Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 748
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Съгласна съм, права сте😳

# 646
  • Около Костинброд
А някакви препоръки за по-нежни измиващи продукти, подходящи за лице за 9-годишен младеж? Започва да му се появява по някоя и друга пъпка вече.

# 647
  • София
Прочетете поне 2-3 страници назад. Писано е по въпроса.

# 648
  • Washington,USA
А някакви препоръки за по-нежни измиващи продукти, подходящи за лице за 9-годишен младеж? Започва да му се появява по някоя и друга пъпка вече.

Препоръчвам на SVR продуктите. Има за всеки тип кожа. Сега ползвам гела за раздразнена и чувствителна кожа и съм доволна.

# 649
Някой изследва ли е витамин Б5 и къде? Сега ми попадна видео на темата, че точно този дефицит би могъл да предизвика кистозно акне. Аз съм пробвала да пия б комплекс и не съм видяла ефект даже сякаш се засили, но бих го изследвала този Б5, ако намеря къде изследват.

# 650
при кожните болести има момент на влошаване,преди да се получи подобрение
има си критичен минимум на изчакване, защото тялото трябва да се изчисти от шлаки
Скрит текст:
за б5 съм чела във връзка с б2,заради  рагади на устните, но не суплементирах,а въведох едно варено яйце сутрин-без изключение, всяка сутрин

# 651
  • Пловдив
Аз пък съм чела, че Биотина, което е В7, ако е в по-големи дози предизвиква акне.
Четох го във връзка с приема на Пантотенова киселина, което е В5, че когато се пие В5, става недостиг на В7, и се получава косопад. И обратно, по-голям прием на В7, се получава недостиг на В5 и така се получават пъпки.
При нас не помогна прием на Пантотенова киселина. Пихме го 3 месеца, но дъщеря ми не беше много редовна и не знам дали това не оказа влияние.
На много хора е помогнало приема на В5 по отзиви.

# 652
  • София
Здравейте,
знам че е писано сигурно назад, четох и сякаш си отговорих, но за Епидуо знаете ли дали може да се ползва дългосрочно ?
Дерматологът, когато го изписваше, каза, че когато спрат да се появяват пъпки. До тогава маже постоянно.
Това вече 2-3 години, като синът ми маже, после спира, но като цяло маже вече доста време.

Има ли проблем , ако се маже няколко години с почивки от мързел с по няколко дни разбира се Simple Smile

# 653
  • в страната на чудесата
Аз слагам на моя младеж два дни епидуо, два дни скинорен, два дни някакъв корейски гел мизон вечер.
Сутрин хидратация
Тази схема май успя да го стабилизира, но неговата кожа ужасно лесно се пресушава и става червена и се бели ако го предобря.

# 654
  • София
Аз слагам на моя младеж два дни епидуо, два дни скинорен, два дни някакъв корейски гел мизон вечер.
Сутрин хидратация
Тази схема май успя да го стабилизира, но неговата кожа ужасно лесно се пресушава и става червена и се бели ако го предобря.
А колко време го правите? Година, две, три?

# 655
  • в страната на чудесата
От 6 месеца примерно. Преди това само епидуо, през ден два.

# 656
Здравейте моля препоръчайте ми крем , спирт , лосион каквото и да е за лице . На бузите ми са се появили много ситни пъпчици с какво да ги премахна . Имах и на челото , но 2 пъти го мазах и изчезнаха , но на бузите останаха . Всъщност винаги съм била така , даже лятото от топлото се появяват повече . Кожата на лицето ми е много чувствителна .

# 657
  • Пловдив
Ние го мазахме сиг.2г и половина без прекъсване...После го спрях за малко, пак мазахме. Сега пак го спрях и мажем с испанския Третиноин, вс.вечер уж...Исках да редувам със Скинорен, ама едната вечер много се зачерви и му запари и го изми. После не съм пробвала пак...
Файда не виждам генерално от нищо...Скоро писах.

# 658
Преди имах черни точки и подкожни големи пъпки без връх. Пих противозачатъчни 3г и малко. През това време само преди менструация са ми излизали по 1-2 пъпчици, дребна работа. Сега ги спрях и бууум направо ме боли кожата от тия ужасни пъпки. С какво да действам?

# 659
  • Washington,USA
Преди имах черни точки и подкожни големи пъпки без връх. Пих противозачатъчни 3г и малко. През това време само преди менструация са ми излизали по 1-2 пъпчици, дребна работа. Сега ги спрях и бууум направо ме боли кожата от тия ужасни пъпки. С какво да действам?

Бензоил пероксид. То няма голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт