Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 743
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Взех акне аут. След 1 намазване нещата се подобриха. Не очаквах.

# 661
  • Washington,USA
И на мен ми действа добре... Внимавайте с дрехите обаче.

# 662
  • Пловдив
Червеното ли? То с БП ли е?

# 663
Червеният активен лосион, да. Мисля, че има БП в него.

# 664
Здравейте!
Може ли да изкажете мнение за серията Dermapure на Eucerine?Интересува ме измиващия гел от серията,благодаря!

# 665
  • Washington,USA
Здравейте!
Може ли да изкажете мнение за серията Dermapure на Eucerine?Интересува ме измиващия гел от серията,благодаря!
Аз го ползвах. Хареса ми като цяло, но от време на време изсушава.

# 666
Здравейте!
А с какво худратирахте след почистване?Пак ли продукт от същата серия?

# 667
  • Washington,USA
Здравейте!
А с какво худратирахте след почистване?Пак ли продукт от същата серия?

He. Или с крем от biotrade или един гел с 8 съставки на SVR който е за комбинирана кожа. Между другото, той беше супер. .тройният серум беше хубав също.

# 668
  • Пловдив
Здравейте, попаднах на едно момиче в Тик-ток, което е направило систематизирано една книжка за акнето, която на мен ми беше много полезна. Затова я пускам и тук.
https://drive.google.com/file/d/1BJJ4Cot0xeY9mxJzofuDzZ-5rorAqcel/view

Профила й е доста информативен.
За тези, на които ще им интересно това е: https://www.tiktok.com/@acnefromatoz?_t=8ktMCgGbZvk

# 669
  • София
Аз влизам само да се ожалвам.😥 Заведох днес младежа на процедурата със лед синя светлина. Но козметичката настоя преди това да му почисти лицето. Тъкмо беше с поизгладено лице и без никакви активни пъпки. Той почти няма и черни точки.
Тази жена буквално го обезобрази и аз присъствах на процедурата и гледах с каква сила стиска вече завехнали пъпки без връх. 😭😭😭 до кръв и лимфа. Целият е на подутини с размер на грахови зърна - кървавочервени, възпалени, разранени. Като крокодил.😥😭. И това е в сертифициран за обучения на млади козметици салон, заради което се осмелих изобщо да го заведа.
Не мога да си го простя. Окепазих детето точно преди рождения му ден, така че да не смее да се появи пред хора поне 2 седмици..😩🥺 не искам да си представям какви белези ще му останат от тази варварщина. Как не я спрях тази жена…

# 670
  • Пловдив
Ох, съчувствам...не се тревожи, ще отмине, няма са има белези от това!
Ще се успокои лицето.
Минали сме през подобна случка...чак сълзи пускаше моя Confused

А синята светлина правихте ли в крайна сметка?

# 671
  • София
Направихме и светлина за 30 мин. Като платих за още 4 процедури в пакет. Отделно след почистването имаше и криотерапия и някакви гелове, които вкарваше с един метален апарат за успокояване и дълбока дезинфекция. То какво успокояване…Не е за пред хора изобщо:(. Няма да иска да си празнува и рождения ден.
Аз като го погледна и ми потичат сълзи, а за него - не знам. Ще го разбера, ако спре да ми говори.
 Само се моля да не се влоши повече и от стискането да се разнесе гнойта навътре в кожата и по други участъци.
Иначе препоръча да му купя дарсонвал за локално третиране на новоизлизащи пъпки.

# 672
Като бях пубер, мама ме заведе в козметичен салон за почистване на кожата. Толкова ми разрани лицето прехвалената козметичка, за час при която се чакаше с месеци, че бях неузнаваема.
Това ми беше първото и последното посещение при козметик.
И с фризьорите съм така, но поне преди важно събитие не ходя и си спестявам ядовете.

# 673
Скиорче, каква гной? Нали не е имал пъпки и тя е третирала вече завехнали такива, т.е. без гной?

# 674
  • Washington,USA
Тия хора имат ли някакво медицинско образование  от медицински университет?

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 22:44 от Bundyrose

Общи условия

Активация на акаунт