Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 828
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • Washington,USA
Здравейте! Казаха ми за сапун с магарешко мляко , че бил ефективен при акне. Някой пробвал ли е ?

Да, купуваме от Одрин. Много е хубав сапуна.
може ли снимка?
Как го ползвате? За лице, тяло...?

https://m.facebook.com/groups/5738681932919263/permalink/6790036581117121/

За всичко май става.

# 451
Здравейте! Казаха ми за сапун с магарешко мляко , че бил ефективен при акне. Някой пробвал ли е ?

може ли снимка?

https://m.facebook.com/groups/5738681932919263/permalink/6790036581117121/

За всичко май става.

може ли снимка?

Момичето което ми го препоръча, каза че силно хидратира кожата и става и за тяло и за лице! Каза че след като се измие , все едно се е мазала с крем, не изушава кожата!

# 452
  • Washington,USA

Някой ползва ли този тониран крем? Интересува ме да не е твърде тъмен, тъй като съм със светла кожа.

# 453
Тъмен е. Вземете си тестер от аптеките.
На СВР има мостри на всички кремове.

# 454
  • София
Beche, а правен ли ви е гърлен/носен секрет?Може да сте носителка на стафилокока.

# 455
  • Washington,USA
Beche Стресирана ли сте? И силния стрес може да причини акне.

# 456
Някой дали е ползвал Dr Tisha AC7. Тези микро игли звучат много интересно

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030015151

Биотрейд са пуснали нов крем против акне - активен крем с азелинова киселина. Отзиви?

# 457

Биотрейд са пуснали нов крем против акне - активен крем с азелинова киселина. Отзиви?

Пробвали сме го това преди години. Не бях очарована.
Нанася се с ръкавица. Уж трябваше да боцка, нищо не стана. Отделно лицето на девойката се зачерви цялото. Явно някоя съставка не й понесе.

# 458
  • Washington,USA

Първият път ми подейства добре. Вторият - не.
То аптечната козметика не става само ли нещо друго.

# 459
Има ли неаптечна?

# 460
  • Washington,USA

Дрогерийната. Това от Лили съм го купувала преди време.

# 461
Bundyrose и Натуся, не съм особено стресирана, или може би стресът е пернаментен и вече не ми прави впечатление Joy Да, пуснах си изследвания, от които пак излезе златист стафилокок и на двете места. В резултат отново пия поредния антибиотик, избран според антибиограма, но както и очаквах никакво повлиявяне няма, дори напротив - влошаване с още повече болка, подуване, червина и т.н. избиха ми сумати допълнителни подкожни пъпки, сякаш наличните ми бяха недостатъчни. И за пореден път на лекарите им се изчерпаха идеите за ефективно лечение с трайна ремисия.

# 462
  • София
Bundyrose и Натуся, не съм особено стресирана, или може би стресът е пернаментен и вече не ми прави впечатление Joy Да, пуснах си изследвания, от които пак излезе златист стафилокок и на двете места. В резултат отново пия поредния антибиотик, избран според антибиограма, но както и очаквах никакво повлиявяне няма, дори напротив - влошаване с още повече болка, подуване, червина и т.н. избиха ми сумати допълнителни подкожни пъпки, сякаш наличните ми бяха недостатъчни. И за пореден път на лекарите им се изчерпаха идеите за ефективно лечение с трайна ремисия.
Единствено което ми удва на ум,че  стафилокока попада в кръвта и от там ти се появяват пъпки.Обаче, ако е в кръвта защо пъпките са само по лицето. Може и по някакъв друг път  стигат до кожата.Потърси Бактробан,с него се маже в носа при стафилоково носителство.Дано го откриеш защото когато аз го търсих беше изчезнал.
П.С. Стафилокока много упорита бактерия.Малко хора успяват напълно да го изчистят.

# 463
  • в страната на чудесата
А правиха ли антибиограма?
Може би трябва да видиш кожните миещи средства, които раздават в английските болници на хората които имат метицилин резистентни щамове - mrsa
Там ползват локални средства, за да го махнат.

# 464
Да, разбира се, антибиотикът е избран според антибиограма. Пише,че коките са MSSA, което значело "чувствителни към антибиотици". Всичките изброени десетина антибиотици са посочени като S - чувствителни и съответно ми е изписан един от тях. Изненадата за лекуващият лекар е,че определено няма повлияване. Удължи ми курса с още една седмица, паралелно се мажа и с Фусидин, а лицето ми става по-зле и по-зле. Трагично. Преди ползвах ихтиол и салицилов спирт, ама вече не смея- подкожните буци стават направо лилави от раздразнение, болят, а като се наложи да ходя по-бързо, болят още повече, защото се друсат на лицето ми Joy

Общи условия

Активация на акаунт