=3686

# 265
Момичета, сега се връщам от Метро. Има три вида активна гимнастика. Едната е като на Чико и Чиполино, с килимче и дъги - 37лв/аз такава взех/, другата пак е така, но отгоре има шушляково покривало и е като палатка - 57лв/ в Мартиса е 55лв/. Нещо не ми хареса, имам чуството, че ще му е неудобно вътре, така затворено от всякъде. Третата е подобна на тази  http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_106&products_id=822 https:// и струва 22 лв.Видях и надуваемата - 33лв. Става, но май ми се чини, че е за лятото на двора или на терасата. Няма дрънкащи играчки и тем подобни.

# 266
Момичета, сега се връщам от Метро. Има три вида активна гимнастика. Едната е като на Чико и Чиполино, с килимче и дъги - 37лв/аз такава взех/, другата пак е така, но отгоре има шушляково покривало и е като палатка - 57лв/ в Мартиса е 55лв/. Нещо не ми хареса, имам чуството, че ще му е неудобно вътре, така затворено от всякъде. Третата е подобна на тази  http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_106&products_id=822 https:// и струва 22 лв.Видях и надуваемата - 33лв. Става, но май ми се чини, че е за лятото на двора или на терасата. Няма дрънкащи играчки и тем подобни.

# 267
Нещо май ми стана, та два пъти съм го пуснала. Изкуквам или старост -нерадост.

# 268
Аз живея в къща и да ви кажа честно много много не ми харесва. На местно парно сме и някой все трябва да се върти около него, за да бута дърва и въглища. Е, лятото е супер, защото можеш да си излезнеш на двора и децата да си щъпуркат около теб, а ти да седиш и да се кефиш на зеленината. Другото гадно на къщата е, че няма ТЕЦ, итрябва да се съобразяваме с бойлера. Каката като влезне в банята и се забравя. Цялата гъбясва, но не ще да излезе. А после след нея вода, тц, няма.
 Другото предимство на блоковете е, че отпред си имате градинки и можете да се събирате майките на лафче.

# 269
  • София
Цитат на: maria_maria
Искам да отслабна,да си облека дънките и ...

Това е и моята мечта блян - да си обуя дънките, така си ги обичам  Sad
При мен въпреки, че килата не са толкова много, положението е трагично  Confused Обаче най-сетне има някакво движение при мен след раждането, най-сетне мръднах още 2 кила надолу, остават ми още 5, а ако може и повече ще съм супер доволна.
Другото, което ме притеснява е появилия се целулит по краката ми, таза и кожата по корема дали ще се стегне  Thinking
Ходи ми се на фитнес, но като няма кой да гледа дребното, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт