Първо да кажа и аз добре дошла на мама Милена сред нас:)
Лори също е от кокорещите се през деня. Зяпа насам-натам, бута си по играчката над шезлонга все по-усърдно, хили ми се, гука, опипва ми лицето като се наведа над нея
Много е любознателна и следи всеки кой къде отива, много е смешна
понякога имам чувството, че чак врата ще си изкриви, за да не изпусне;) А като заспи към 22.30 - 23.00ч. спинка до към 4.00ч. (вече започна да си прави дългата пауза и съм много доволна Moni и Тони, дано бързо да се оправите, че си е голям тормоз така!
mtz, ще липсваш и на мен, но пък после ще ни пишеш от Чехия и ще разправяш как е там, ще пускаш снимки;) Вярвам, че ще се уредите хубаво и там:)
Май има още една нова мама сред нас - Мариела;) Добре дошла и на теб:)
А с килограмите ... офф, аз качих 15, после смъкнах 10 и от тогава насам - нито грам. А и преди да забременея бях качила 2-3кг
баща и оня ден даже реши да я учи как да си лапа ръчичката, за да не пребива така
.а за юмрука ако може6е сигурно 6те6е да си го навре целия в устата.днес сутринта ни биха имунизацията,и сега е много крвичък.относно пижамката аз жече започнах да му слагам и си мисля че така му е по комфортно.нали трябва да се учи че вечер не се спи с дрехите
в 12 отказа да суче с писъци, държах я до 1 часа и пак пробвах ............. ама аз кърмачка като хората ли съм я? дръпна детето и като взеха да пръскат тия гърди, като от душ - ще я удавя, тя ме буташе и пищи пък аз не знам нея ли да държа или гърдите (едната пръска, другата капе) и край ....... до тук с кърменето, пак сме на формула, аз съм пред същата дилема "спирам ли вече да се мъча?"
това с кърмата наистина не си е работа... а защо така не иска да суче ? то най-вероятно и ти не знаеш де.... защо не пробваш да и скриеш малко бибата и да видиш дали няма повече да се нахвърли на гърда ? хич си нямам идея и аз какво да те посъветвам.... цеди се докато ти издържат нервите пък после.. здраве да е.
Какво ли не пробвах - бебешко олио, мас, зехтин.....сресване с гребенче, четчица - Нищо.