Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 847
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Тя пиеше и МСМ след консултация с лекар, дали може да се пие, тъй като по принцип се изписва за ставни проблеми.
по принцип си е органична сяра
а сярата, винаги си е била за кожни проблеми
тази сяра, под тази форма е добра и за мускулни болки, дори

# 406
  • Пловдив
Ой, само МСМ не сме пили... може ли снимка? Знам, че има на доста марки Simple Smile

# 407
Ой, само МСМ не сме пили... може ли снимка? Знам, че има на доста марки Simple Smile
Когато не съм сигурна какво да взема, се допитвам до темата за добавките и ензимите
Now са винаги сигурен избор,но може да има и по-добри

# 408
Тя пие МСМ на прах на Dragon. Казаха, че се усвоява по-добре като се разтвори в кисела среда. Пие сярата /биологичната/с лимонов сок.
Забравих да кажа, че докато овладеем острата фаза пи и пробиотик Ентеросан основен. Съхранява се в хладилник.

# 409
  • Washington,USA
Някой купувал ли е бензоил пероксид от bazar /olx?

# 410
  • Пловдив
На нас ни изписаха Ентеросан също, ама Р 2. Ефект не яидях...сега изпи 1 опак.на Сноуборн пак нищо. Уж трябва 2, ама е 40лв, та ще чакам промоция.

# 411
Ентеросанът го пихме 3 месеца. Всичко става много бавно. Пием и бутилирана минерална вода с висок процент метасилициева киселина. С нея си измива и лицето. Прочетете за ползите от тази киселина. Дано съм полезна!

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 10:59 от kitty75

# 412
Ентеросана го пихме 3 месеца. Всичко става много бавно. Пием и бутилирана минерална вода с висок процент метасилициева киселина. С нея си измива и лицето. Прочетете за ползите от тази киселина. Дано съм полезна!
Коя е водата?

# 413
Според моето проучване водата на Девин в синята бутилка е с най-  високо съдържание. И другите води имат , но с по-нисък процент.

# 414
Това за водата е интересно. Ще прочета и аз.
Девин обаче ние не купуваме вече след събитията, които станаха заради тях.

# 415
  • Пловдив
Хм...замислих се...тая вода дали наистина има нещо в нея или е пазарен трик? Simple Smile

# 416
Метасалициевата киселина се нарича ортосилициева киселина в света на суплементите.
Силиций+4 атома за вътрешно приемане
Има и стабилизарана форма с холин( ch-OSA)- малко по- скъпи препарати,премът на които които може да се прескочи ,ако се яде по едно варено яйце на ден
Хм...замислих се...тая вода дали наистина има нещо в нея или е пазарен трик? Simple Smile
хм, изпревари ме
На телефона съм,така че не ми се дават линкове,но който иска ще намери-
Бионаличността на силиция е много ниска
И не е стабилен при разтвори
Има наличности в морска и малко в сладки води, но има ли нещо на етикета на тази вода?

# 417
  • Пловдив
То и на етикета да има написано, важно е кво има вътре Simple Smile Хич не им вярвам.

Това за яйцето е супер!

# 418

Това за яйцето е супер!
Визирах холина !
Е, разбира се и останалите ползи- б групата, най- застъпен Б2, и т.н.

# 419
  • Пловдив

Това за яйцето е супер!
Визирах холина !
Е, разбира се и останалите ползи- б групата, най- застъпен Б2, и т.н.
аз те разбрах, че изяждайки по 1 на ден ще си набавим нужното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт