Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 847
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
  • Washington,USA
Аз бях доволна от Snowborn. Два пъти съм купувала от тях и даже не пълната серия и ми се подобри състоянието на кожата. Намали се омазняването, макар че не изчезна напълно.

# 391
  • в страната на чудесата
Акне не се лекува с антибиотици. Тези дерматолози не четат ли актуалните гайдлайни не знам….

Това е доста смело изказване, но не е съвсем вярно.
https://www.jaad.org/article/S0190-9622(15)02614-6/fulltext#secsectitle0060

# 392
  • Пловдив
Аз бях доволна от Snowborn. Два пъти съм купувала от тях и даже не пълната серия и ми се подобри състоянието на кожата. Намали се омазняването, макар че не изчезна напълно.
аз взех пробиотика им...сега пие.
Не знам как ше го накарам да маже слтнцезащита...хич не му се ще. Момче...
Скинорен ще пробвам уикенда, че да не стане беля.

# 393
  • Washington,USA

Мисля да поръчам този комплект. Отзиви за марката? Изглежда хубава козметика

# 394
Аз влизам да споделя нещо което напоследък много често ми попада в Тикток, включително и в страница на дерматолог като съвет - чай от мента преди лягане действал успокоящо на акнето. Не знам колко помага, но не мисля че би било излишно.

# 395
Той и на стомаха и нервната система действа успокояващо, много е полезен

# 396
Аз влизам да споделя нещо което напоследък много често ми попада в Тикток, включително и в страница на дерматолог като съвет - чай от мента преди лягане действал успокоящо на акнето. Не знам колко помага, но не мисля че би било излишно.

Здравейте,

Аз също започнах да пия чай от мента .. и дали от него, дали от нещо друго, но лицето ми изглежда доста по-добре. Пия по две чаши на ден, предимно сутрин.

Препоръчвам Simple Smile

# 397
  • Пловдив
А какъв е чая? Вид имам предвид? Дай снимка Simple Smile

# 398

Здравейте,

Като се прибера след работа ще снимам опаковката, купувам на листа, не пакетчета. Предупреждавам, че тъй като живея в чужбина, продуктът е закупен в Англия. На английски чаят се води spearmint tea. Търсих точен превод, но не намирам, може би не съм толкова запозната с различните видове мента.

# 399
  • Пловдив

Здравейте,

Като се прибера след работа ще снимам опаковката, купувам на листа, не пакетчета. Предупреждавам, че тъй като живея в чужбина, продуктът е закупен в Англия. На английски чаят се води spearmint tea. Търсих точен превод, но не намирам, може би не съм толкова запозната с различните видове мента.

Доколкото знам spearmint е джоджен на български. Води се вид мента. Хормонорегулиращо е и може би затова влияе върху акнето. Обикновената мента е pepermint.

# 400

Здравейте,

Доколкото знам spearmint е джоджен на български. Води се вид мента. Хормонорегулиращо е и може би затова влияе върху акнето. Обикновената мента е pepermint.

Здравейте,

Възможно е, но това което аз употребявам няма вкус/мирис на джоджен.

Ето и линк към чая, който аз ползвам  https://www.rosieleatea.co.uk/products/spearmint-herbal-tea-large-packs?_pos=2&_psq=spearmint&_ss=e&_v=1.0

# 401
https://www.reddit.com/r/coolguides/s/m78Nt05Yta

Явно са различни растения

# 402
  • Пловдив

Да, различни са, на обикновения ментов чай, който се продава пише Peppermint.

# 403
Почти цялата ми козметика е на тази марка. Много съм доволна. Козметиката е много хубава.

Мисля да поръчам този комплект. Отзиви за марката? Изглежда хубава козметика

# 404
За дълбоки подкожни пъпки, тип кистозно акне, на моята дъщеря много добре се отрази Акне аут БП, който въведохме постепенно, през две вечери, само на пъпките.Нанасянето става с клечка за уши. Сутрин само азелаинова киселина-Скинорен. Тя пиеше и МСМ след консултация с лекар, дали може да се пие, тъй като по принцип се изписва за ставни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт