Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 797
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Не е ли Епи дуо с Бензол пероксид?

# 556
  • София
При моята дъщеря акнето почти исчезна(но тя и нямаше много).Забелязва ме подобрение като спре млечните,а тя много ги обича,сега ги е свела до минимум. Два пъти на ден се мие с този катранов  сапун и има ефект.Купувам го от Берьозка,но последно време няма зареждане.Пробвахме с български  сапуни от аптеките,ефект никакъв.

Единствения недостатък,че мирише.

# 557
Доктор Котевска ли съди сноуборн?
Тя ги рекламираше преди няколо години, или поне така изглеждаше.
Като опит за борба с акне и за подкрепа на бг производител и аз дадох неоправдан кредит на доверие на ИНА есеншълс.

# 558
Сещам се, че моята дъщеря използваше серен сапун, също имахме някакво подобрение

# 559
  • Washington,USA
Продукт за петна след акне, моля, препоръчайте ми!

Бензоил пероксида добре ми се отразява, но пък петната след акне стоят дълго време.

# 560
  • София
Витамин Ц серум и серум или крем с азелаинова киселина. Ако кожата ви понася - може да се комбинират и двете в сутришната грижа. Слънцезащитата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
Не бих ги съчетавала с бензоил пероксид, защото той е мега агресивен, поне при мен.

# 561
  • Washington,USA
Витамин Ц серум и серум или крем с азелаинова киселина. Ако кожата ви понася - може да се комбинират и двете в сутришната грижа. Слънцезащитата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
Не бих ги съчетавала с бензоил пероксид, защото той е мега агресивен, поне при мен.

Благодаря! Ще пробвам серум с витамин C. Simple Smile

# 562
  • Пловдив

Кои храни свалят тоя тестостерон? Има ли такива?

В тик-ток много често ми излиза чай от spearemint, че регулира свободния тостестерон, т.е. излишния и лекува хормонално акте. Това е чай от мента, но не от нашата мента, а по-скоро от джоджен.
Все се каня да го давам на девойката, но в момента пие един чай Клиър от сайта bilka и като го  свърши ще пробваме.

# 563
A чай от spearmint намерили ли сте откъде да купувате? Аз едвам намерих в един биомагазин и пак е смеска peppermint и spearmint.

# 564
Каква е дозата на чая? А при момчетата защо трябва да се намалява тестостерона? Защото е над горна граница или?

# 565
  • Пловдив
Да, висок е и заради това е акнето...уж.
И аз ще диря чай, ама не става ли с подправката? Сушен продават в пакетчета като кимион и др.

# 566
  • Пловдив
В Iherb има различни видове, даже има и на таблетки.Не съм купувала обаче.
Ето в тази статия:
https://glasnews.bg/varna/dzhodzhenmagiiata-koiato-topi-kilogram … omaga-101-296518/
е описано и действието на джоджена за акне и други ползи.

# 567
Много полезна информация има в линка.

# 568
  • Пловдив
Аз не го намирам като капсули...

# 569
Spearmint и джоджен е едно и също. Моята девойка пиеше по една чаша сутрин ( запарка с една-две супени лъжици джоджен) и една вечер. Тя в момента пие Дж@з, така че спряхме с джоджена. Докато го пиеше ( 2 месеца), като че намаля избиването на нови пъпки малко.

Общи условия

Активация на акаунт